Jarekk Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 widze że Kaja nie dotarła jeszcze, wieści są takie: Lenka jest zdrowa i śliczna - bo udało nam się ją zauważyć, ale nadal zbyt mądra aby się poddać obławie, więc teraz trzymajcie kciuki aby się Kaji udało w poniedziałem w normalnych warunkach : żadnych nieznanych samochodów a w nich ludzi itp nienormalnych rzeczy......:evil_lol: Quote
AlfaLS Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A jednak pojedynek Kaja - Lenka 0:1 :evil_lol: Quote
savahna Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 No...super...Czytam sobie:Lenka jest zdrowa i śliczna...i już się zaczęłam cieszyć...:cool3: Oj...:x Quote
natalie1988 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Przyszłam i trzymam kciuki, żeby się udało :multi: Quote
kaja555 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Witamy Jarkka! :) Lena rozpoznaje auta i ludzi w autach, ja, Grazyna i jej auto są dawno spalone, bo nas pamięta z poprzednich obław po tym jak dam jeść do klatki powinnam całkiem zniknąć, najlepiej być w moim biurze "bez okien":) mimo że się dobrze schowaliśmy, to ona nas wypatrzyła chyba z kilometra: patrzymy ze idzie, nagle staje, gapi się i zawraca! Potem obeszła całą koplanię tak żeby nie przejść koło naszego auta. Po drugiej stronie druga ekipa łapała koty na sterylizajcje. Dziewczyny były pierwszy raz na koplani. Lena przyszła, obwąchała im auto, chciała się ładowac do klatek na koty, bo w środku był tuńczyk, potem odeszła z powrotem w stronę klatki. Myśmy auto przeparkowały i nie było nas widać, nawet klatkę ledwo widziałyśmy. Patrzymy idzie łajza. Zobaczyła auto, podkuliła ogon i się zastanawia. Długo stoi ale potem znowu idzie. Podeszła do klatki, weszła do połowy a my umieramy w bezruchu w aucie. Po czym wyszła, nie zjadła NIC i poszła. Po prostu to musi być zwykły dzień i nikt w autach nie może się czaić. Niestety jak się złapie, to będzie musiała czekać godzinę aż bus dojedzie, ale skoro nie chciała wejść jak bus był na miejscu to niestety nie ma wyjścia. Quote
Jasza Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 No trudno. Tym razem była sprytniejsza. Następnym razem musi się udać. Quote
Jarekk Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Spokojnie Kaja da rade, Lenka już niebawem będzie u mnie, obrazicie sie jak będzie miała inne imie??? Quote
savahna Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Acha, czyli mamy przyjemność poznać nowych właścicieli LENKI.:lol: A czemu inne imię...przecież ładne! NnnO, a niech tam, może być inne...bylebyście ją złapali...;) Tylko,ze tu jeszcze ze sto osób w temacie się musi wypowiedzieć...Obrazimy sie czy nie..?!:evil_lol::loveu: Quote
caldien Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 no ja nie wiem, może głosowanie :diabloti: a spryciula Lenka, jak taka sprytna to w klatce na bus poczeka ;) w końcu się uda!:) Quote
AlfaLS Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Jak miło że na wątku jest przyszły opiekun naszej Lenki. Witamy!!! :lol: Imię, imię - pomyślimy ;) Czyli teraz mocno trzymamy kciuki w poniedziałek, nie ma to tamto... Quote
Nutusia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ło matko! Szkoda, że się do klatki na kota nie zmieściła, bo na głupiego tuńczyka by się dała złapać :) A o jakim imieniu myślisz, Jarekk, jeśli wolno spytać tak z czystej ciekawości. Bo chyba czas się zacząć przyzwyczajać! W końcu poniedziałek już jutro :) Quote
Kava Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Jarekk mysle, ze tobie przystoi nazywac Lenke jak bedziesz uwazal,,, jej to prawdopodobnie raczej obojetne,,, a jestesmy ( i tu mowie mam nadzieje w imieniu wszystkich) szczesliwi, ze znajdzie u ciebie dom. Obserwuje jej losy od listopada i mam wrazenie, ze ona jeszcze nie jest gotowa dac sie zlapac.... no chyba ze strategie zmienicie i postawicie jej klatke na koty z tunczykiem..(hi,hi)... Quote
Jarekk Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 przy jej prebiegłości to chyba BOND albo Kloss, ja jednak wole motoryzacyjne akcenty moje 50 kilogramowe maleństwo ma HEMI (amerykański silnik v8) bo też tak mruczy:lol:, a tu jeszcze nie wiem - może ogłosimy konkurs, ale to jescze chwilka żeby nie zapeszyć. Narazie czekamy, a nasuwa mi sie pytanie co myslicie o kurczaku z rożna, moja królewna czuje go z pół kilometra chyba:lol: Quote
Nutusia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Jarekk napisał(a):przy jej prebiegłości to chyba BOND albo Kloss, Damska wersja to Mata Harri :) Quote
Becia66 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 jarekk napisał(a): ja jednak wole motoryzacyjne akcenty moje 50 kilogramowe maleństwo ma hemi (amerykański silnik v8) bo też tak mruczy:: HEMI LUX TORPEDA !!! :evil_lol: Quote
betka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Czytam ten "kryminał" od listopada :) Skoro lubi ryby, to dajcie Jej jutro do klatki tuńczyka albo makrelę (mój ON uwielbia!). Powodzenia w łapaniu Waszej Yeti :) Quote
AlfaLS Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 betka napisał(a):Czytam ten "kryminał" od listopada :) Skoro lubi ryby, to dajcie Jej jutro do klatki tuńczyka albo makrelę (mój ON uwielbia!). Powodzenia w łapaniu Waszej Yeti :) To jest chyba dobry pomysł. Jak była taka chętna na tuńczyka że chciała do kociej klatki wejść to do tej "swojej" by chyba za nim wlazła :diabloti: Quote
Kava Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Nutusia napisał(a):Damska wersja to Mata Harri :) Miss Marple Quote
kaja555 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 o 9.00 idę nastawić klatkę, i tak będę robić codziennie aż wejdzie do końca za bardzo się z nią szczypaliśmy, a trzeba ją trochę olać, niech siedzi w tej klatce jak się złapie musze tylko wziąć poprawkę na koty, też mogą sie złapać, ale drugi raz już raczej nie wejdą. Jarekk - jak dla mnie ona może mieć inne imię, tylko o jakim myślisz?:) Quote
Jasza Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Kava napisał(a):Miss Marple Pannę Marple uwielbiam!!! Jarekk - witamy na Dogo!! Kciuki już mi chyba odpadną od tego trzymania za Lenkę-Nielenkę... Quote
neska25 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Lenka czy nie Lenka :) Byle wreszcie dała się wam złapać ! Mocno trzymam kciuki za całą "operację" :) :) Quote
kaja555 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 klatka nastawiona do 13.00, bo potem Grażyna nie ma jak przyjechać busem :) teraz tam stoją 3 tiry po złom, więc wątpię czy podejdzie, ale jak nie dziś to jutro itp... :) nie muszę chyba dodawać, że wyjadła przez weekend WSZYSTKO z klatki, więc klatka jej nie przeszkadza, tylko my :) Quote
Jasza Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No, do 13 jeszcze trochę czasu...może przyjdzie.... Quote
caldien Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 jeszcze troche to potrwa i się niestrawności z nerwów dorobię ;) Tiry , sio! Przyszla Nielenka - juz do klatki jesc! Quote
Recommended Posts