savahna Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Trzymam kciuki oczywiście. Bedzie Was mam nadzieje trochę wiecej,zeby jakoś Wam nie... teges...Nie wypowiadam tego słowa,zeby nie zapeszyć. No mam nadzieję,ze będziesz Kajam,miała mocne wsparcie:p No,jedzenie super....:evil_lol: Quote
Jasza Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Lenko - przepraszam....że nie w temacie i nie o Tobie: Szukamy DT dla kruszynki Florki z sosnowieckiego schronu.. http://www.dogomania.pl/threads/201557-Czarna-jak-węgielek...malutka-jak-muszelka..Florka...SOSNOWIEC Quote
Kava Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 piekna i smutna. wzielam jej banerek.... ale mam teraz problem, bo poprzedni banerek sie zlikwidowal... czy mozna miec tylko jeden? Quote
Dzika_Figa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Śledzę wątek od dawna i kibicuję. Trzymam kciuki za sobotę! Quote
AlfaLS Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jutro bardzo ważny dzień...... Ciekawe jak poranna próba wypadła? Quote
caldien Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 tyle osób trzyma kciuki :) Lenko, daj się złapać! :) Quote
savahna Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Kava'] czy mozna miec tylko jeden?[/QUOTE] Można chyba dwa, ale ten jest dość długi i pewnie dlatego...:roll: Kaja, chciałam tylko powiedzieć,ze jak uda Wam się Lenkę złapać, to trzeba szczególnie dt uczulić na możliwość zwiania psiaka. Ja wiem,że wiesz, ale piszę dlatego,ze u nas ostatnio kilka psiaków, takich bid, ludziom uciekło...:-( A chyba też wiedzieli...:shake: Jedna sunia, zabrana ze schroniska wywinęła się z obroży przed wejściem do gabinetu wet. i tyle ją widzieli...Mika uciekła wygryzyając dziurę w budzie,wracała w świętokrzyskie...ale jej się nie udało...:-( Misio nad którym właściciel się znęcał przecisnął się między prętami z gipsem na łapie wrócił pod jego drzwi...(na szczęście już zabrany)...i jeszcze kilka przypadków z ostatnich miesięcy. Trzeba na prawdę intensywnie myśleć i starać się wszystko przewidzieć....:loveu::p Aż się będę bała tu dzisiaj zajrzeć. Lenka pozwól się ludziom pocieszyć....:modla::dog: Quote
elisse Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Kaja trzymam kciuki za pełen sukces dzisiejszej akcji!! Quote
JOMA Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Wszyscy trzymamy kciuki ! - my zaglądająco-nieodzywający się zbyt często ! Quote
Jasza Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Kava napisał(a):piekna i smutna. wzielam jej banerek.... ale mam teraz problem, bo poprzedni banerek sie zlikwidowal... czy mozna miec tylko jeden? Dziękuję i zapraszam na wątek! Bannerki można mieć dwa z tego co wiem... Za dzisiejszą akcję oczywiście mocne kciuki! Quote
magiraf Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Lenko, nie badz taka, daj sie uszczesliwic! Dziewczyny, trzymajcie sie dzielnie, mnostwo osob jest z Wami dzisiaj myslami! :) Quote
Becia66 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 magiraf napisał(a): Dziewczyny, trzymajcie sie dzielnie, mnostwo osob jest z Wami dzisiaj myslami! :) o tak, mnóstwo, z różnych krańców Polski...:happy1: Quote
AlfaLS Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 magiraf napisał(a):Lenko, nie badz taka, daj sie uszczesliwic! Dziewczyny, trzymajcie sie dzielnie, mnostwo osob jest z Wami dzisiaj myslami! :) Pewnie z pół dogomanii albo nawet i cała :lol: Quote
matahari81 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 i ja trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wiesci Quote
Kunda Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ja też trzymam kciukasy za Lenke dziczka :) Quote
diana79 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 i ja trzymam kciuki z całych sił :thumbs: Quote
Becia66 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 savahna napisał(a):Sobie zajrzałam...:crazyeye: ja też i nogami przebieram z emocji.... Quote
caldien Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 mocno kciuki! ciekawe co się tam dzieje:roll: Quote
Becia66 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Już powinny coś pisać, przecież nie łapią Lenkę po nocy. A może to sygnał że złapali i zajęci jej transportem i tym całym zamieszaniem w związku z tym.... No nic, czekamy tylko ja się dowiem rano bo teraz idziemy dansować z TZ...:lol: Quote
Nutusia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Siedzę w tych Bieszczadach, połączenie mi zrywa co chwila... Myślałam, że już, ale jeszcze trza czekać, to czekam! :) Quote
Recommended Posts