Jump to content
Dogomania

W typie Leonbergera koczuje na kopalni.Jest DT, Lenka dalej niewidoczna...

Recommended Posts

Posted

Trzymam kciuki oczywiście. Bedzie Was mam nadzieje trochę wiecej,zeby jakoś Wam nie... teges...Nie wypowiadam tego słowa,zeby nie zapeszyć. No mam nadzieję,ze będziesz Kajam,miała mocne wsparcie:p
No,jedzenie super....:evil_lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kava']
czy mozna miec tylko jeden?[/QUOTE]
Można chyba dwa, ale ten jest dość długi i pewnie dlatego...:roll:
Kaja, chciałam tylko powiedzieć,ze jak uda Wam się Lenkę złapać, to trzeba szczególnie dt uczulić na możliwość zwiania psiaka. Ja wiem,że wiesz, ale piszę dlatego,ze u nas ostatnio kilka psiaków, takich bid, ludziom uciekło...:-( A chyba też wiedzieli...:shake: Jedna sunia, zabrana ze schroniska wywinęła się z obroży przed wejściem do gabinetu wet. i tyle ją widzieli...Mika uciekła wygryzyając dziurę w budzie,wracała w świętokrzyskie...ale jej się nie udało...:-( Misio nad którym właściciel się znęcał przecisnął się między prętami z gipsem na łapie wrócił pod jego drzwi...(na szczęście już zabrany)...i jeszcze kilka przypadków z ostatnich miesięcy.
Trzeba na prawdę intensywnie myśleć i starać się wszystko przewidzieć....:loveu::p
Aż się będę bała tu dzisiaj zajrzeć. Lenka pozwól się ludziom pocieszyć....:modla::dog:

Posted

Kava napisał(a):
piekna i smutna.
wzielam jej banerek.... ale mam teraz problem, bo poprzedni banerek sie zlikwidowal...
czy mozna miec tylko jeden?

Dziękuję i zapraszam na wątek!
Bannerki można mieć dwa z tego co wiem...

Za dzisiejszą akcję oczywiście mocne kciuki!

Posted

magiraf napisał(a):
Lenko, nie badz taka, daj sie uszczesliwic! Dziewczyny, trzymajcie sie dzielnie, mnostwo osob jest z Wami dzisiaj myslami! :)

Pewnie z pół dogomanii albo nawet i cała :lol:

Posted

Już powinny coś pisać, przecież nie łapią Lenkę po nocy.
A może to sygnał że złapali i zajęci jej transportem i tym całym zamieszaniem w związku z tym....
No nic, czekamy tylko ja się dowiem rano bo teraz idziemy dansować z TZ...:lol: