JOMA Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 kaja - czyli my z Magdą piszemy się na sobotę - ewentualnie może się uda przy okazji jakiegoś żubra upolować - na żubrówkę rzecz jasna :evil_lol: to przy okazji poćwiczymy kieliszkowy fitness :drink1: :cunao: :drink1: Quote
kaja555 Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 he he, to na sobotę taka ekipa na żubra! Tylko ciepło się ubrać bo tutaj jest wygwizdów jak w górach! Chyba faktycznie trzeba zabrać żuubrówkę na rozgrzewkę, a i może nie jeden ochroniarz wtedy chętniejszy by był do rozmowy :) :drinking::drinka: Quote
kaja555 Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 elisse napisał(a):Kaja ty chyba musisz jakiś monitoring zorganizować aby wytropić Lenę ;) no szkoda że to nierealne, bo wszystkie budynki burzą i nawet nie ma na czym instalować Quote
JOMA Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Taa, tylko po takiej "rozmowie" to mam murowane zwolnienie z domu:grab: Quote
kaja555 Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 JOMA napisał(a):Taa, tylko po takiej "rozmowie" to mam murowane zwolnienie z domu:grab: rozumiem że zwolnienie od prac domowych, sprzątania, gotowania... no to same plusy! Quote
kaja555 Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Lenka w międzyczasie znowu była, dalej wyżera mi kocie suche jak tylko nie ma gotowanego normalnie kilo dziennie Wczoraj Lenke widział nasz mistrz o 19.00 ide kotom kupić jedzenie, a dopiero wczoraj byłam w sklepie, no trzeba dorwać tą Lenkę! A na prawdę to cieszę się że jest i je :) Quote
Livka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Lenka daj się złapać, nie bądź taka, nie uciekaj !!! Quote
MagdaH Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 JOMA napisał(a):Taa, tylko po takiej "rozmowie" to mam murowane zwolnienie z domu:grab: To my Ci napiszemy takie usprawiedliwienie na okoliczność, a potem i L4 z powodu syndromu dnia następnego, że będziesz nie do ruszenia :diabloti: Quote
kaja555 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 MagdaH napisał(a):To my Ci napiszemy takie usprawiedliwienie na okoliczność, a potem i L4 z powodu syndromu dnia następnego, że będziesz nie do ruszenia :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: Magda - jak zrobiłaś ten banerek Lenki w podpisie? Chciałam skopiować, ale nic mi z tego nie wyszło... Quote
monica_26 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 kaja555 napisał(a):Lenka w międzyczasie znowu była, dalej wyżera mi kocie suche jak tylko nie ma gotowanego normalnie kilo dziennie Wczoraj Lenke widział nasz mistrz o 19.00 ide kotom kupić jedzenie, a dopiero wczoraj byłam w sklepie, no trzeba dorwać tą Lenkę! A na prawdę to cieszę się że jest i je :) Bari jak Lenka też zajada się kocim jedzeniem, najlepiej mu smakuje. Maja podobne gusta;) Quote
MagdaH Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 kaja555 napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: Magda - jak zrobiłaś ten banerek Lenki w podpisie? Chciałam skopiować, ale nic mi z tego nie wyszło... Kaja, ja już sama nie pamietam jak zrobiłam, bo udało mi się przez przypadek zrobic pierwszy w zyciu banerek, dlatego taki niebardzowyraźny, to że on w ogóle działa to jakiś cud, a skopiować można bardzo prosto: kliknąć banerek myszom z lewej strony lewym przyciskiem i zaznaczyc go tak, zeby sie zaciemnił, potem "Kopiuj", potem "Edytuj sygnaturę" i w polu obok banerka Filipa zrób "wklej", a potem podgląd sygnatury. Ja spróbowałam go skopiować i mi wyszło i działał. Quote
kaja555 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 kocie podobno ma intensywniejszy zapach, no i białka więcej a teraz kocie daje kawałek dalej pod kocią budką i Lenka musi wcinać swoje, wczoraj po południu też ładnie wyjadła ja jej juz półtora tygodnia na oczy nie widziałam, jak się tak podkarmi to mogę jej nie poznać Quote
kaja555 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 MagdaH napisał(a):Kaja, ja już sama nie pamietam jak zrobiłam, bo udało mi się przez przypadek zrobic pierwszy w zyciu banerek, dlatego taki niebardzowyraźny, to że on w ogóle działa to jakiś cud, a skopiować można bardzo prosto: kliknąć banerek myszom z lewej strony lewym przyciskiem i zaznaczyc go tak, zeby sie zaciemnił, potem "Kopiuj", potem "Edytuj sygnaturę" i w polu obok banerka Filipa zrób "wklej", a potem podgląd sygnatury. Ja spróbowałam go skopiować i mi wyszło i działał. no właśnie bardzo mi się spodobał - oddaje w 100% tragizm sytuacji tej biduli, jest głodna i się boi... wcześniej robiłam kopiuj i wklej ale zapomniałam podświetlić:ices_bla: :wallbash: Quote
kaja555 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Wreszcie widziałam Lenkę! O 15.00 przyszła jeść, a akurat wyszłam już na busa. Jadła, a jak mnie zauważyła to zamarła i patrzyła. Ja spuściłam wzrok i cofnęłam się. To ona znowu zaczęła spokojnie jeść. Niestety zaczęli się ludzie zchodzić i Lenka najpierw schowała się za TIRa, a potem zaczęła uciekać w głąb kopalni z podkulonym ogonem i znowu taka przykurczona postawa jakby się miała na ziemi położyć - ona tak pokazuje swoją służalczość względem człowieka, tak jakby się bała że się ją zbije albo czymś rzuci :( Ona wygląda gorzej na żywo niż na zdjęciach, jak je to kości widać. Przynajmniej już codziennie ma dobre jedzenie i nie omija posiłków, ale mam nadzieję, że w tą sobotę dowiemy się coś więcej o niej i będzie można planować ratunek dla niej. Strasznie smutno na nią patrzeć. Quote
gagata Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Kaja, a może spróbować postawić jej gdzieś w pobliżu jedzenia ale dalej od ludzi jakieś prymitywne posłanko? Wiesz, taka osłona przed sniegiem i deszczem z garścia słomy? Może sie jej spodoba i nie będzie daleko odchodzić? Quote
Kaśka5 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Witam Chciałabym wpłacić 50,00zł, na jakie konto? Quote
kaja555 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='gagata']Kaja, a może spróbować postawić jej gdzieś w pobliżu jedzenia ale dalej od ludzi jakieś prymitywne posłanko? Wiesz, taka osłona przed sniegiem i deszczem z garścia słomy? Może sie jej spodoba i nie będzie daleko odchodzić? to trochę problem, bo to by jakaś buda musiała być, a w pobliżu akurat rozwalają cały budynek koparką i ona i tak tu nie zamieszka, ja mam nadzieję, że ona się chowa do któregoś z opuszczonych budynków, a takich jest tutaj sporo Teraz właśnie rozwalają ten budynek po prawej stronie zaraz za latarnią i samochodami, już tylko połowę go zostało i codziennie są auta, koparki i dużo hałasu. A do kolejnych zabudowań jest daleko. Quote
kaja555 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Kaśka5 napisał(a):Witam Chciałabym wpłacić 50,00zł, na jakie konto? Witam nową osobę, zaraz prześlę dane. Dziękuję bardzo w imeniu Lenki, przynajmniej jedzenia jej nie braknie :) Quote
JOMA Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Na jedzenie się przyda - nie dość, że duży pies to jeszcze wygłodzony i zaniedbany - przyda się dobra, energetyczna karma w dużej ilości DZIĘKUJEMY kaśka5 :loveu: Quote
Kaśka5 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 nie za ma co :lol: korzystam z konta koleżanki, od dzisiaj udzielam się jako moca35 Quote
kakadu Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 dobrze, ze sie pokazala w koncu :) znaczy sie - przychodzi, a jak przychodzi to trzeba na nia zapolowac z tym usypiaczem... ten strzelec jest jakis chetny w dalszym ciagu do wspolpracy? Quote
kaja555 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 strzelca muszę znależć innego, bo z tym nie da się umówić i poza tym to wyuczuwam niechęć do tego zadania w tą sobotę trochę powęszymy i może będziemy więcej wiedziec o Lence - np. gdzie śpi, wtedy mogę znowu planować polowanie Quote
AgusiaP Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Węszcie węszcie dziewczynki życzę powodzenia :lol: Quote
kakadu Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 niechec ma do zadania za 600 zlotych? łaski nie robi chyba? ludziom sie w d... poprzewracalo; a moze jakis anarchista sie wam trafil co ma niechec do broni palnej? ;) Quote
gagata Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ja raczej myslalam zeby to prowizoryczne schronienie posłużyło do tego,żeby Lena częsciej widzxiała ludzi, którzy jej dają jwść....Ale faktycznie, jak wszystko burzą, to pomysł kiepski... Quote
Recommended Posts