Jump to content
Dogomania

W typie Leonbergera koczuje na kopalni.Jest DT, Lenka dalej niewidoczna...

Recommended Posts

Posted

przez te 2 dni możemy sprawdzić czy Lenka nadaje się do domu, ale super by było, jeżeli nie trzeba by było jej wieżć tak daleko do Warszawy, bo ja się zakochałam!!!!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gagata napisał(a):
Kaja, jak już ją odłowicie, to sprawdż cycochy....Zeby gdzieś szczeniaki nie zostały...

też o tym myślę, ze zdjęc nie wygląda raczej na karmiącą, a norę może mieć na obszarze 2 gmin! Nie da się tego przeszukać...

Posted

mysle ze jak jest regularnie dokarmiana to raczej sobie nie pojdzie, musialby ja ktos naprawde solidnie przeganiac. nie dasz rady przejsc sie w kierunku z ktorego przychodzi zobaczyc czy sie gdzies nie chowa?

Posted

no i jak? pokazala sie? mialam wplacic 20 zlotych na sunie z palucha, ale uznali, ze eutanazja bedzie dla niej najlepsza; wiec jednorazowo moge wplacic te kwote na lenke;

Posted

wiecie co, jak mnie się uda z Waszą pomocą uratować Lenkę, to ja się normalnie TAK upiję, ale normalnie kuurdee TAK porządnie się upiję (a żołądek mam słaby...), że normalnie nie wstanę....

Posted

MagdaH - :klacz: :klacz: :klacz: - Żubrówka ;)

Lenka się pojawi, takie dobre żarełko - gdzie będzie miała lepsze - pewno w nocy przyjdzie jak będzie spokój, cisza

Posted

do godziny 15.oo jak odjeżdżałam jej nie było, ale dzisiaj na prawdę dużo się działo na terenie koplani, jutro z rana zobaczę po jedzeniu że była

może ten ochroniarz ją próbował łapać i przestraszył, ale czuję że ona przyjdzie, ja się nie poddaje

Posted

4 koty, zające i kuropatwy nie wyjadłyby suchej karmy dla dużych psów, poza tym czuć na miskach ślinę psa

Lena musi się pojawić, bo chyba znalazłam specjalistów tej rasy, którzy bardzo chcą jej pomóc, to nie będzie dla nich pierwszy Leon ze złych warunków, ma być wysterylizowana i mieć dobry dom, ale nic więcej na razie nie powiem, nie zapeszam