Jump to content
Dogomania

W typie Leonbergera koczuje na kopalni.Jest DT, Lenka dalej niewidoczna...

Recommended Posts

Posted

MagdaH podarowała Lence kolejny wór karmy Bosch 15 kg :)

Lenka zabezpieczona na mój wyjazd pod koniec czerwca

ona też podjada kotom z drugiej strony kopalni, dlatego tam zostawiam też trochę karmy psiej

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam taką nadzieję :)

możemy spróbować na sedalin, no i przywieżć z powrotem klatkę, przerobić tak, żeby jej już nie rozwaliła

a póki co, to będzie zastępstwo w karmieniu, ale niestety makaron z puszkami i suche, na gotowane sobie musi zasłużyć...

Posted

kaja555 napisał(a):
a póki co, to będzie zastępstwo w karmieniu, ale niestety makaron z puszkami i suche, na gotowane sobie musi zasłużyć...

Może dzięki temu Cię doceni i wreszcie ulegnie! :)

Posted

szafra napisał(a):
Musi dać się złapać łobuzica jedna !:evil_lol:

Jak byłam mała krążyło powiedzenie "musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce" - a szczególnie na... Śląsku - jak widać :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Lena i tak ma więcej szczęścia niż rozumu - jest DT, a nie ma psa. A ile jest psów, które SĄ, a DT ani widu ani słychu :(

a moze ona nie wie, ze dt czeka i dlatego tak sie nie daje zlapac - kaja zostaw jej wiadomosc na kartce przy jedzeniu ;)

Posted

to tak zawsze jest, ironia losu, ona nawet ma dwa DT ale nie daje się podejść

rozliczam się, puszki już na mój wyjazd kupione, ale muszę jeszcze 4 dokupić i makaron:

Posted

jedyne co widać to takie łapy w błocie jak masz w avatarku :)

ale codziennie jest obviadek zjedzony, wczoraj też zaniosłam wór karmy pod siano i jeszcze drugi dam w poniedziałek, żeby miała co podjadać jak mnie nie będzie od środy

Posted

jest dyżur ustawiony na karmienie Lenki - w tygodniu jest pani, w soboty pan spawacz :)

oprócz tego dużo suchego zostawiłam w worach koło siana

po powrocie 10 lipca myślimy co z tą francą zrobić :)

Posted

W Sosnowcu też taki misiek jest.. i w dodatku też na kopalni :-( też właśnie unikający kontaktu z człowiekiem.. tyle ,że tamten jest w typie Mastifa Tybetańskiego . wychudzony do granic możliwości.. kulejący na tylną łapę :-( Widziałam ten wątek wcześniej.. ale nie mogłam przypomnieć sobie jakiej maści jest Lenka.. myślałam,że to ona :-(