moni12 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Troche przeżyć dla Michaliny i dla mnie. Nie wiem . Myśle ,ze z dobrego serca rzuciłam się na zagłęboką wode na mnie laika. Quote
danka4u1 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 moni12 napisał(a):A wogóle to jest tu ktoś poza mną? Jestem, ale milczę i próbuję nie zasnąć, bo jeszcze trochę " zadań domowych " na dogo mam do odrobienia, a za soba ciężki dzień jak każdy z nas. moni12 napisał(a):Troche przeżyć dla Michaliny i dla mnie. podróz i szczepienia . Nie wiem . Myśle ,ze z dobrego serca rzuciłam się na zagłęboką wode na mnie laika. Moni, nie utop sie na tej głębokiej wodzie, bo szkoda bedzie tak wielkiego serca. Trzymam za Ciebie i Michalinę. Quote
moni12 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Danusiu trzymaj bo ja juz widzę jak tonę . Nie wiem czy zasnę tej nocy. Quote
danka4u1 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Dlaczego masz utonąć??? Psica powita Cie uroczyscie jęzorem, Ty ją skropisz łzami radości; wszystko "idzie ku lepszemu"- pomyśl, ile już zrobiłas Ty i inne cioteczki. Pamietasz, jak było? Teraz jest dobrze. Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Moni...nie pekaj..polowa deklaracji JEST!!!JEST!!! wiec nie rycz...jednorazowych masz na tyle...ze pies pol roku moze siedziec w schronie..a ja tego nei zakladam.... aha pamietasz ajk to dawnoooooooooo było zawsze musi byc ten pierwszy raz :P hhahahhahhahaa Quote
jamor Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Misie odpchliłem, zabezpieczyłem przeciw kleszczom, dostała tabletki na odrobaczenie. tem. myslałem ze jest troche podziebiona bo troche sie trzesła, ale jednak jest ok, tem. 38 stopni. Podczas mierzenia Misia prosiła " nie , nie, ja nie chce w dupe" a ja do niej " kazda tak mowi ........." jutro moze odpale ogrzewanie podłogowe, koncze, tam mieszka tuptus i dino, to jak wszystko bedzie ok, wyką pie Miske i bedzie miała gdzie sie wysuszyc. Potem zrobimy pazurki, brwi,oczka, usteczka i futerko. Zobaczycie jaka bedzie laska ;) Quote
Lolalola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 jamor napisał(a):Misie odpchliłem, zabezpieczyłem przeciw kleszczom, dostała tabletki na odrobaczenie. tem. myslałem ze jest troche podziebiona bo troche sie trzesła, ale jednak jest ok, tem. 38 stopni. Podczas mierzenia Misia prosiła " nie , nie, ja nie chce w dupe" a ja do niej " kazda tak mowi ........." jutro moze odpale ogrzewanie podłogowe, koncze, tam mieszka tuptus i dino, to jak wszystko bedzie ok, wyką pie Miske i bedzie miała gdzie sie wysuszyc. Potem zrobimy pazurki, brwi,oczka, usteczka i futerko. Zobaczycie jaka bedzie laska ;) nie no Jamor padlam z krzesla po tym pierwszym Twoim "......":crazyeye:.........:diabloti:co za tekst:cool3: Michaska Rany Boskie trzymaj sie dziewczyno:p tak,tak prosze odpalic ogrzewanie podlogowe:multi::lol: Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 jamor napisał(a):Misie odpchliłem, zabezpieczyłem przeciw kleszczom, dostała tabletki na odrobaczenie. tem. myslałem ze jest troche podziebiona bo troche sie trzesła, ale jednak jest ok, tem. 38 stopni. Podczas mierzenia Misia prosiła " nie , nie, ja nie chce w dupe" a ja do niej " kazda tak mowi ........." jutro moze odpale ogrzewanie podłogowe, koncze, tam mieszka tuptus i dino, to jak wszystko bedzie ok, wyką pie Miske i bedzie miała gdzie sie wysuszyc. Potem zrobimy pazurki, brwi,oczka, usteczka i futerko. Zobaczycie jaka bedzie laska ;) nie no...doope to Wy tam jej "sierżant" w spokoju zostawcie...juz sie na ulicy nadawała.... przyznaj sie...ładna laska to ją do tuptusia zapodał!!!!CO? oczka..usteczka..pazurki na czerwono i pójdzie jak ta lala Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 moni - leć na bazar i kup Tuptusiowi szczudła...bo za krótki Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Lolalola']nie no Jamor padlam z krzesla po tym pierwszym Twoim "......":crazyeye:.........:diabloti:co za tekst:cool3: Michaska Rany Boskie trzymaj sie dziewczyno:p tak,tak prosze odpalic ogrzewanie podlogowe:multi::lol: TY Lolaola = a TY to do tego samego boksu sie piszesz!!!!ze ci ogrzewanie podłogowe w głowie!!!!CO? czy to te pazurki, usteczka i futerko - cie nęca - do poprawy..co :P Lolaola 1:1 za Mruczusia, co przymarzał do ławki Quote
moni12 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Jamor napisał co najważniejsze , a ja napiszę takich mniej ważnych rzeczy..Wziełam parę głębszych oddechów i piszę. Miśka jest przekochana , na dodatek naprawde ładna (to nie tylko moja opinia) .Przy zabieraniu jej z kojca awaryjnego była wystraszona , chciała uciec i schowac sie tam spowrotem , chciała ,abyśmy dali jej święty spokój. W smochodzie jechała bardzo ładnie ,jakby od zawsze jeżdziła. Problem pojawił się jak zobaczyła butelki z wodą mineralną .Drapała w nie łapką . Dałam jej pic, ale ona i tak w nie patrzyła błagalnie. W pewnym momencie spłynęła jej jedna wielka łza.Nie wiem z czym się jej ta podróż skojarzyła, ale az pózniej pytałam znajonej , która ma z psami do czynienia czy to możliwe czy już ze mną coś nie tak? podobno ze mna na razie może być a to była łza.Teraz jest w hotelu Jamor i wiem ,ze tam dojdzie do siebie .Lepiej trafić nie mogła. Quote
Lolalola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='anita_happy']TY Lolaola = a TY to do tego samego boksu sie piszesz!!!!ze ci ogrzewanie podłogowe w głowie!!!!CO? czy to te pazurki, usteczka i futerko - cie nęca - do poprawy..co :P Lolaola 1:1 za Mruczusia, co przymarzał do ławki nieee,ale pisalam to z mysla o Tobie,bo mowilas ,ze szukasz gdzies schronienia;) jak ladnie poprosisz Jamora to moze i Mruczus sie zalapie-wcale o niego nie dbasz,wilka ma juz w tylku od czekania na Cie na tej lawce.........hahahahhah:) Quote
Lolalola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 :placz:widzisz Monia.......bo psy placza...ja to wiem...widzialam:-( ale Jej musi serduszko pekac:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
moni12 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Lolalola a ja myślałam ,ze to ze mna cos nie tak ,ale skoro i Ty tak mówisz jak moja koleżanka ,która duża wiedzę ma w temacie to juz wiem ,ze to była jedna ogromna łza ..........Ja widziałam coś takiego po raz pierwszy i mam nadzieje ostatni!!!!!!!!!! I dlatego cieszę się ,ze znalazła sie w Hotelu Jamor. a no i nie dziwie sie ,ze z Anita przepychacie sie o miejsca tam :diabloti: Quote
Lolalola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 nie noooo ja ustepuje Anicie bo nie maja sie gdzie z Mruczusiem podziac a marza o jakims wyjezdzie;);););)buhahhahahaaaaaaaa Moni widzisz moja spanielka,ktora mialam przez 14 lat kiedys plakala,tak bylo 2 razy,plakala bo ja plakalam i lezalam na ziemi bo ona byla chora......................:(:( Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 moja TEKLa też płacze!!! dobra odpuszczam tą podłogę w tym grzanym kojcu...Lolaola możesz wracać z banicji...kojec u Jamora tańszy niz miejsóka w UK :P a jak po sobie posprzatasz....to i moze rabat bedzie bua ha ah ah oka.. WRACAMY DO TEMATU MICHALINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! antha!!!!!!!!!!!!zmień tytuł wątkaaaaaaaaaaaaaaa toż to nie owczarek!!!ino owczarzyca w hotelu ! i o deklaracje prosi....bo moni pęka...ze bedzie musiała jechać do pracy - na zmywak... Quote
Lolalola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Anita....ja nie rzucam slow na wiatr.....odstapilam Ci miejsce bo wiem,ze o nim marzylas i juz;)umowmy sie ,ze ja sie zjawie na wiosne;) przestan juz,spakuj walizeczke,Mruczusia pod pache i witajcie wczasy u Jamora;) tylko wyslij pocztowe buuhahahahhahahahaha:):) Quote
moni12 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Nie no udało Wam się mnie rozbawic . hahahahah Quote
Lolalola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 moni12 napisał(a):Nie no udało Wam się mnie rozbawic . hahahahah czyli cel osiagniety:) po takim dniu dobrze sie usmiechanac:) Quote
anita_happy Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 anita_happy napisał(a):no ta..szczególnie jak sie jest Flasza Kampari Flasza Quote
anita_happy Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Lolalola napisał(a):czyli cel osiagniety:) po takim dniu dobrze sie usmiechanac:) no ta..szczególnie jak sie jest Flasza Quote
Lolalola Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 moher uwazaj,bo Ci brzydko napisze na forum;p Quote
Lolalola Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 anita_happy napisał(a):no ta..szczególnie jak sie jest Flasza a po pierwsze to jestem pani Kam....i pozniej Flasza-to przybylo 2 lata temu:)wloski temperament trudny do okielznania,wiec...............:)be quiet:) Quote
jamor Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 nie wiem jak mozna było pomylic, z mordy przeciez to kobitka zdjecia na razie słabe bo bardzo pochmurno. Sunia mega pchelna, ciagle jeszcze sie drapie, wydaje mi sie ze ma uczulenie ja pchły, ma symetryczne wygryzienia na przednich konczynach. jade zaraz do veta, niech zerknie, bedzie miała tez usg aby miec pewnisc czy wymaga sterylki. kupie jej obroze przeciwpchelną, dzis ja wypiore. narka. tu album http://jamor.fotosik.pl/albumy/798501.html Quote
magiraf Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 :))) Michalina jak malowana! A na paru zdjeciachach to nawet usmiech sie pojawia! Milego pranka wiec i dzieki wielkie za info, od razu lepszy dzien! :) Quote
Recommended Posts