Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moni12 napisał(a):
A wogóle to jest tu ktoś poza mną?

Jestem, ale milczę i próbuję nie zasnąć, bo jeszcze trochę " zadań domowych " na dogo mam do odrobienia, a za soba ciężki dzień jak każdy z nas.

moni12 napisał(a):
Troche przeżyć dla Michaliny i dla mnie. podróz i szczepienia . Nie wiem . Myśle ,ze z dobrego serca rzuciłam się na zagłęboką wode na mnie laika.

Moni, nie utop sie na tej głębokiej wodzie, bo szkoda bedzie tak wielkiego serca.
Trzymam za Ciebie i Michalinę.

Posted

Dlaczego masz utonąć??? Psica powita Cie uroczyscie jęzorem, Ty ją skropisz łzami radości; wszystko "idzie ku lepszemu"- pomyśl, ile już zrobiłas Ty i inne cioteczki. Pamietasz, jak było?
Teraz jest dobrze.

Posted

Moni...nie pekaj..polowa deklaracji JEST!!!JEST!!!
wiec nie rycz...jednorazowych masz na tyle...ze pies pol roku moze siedziec w schronie..a ja tego nei zakladam....

aha

pamietasz ajk to dawnoooooooooo było
zawsze musi byc ten pierwszy raz :P
hhahahhahhahaa

Posted

Misie odpchliłem, zabezpieczyłem przeciw kleszczom, dostała tabletki na odrobaczenie. tem. myslałem ze jest troche podziebiona bo troche sie trzesła, ale jednak jest ok, tem. 38 stopni. Podczas mierzenia Misia prosiła " nie , nie, ja nie chce w dupe" a ja do niej " kazda tak mowi ........."
jutro moze odpale ogrzewanie podłogowe, koncze, tam mieszka tuptus i dino, to jak wszystko bedzie ok, wyką pie Miske i bedzie miała gdzie sie wysuszyc. Potem zrobimy pazurki, brwi,oczka, usteczka i futerko. Zobaczycie jaka bedzie laska ;)

Posted

jamor napisał(a):
Misie odpchliłem, zabezpieczyłem przeciw kleszczom, dostała tabletki na odrobaczenie. tem. myslałem ze jest troche podziebiona bo troche sie trzesła, ale jednak jest ok, tem. 38 stopni. Podczas mierzenia Misia prosiła " nie , nie, ja nie chce w dupe" a ja do niej " kazda tak mowi ........."
jutro moze odpale ogrzewanie podłogowe, koncze, tam mieszka tuptus i dino, to jak wszystko bedzie ok, wyką pie Miske i bedzie miała gdzie sie wysuszyc. Potem zrobimy pazurki, brwi,oczka, usteczka i futerko. Zobaczycie jaka bedzie laska ;)

nie no Jamor padlam z krzesla po tym pierwszym Twoim "......":crazyeye:.........:diabloti:co za tekst:cool3:
Michaska Rany Boskie trzymaj sie dziewczyno:p
tak,tak prosze odpalic ogrzewanie podlogowe:multi::lol:

Posted

jamor napisał(a):

nie no...doope to Wy tam jej "sierżant" w spokoju zostawcie...juz sie na ulicy nadawała....
przyznaj sie...ładna laska to ją do tuptusia zapodał!!!!CO?
oczka..usteczka..pazurki na czerwono i pójdzie jak ta lala

Posted

[quote name='Lolalola']nie no Jamor padlam z krzesla po tym pierwszym Twoim "......":crazyeye:.........:diabloti:co za tekst:cool3:
Michaska Rany Boskie trzymaj sie dziewczyno:p
tak,tak prosze odpalic ogrzewanie podlogowe:multi::lol:

TY Lolaola = a TY to do tego samego boksu sie piszesz!!!!ze ci ogrzewanie podłogowe w głowie!!!!CO?
czy to te pazurki, usteczka i futerko - cie nęca - do poprawy..co

:P
Lolaola
1:1 za Mruczusia, co przymarzał do ławki

Posted

Jamor napisał co najważniejsze , a ja napiszę takich mniej ważnych rzeczy..Wziełam parę głębszych oddechów i piszę. Miśka jest przekochana , na dodatek naprawde ładna (to nie tylko moja opinia) .Przy zabieraniu jej z kojca awaryjnego była wystraszona , chciała uciec i schowac sie tam spowrotem , chciała ,abyśmy dali jej święty spokój. W smochodzie jechała bardzo ładnie ,jakby od zawsze jeżdziła. Problem pojawił się jak zobaczyła butelki z wodą mineralną .Drapała w nie łapką . Dałam jej pic, ale ona i tak w nie patrzyła błagalnie. W pewnym momencie spłynęła jej jedna wielka łza.Nie wiem z czym się jej ta podróż skojarzyła, ale az pózniej pytałam znajonej , która ma z psami do czynienia czy to możliwe czy już ze mną coś nie tak? podobno ze mna na razie może być a to była łza.Teraz jest w hotelu Jamor i wiem ,ze tam dojdzie do siebie .Lepiej trafić nie mogła.

Posted

[quote name='anita_happy']TY Lolaola = a TY to do tego samego boksu sie piszesz!!!!ze ci ogrzewanie podłogowe w głowie!!!!CO?
czy to te pazurki, usteczka i futerko - cie nęca - do poprawy..co

:P
Lolaola
1:1 za Mruczusia, co przymarzał do ławki

nieee,ale pisalam to z mysla o Tobie,bo mowilas ,ze szukasz gdzies schronienia;)
jak ladnie poprosisz Jamora to moze i Mruczus sie zalapie-wcale o niego nie dbasz,wilka ma juz w tylku od czekania na Cie na tej lawce.........hahahahhah:)

Posted

Lolalola a ja myślałam ,ze to ze mna cos nie tak ,ale skoro i Ty tak mówisz jak moja koleżanka ,która duża wiedzę ma w temacie to juz wiem ,ze to była jedna ogromna łza ..........Ja widziałam coś takiego po raz pierwszy i mam nadzieje ostatni!!!!!!!!!! I dlatego cieszę się ,ze znalazła sie w Hotelu Jamor. a no i nie dziwie sie ,ze z Anita przepychacie sie o miejsca tam :diabloti:

Posted

nie noooo ja ustepuje Anicie bo nie maja sie gdzie z Mruczusiem podziac a marza o jakims wyjezdzie;);););)buhahhahahaaaaaaaa
Moni widzisz moja spanielka,ktora mialam przez 14 lat kiedys plakala,tak bylo 2 razy,plakala bo ja plakalam i lezalam na ziemi bo ona byla chora......................:(:(

Posted

moja TEKLa też płacze!!!

dobra odpuszczam tą podłogę w tym grzanym kojcu...Lolaola możesz wracać z banicji...kojec u Jamora tańszy niz miejsóka w UK :P
a jak po sobie posprzatasz....to i moze rabat bedzie
bua ha ah ah

oka..
WRACAMY DO TEMATU MICHALINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
antha!!!!!!!!!!!!zmień tytuł wątkaaaaaaaaaaaaaaa

toż to nie owczarek!!!ino owczarzyca w hotelu !
i o deklaracje prosi....bo moni pęka...ze bedzie musiała jechać do pracy - na zmywak...

Posted

Anita....ja nie rzucam slow na wiatr.....odstapilam Ci miejsce bo wiem,ze o nim marzylas i juz;)umowmy sie ,ze ja sie zjawie na wiosne;)
przestan juz,spakuj walizeczke,Mruczusia pod pache i witajcie wczasy u Jamora;)
tylko wyslij pocztowe buuhahahahhahahahaha:):)

Posted

anita_happy napisał(a):
no ta..szczególnie jak sie jest Flasza

a po pierwsze to jestem pani Kam....i pozniej Flasza-to przybylo 2 lata temu:)wloski temperament trudny do okielznania,wiec...............:)be quiet:)

Posted

nie wiem jak mozna było pomylic, z mordy przeciez to kobitka

zdjecia na razie słabe bo bardzo pochmurno. Sunia mega pchelna, ciagle jeszcze sie drapie, wydaje mi sie ze ma uczulenie ja pchły, ma symetryczne wygryzienia na przednich konczynach. jade zaraz do veta, niech zerknie, bedzie miała tez usg aby miec pewnisc czy wymaga sterylki. kupie jej obroze przeciwpchelną, dzis ja wypiore. narka.
tu album http://jamor.fotosik.pl/albumy/798501.html