anita_happy Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 commeta napisał(a):Witam! :) są jakieś propozycje na DT/DS dla Miśka? jest - DT w Wawie /teraz doczytałam ze na 2 tyg :/ / już wiem u KOGO :) ale pies jest niesprawdzony...przerażony...wycofany nie mozna go dac na DT w takim stanie... plan opisałam jak mozemy miec... 1. Hotel i sprawdzenei psa 2. DT 3.DS Quote
anita_happy Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 commeta napisał(a):bardzo bym chciała zaproponować coś w tym stylu, jednak moja aktualna sytuacja wyklucza mnie z zapewnienia mu DS :oops::oops::oops::placz: liczę na to, że Misiek szybko znajdzie odpowiedni kochający domek :) ??? moze DT ?? :) tymczas dla miska po resocjalizacji.....wskazany Quote
anhata Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Pies nie zrobi krzywdy człowiekowi. Jemu jest obojetne, że żyje. Quote
anhata Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Anita_happy, znaczy, ze ta Pani z Wawy sie teraz wycofała i zaproponowała na 2 tyg ? Quote
commeta Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 anita_happy napisał(a):??? moze DT ?? :) tymczas dla miska po resocjalizacji.....wskazany w moim przypadku nie ma takiego pojęcia jak DT, bo już po sekundzie bycia u mnie nie miałabym serca oddać go komuś innemu ;) od razu zostałby u mnie na DS :cool3: a na chwilę obecną mieszkanie, w którym urzęduję nie należy do mnie... póki co, jestem na łasce Rodziców :( witki opadają :placz: ale staram się znaleźć mu coś innego, może się uda :) Quote
moni12 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Ale niespodzianka dziś sie okazała. Quote
anita_happy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 anhata napisał(a):Pies nie zrobi krzywdy człowiekowi. Jemu jest obojetne, że żyje. jesli mowimy o tym samy DT, z kt wczoraj na czacie z FB rozmawialam... chyba, ze inne... cholera..to chyba inne..bo to, z kt rozmawiałam nie ma psa i nie ma dziecka... aha... NIESPODZIANKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Misiek okazał sie MIŚKĄ.... Monika..jak tam z anatomią :P Quote
dusje Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 anita_happy napisał(a):jesli mowimy o tym samy DT, z kt wczoraj na czacie z FB rozmawialam... chyba, ze inne... cholera..to chyba inne..bo to, z kt rozmawiałam nie ma psa i nie ma dziecka... aha... NIESPODZIANKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Misiek okazał sie MIŚKĄ.... Monika..jak tam z anatomią :P Doskonale :evil_lol::loveu: Witam cie Misiowa dziewczynko. Nie smuc sie, teraz juz tylko lepiej :multi: Zlamane serduszko caluje, pycholca tez i mocno przytulam. My cie kochamy, nie jestes sierota. Quote
moni12 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Możecie mnie zastrzelić za tą pomyłke -idiotyczna zresztą, ale ja byłam tak ogarnięta bólem , tęsknotą tego psiaka ,ze jak karmiłam i tuliłam tą bide i kazdy się użalał ,ze biedny pies, ze cudny i tak tęskini ten pies to ja zakodowałam ,ze to był pies. Ale wiecie co ?! Ciesze sie ogromnie,ze dopiero dziś dowiedziałam ,się , ze to sunia bo ryczałabym jeszcze bardziej ,jeśli to możliwe i serce juz tydzien temu by mi pękło.A teraz będę Anitko głaskać i oglądąc wszystkie od podwozia haha i nie dam się az takim emocjom. haha chciałabym, ale jeszcze za barzdzo przeżywam te psie nieszczęścia. Quote
Lolalola Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ale mi sie chce smiac:) wreszcie cos zabawnego na tym watku;) MISKA:)HAHAHHAHAHA!!!!!!!!!! prosze o nr konta na pw:) Bog nad nia czuwal......................cieczka......ehhhhhhhhhhhhh Quote
moni12 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Czyli chcąc nie chcąc mamy MIśke. Quote
moni12 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Lolalola myślę ,ze jak by miała cieczkę to bym się ogarneła i to juz Raczej bym zauwazyła, ze kawalerów ma wokół siebie hahahahaah Quote
anhata Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ponadto dostalam info, ze suni humor sie poprawil i lubi wzchodzic na spacery. Quote
moni12 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Czyli idzie ku lepszemu .Miśka z kojca awaryjnego u znajomych Anhaty jedzie do hoteliku w czwartek. Quote
danka4u1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='anhata']Ponadto dostalam info, ze suni humor sie poprawil i lubi wzchodzic na spacery. A kto by nie lubił...dach nad głową, miska pełna i jeszcze tłum cioteczek chętnych do spacerów:multi::multi:.Miała szczęście MIŚKA :loveu: :multi::loveu: Quote
anita_happy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 jutro moni sprawdzi w banku finanse suni...i jak mało jest to lobbujemy jeszcze bardziejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Quote
moni12 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 ok sprawdze i napiszę,ale i tak myśle,ze trzeba Jej kochanej szukac na juz dt. Jeny ja już myśle czy jak będę Ja zabierała w czwartek od znajomych Anchaty z awaryjnego czy mnie pozna?! Czy pozna ,ze to ja dbałam o NIEGO hahaha te 2 tygodnie?! Quote
JOHANNALIND Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 moni12 napisał(a):Możecie mnie zastrzelić za tą pomyłke -idiotyczna zresztą, ale ja byłam tak ogarnięta bólem , tęsknotą tego psiaka ,ze jak karmiłam i tuliłam tą bide i kazdy się użalał ,ze biedny pies, ze cudny i tak tęskini ten pies to ja zakodowałam ,ze to był pies. Ale wiecie co ?! Ciesze sie ogromnie,ze dopiero dziś dowiedziałam ,się , ze to sunia bo ryczałabym jeszcze bardziej ,jeśli to możliwe i serce juz tydzien temu by mi pękło.A teraz będę Anitko głaskać i oglądąc wszystkie od podwozia haha i nie dam się az takim emocjom. haha chciałabym, ale jeszcze za barzdzo przeżywam te psie nieszczęścia. Cóż, ja wzięłam do domu 2 koteczki, a dopiero po 4 miesiącach zorientowałam się, że jedna z nich to kocurek :) Quote
moni12 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 No wreszcie jedna osoba , która mi to wybaczy. Quote
dusje Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='moni12']ok sprawdze i napiszę,ale i tak myśle,ze trzeba Jej kochanej szukac na juz dt. Jeny ja już myśle czy jak będę Ja zabierała w czwartek od znajomych Anchaty z awaryjnego czy mnie pozna?! Czy pozna ,ze to ja dbałam o NIEGO hahaha te 2 tygodnie?![/QUOTE] Moni, mow do niej Misiek :evil_lol: to na pewno rozpozna :cool3: Quote
danka4u1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 moni12 napisał(a): ja już myśle czy jak będę Ja zabierała w czwartek od znajomych Anchaty z awaryjnego czy mnie pozna?! Czy pozna ,ze to ja dbałam o NIEGO hahaha te 2 tygodnie?! Moni, pozna Cię i okaże to swoim jęzorem- idź bez makijażu :evil_lol: :evil_lol: moni12 napisał(a):No wreszcie jedna osoba , która mi to wybaczy. Jeśli może Ci to pomóc, to ja też Ci wybaczam, chociaż najmniej mam tutaj do powiedzenia.:evil_lol: A teraz idź spać, bo nie wytrzyma tej adrenaliny Twoje wielkie serducho. Quote
moni12 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Jesteście kochane dusje i danka4u1 ,ze mi wybaczacie cos takiego . Danusiu a wiesz ,ze po Miśke jedzie ze mną mój mąż....Jak powiedzialam Mu ,ze to sunia to najpierw myslał, ze o szafke w głowe sie uderzyłam a pózniej...łezka Mu się w oku zakręciła. Quote
danka4u1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 A nie patrzy ten Twój mąz na Ciebie z troską...i obawą?? taki łagodny i uczynny? Może podmienili Ci TZ-a? Ach, te chłopy, nieprzewidywalne. Quote
Recommended Posts