Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

commeta napisał(a):
Witam! :) są jakieś propozycje na DT/DS dla Miśka?

jest - DT w Wawie /teraz doczytałam ze na 2 tyg :/ /
już wiem u KOGO :)

ale pies jest niesprawdzony...przerażony...wycofany
nie mozna go dac na DT w takim stanie...
plan opisałam jak mozemy miec...
1. Hotel i sprawdzenei psa
2. DT
3.DS

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

commeta napisał(a):
bardzo bym chciała zaproponować coś w tym stylu, jednak moja aktualna sytuacja wyklucza mnie z zapewnienia mu DS :oops::oops::oops::placz:
liczę na to, że Misiek szybko znajdzie odpowiedni kochający domek :)

???
moze DT ?? :) tymczas dla miska po resocjalizacji.....wskazany

Posted

anita_happy napisał(a):
???
moze DT ?? :) tymczas dla miska po resocjalizacji.....wskazany

w moim przypadku nie ma takiego pojęcia jak DT, bo już po sekundzie bycia u mnie nie miałabym serca oddać go komuś innemu ;) od razu zostałby u mnie na DS :cool3: a na chwilę obecną mieszkanie, w którym urzęduję nie należy do mnie... póki co, jestem na łasce Rodziców :( witki opadają :placz: ale staram się znaleźć mu coś innego, może się uda :)

Posted

anhata napisał(a):
Pies nie zrobi krzywdy człowiekowi. Jemu jest obojetne, że żyje.

jesli mowimy o tym samy DT, z kt wczoraj na czacie z FB rozmawialam...
chyba, ze inne...
cholera..to chyba inne..bo to, z kt rozmawiałam nie ma psa i nie ma dziecka...

aha...
NIESPODZIANKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misiek okazał sie MIŚKĄ....
Monika..jak tam z anatomią :P

Posted

anita_happy napisał(a):
jesli mowimy o tym samy DT, z kt wczoraj na czacie z FB rozmawialam...
chyba, ze inne...
cholera..to chyba inne..bo to, z kt rozmawiałam nie ma psa i nie ma dziecka...

aha...
NIESPODZIANKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misiek okazał sie MIŚKĄ....
Monika..jak tam z anatomią :P

Doskonale :evil_lol::loveu: Witam cie Misiowa dziewczynko. Nie smuc sie, teraz juz tylko lepiej :multi: Zlamane serduszko caluje, pycholca tez i mocno przytulam. My cie kochamy, nie jestes sierota.

Posted

Możecie mnie zastrzelić za tą pomyłke -idiotyczna zresztą, ale ja byłam tak ogarnięta bólem , tęsknotą tego psiaka ,ze jak karmiłam i tuliłam tą bide i kazdy się użalał ,ze biedny pies, ze cudny i tak tęskini ten pies to ja zakodowałam ,ze to był pies. Ale wiecie co ?! Ciesze sie ogromnie,ze dopiero dziś dowiedziałam ,się , ze to sunia bo ryczałabym jeszcze bardziej ,jeśli to możliwe i serce juz tydzien temu by mi pękło.A teraz będę Anitko głaskać i oglądąc wszystkie od podwozia haha i nie dam się az takim emocjom. haha chciałabym, ale jeszcze za barzdzo przeżywam te psie nieszczęścia.

Posted

ale mi sie chce smiac:)
wreszcie cos zabawnego na tym watku;) MISKA:)HAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!
prosze o nr konta na pw:)
Bog nad nia czuwal......................cieczka......ehhhhhhhhhhhhh

Posted

[quote name='anhata']Ponadto dostalam info, ze suni humor sie poprawil i lubi wzchodzic na spacery.
A kto by nie lubił...dach nad głową, miska pełna i jeszcze tłum cioteczek chętnych do spacerów:multi::multi:.Miała szczęście MIŚKA :loveu: :multi::loveu:

Posted

ok sprawdze i napiszę,ale i tak myśle,ze trzeba Jej kochanej szukac na juz dt. Jeny ja już myśle czy jak będę Ja zabierała w czwartek od znajomych Anchaty z awaryjnego czy mnie pozna?! Czy pozna ,ze to ja dbałam o NIEGO hahaha te 2 tygodnie?!

Posted

moni12 napisał(a):
Możecie mnie zastrzelić za tą pomyłke -idiotyczna zresztą, ale ja byłam tak ogarnięta bólem , tęsknotą tego psiaka ,ze jak karmiłam i tuliłam tą bide i kazdy się użalał ,ze biedny pies, ze cudny i tak tęskini ten pies to ja zakodowałam ,ze to był pies. Ale wiecie co ?! Ciesze sie ogromnie,ze dopiero dziś dowiedziałam ,się , ze to sunia bo ryczałabym jeszcze bardziej ,jeśli to możliwe i serce juz tydzien temu by mi pękło.A teraz będę Anitko głaskać i oglądąc wszystkie od podwozia haha i nie dam się az takim emocjom. haha chciałabym, ale jeszcze za barzdzo przeżywam te psie nieszczęścia.

Cóż, ja wzięłam do domu 2 koteczki, a dopiero po 4 miesiącach zorientowałam się, że jedna z nich to kocurek :)

Posted

[quote name='moni12']ok sprawdze i napiszę,ale i tak myśle,ze trzeba Jej kochanej szukac na juz dt. Jeny ja już myśle czy jak będę Ja zabierała w czwartek od znajomych Anchaty z awaryjnego czy mnie pozna?! Czy pozna ,ze to ja dbałam o NIEGO hahaha te 2 tygodnie?![/QUOTE]

Moni, mow do niej Misiek :evil_lol: to na pewno rozpozna :cool3:

Posted

moni12 napisał(a):
ja już myśle czy jak będę Ja zabierała w czwartek od znajomych Anchaty z awaryjnego czy mnie pozna?! Czy pozna ,ze to ja dbałam o NIEGO hahaha te 2 tygodnie?!

Moni, pozna Cię i okaże to swoim jęzorem- idź bez makijażu :evil_lol: :evil_lol:

moni12 napisał(a):
No wreszcie jedna osoba , która mi to wybaczy.

Jeśli może Ci to pomóc, to ja też Ci wybaczam, chociaż najmniej mam tutaj do powiedzenia.:evil_lol:
A teraz idź spać, bo nie wytrzyma tej adrenaliny Twoje wielkie serducho.

Posted

Jesteście kochane dusje i danka4u1 ,ze mi wybaczacie cos takiego . Danusiu a wiesz ,ze po Miśke jedzie ze mną mój mąż....Jak powiedzialam Mu ,ze to sunia to najpierw myslał, ze o szafke w głowe sie uderzyłam a pózniej...łezka Mu się w oku zakręciła.