Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bez internetowego konta będzie Ci trudno. Ja tez nie mam i dlatego nie zbieram kasy, a oprócz tego jakoś matematyka to nie moje hobby:evil_lol::evil_lol: boje się, ze coś poknocę, a forsa nie moja.
Ale Ty dasz radę, tylko pospisuj sobie z wątku deklaracje i namiary na osoby, zwłaszcza te z FB. Tego było juz dużo.
Czy nie udało się Wam znaleźć czegoś tańszego? Gdzie teraz jest Mosiek i jak długo może tam być? Wybacz pytanie, ale miotam się między kilkoma wątkami i odbiera mi juz resztki rozumu.

Posted

Danka4u1 Miskowi juz wreszczcie na łepetyne deszcz nie leje ,jest w kojcu awaryjnym.wreszcie od dwóch tygodni jest bezpieczny.Jest smutny bo na siłę wzieliśmy go z trawnika , gdzie był 2 tygodnie ,ale to dla jego dobra.

Posted

Zrozumie biedak, że lepiej pod dachem niż na deszczu..musi miec trochę czasu. Miejmy nadzieję, że zaszkodził mu ten pobyt na trawniku, ale ostatnio było ciepłi nie padało, więc miał i tak szczęście. Nieminiej jednak wizyta u weta to priorytet...i kasa

Posted

moni12 napisał(a):
Super tylko ,ze moni nie ma na zagraniczne.

Co rozumiesz przez nie ma? Pracuję przy tego typu wpłatach- do wykonania przelewu potrzebny jest tylko kod swift Twojego banku- bank sam przewalutowuje zagraniczne pieniążki...tak więc to całkiem prosta sprawa:)

Posted

dziękuję za zaproszenie na wątek.
tez jestem z mazowieckiego.... okolice Chrcynna i Krzyczek:roll:, więc niestety finansowo zbytnio nie pomogę- nie starcza mi kasy na dokarmianie psów....
moge dorzucić 10 zł stałej deklaracji z tym że ktos od czasu do czasu musiałby mi przypomnieć o wpłacie:shake: bo po prostu o tym zapominam, więc mówię od razu żeby potem nie było nieprzyjemności

Posted

Misiu, jak mija dzisiejszy dzień? Prawda, że znacznie lepiej niz pod chmurką na trawniku? Ty to masz szczęście. Takie cioteczki trafiły Ci się.
Powodzenia dla wszystkich biorących udział w akcji; Misio w potrzebie.

Posted

Witajcie :lol: Jak nasz Miszka ? Bidus pewnie teskni ale przejdzie mu. Juz niebawem bazarek i z niego troszke kasy dla synka, jesli tylko beda nabywcy :roll:

Posted

dusje napisał(a):
Witajcie :lol: Jak nasz Miszka ? Bidus pewnie teskni ale przejdzie mu. Juz niebawem bazarek i z niego troszke kasy dla synka, jesli tylko beda nabywcy :roll:

Super, bardzo fajnie. Dziękujemy.

Posted

DEKLARACJE:

migraf- 50 zł ( co miesiąc)
moni12- 30 zł ( co miesiąc)
Lolalola - 20 zł ( co miesiąc )
anhata- 20 zł ( co miesiąc)
Maura z fc - 50 zł ( co miesiąc)
JOHANNALIND - 20 zł ( co miesiąc)
fibi - 10 zł ( co miesiąc)
kmurdz - 20 zł ( co miesiąc)

HOTEL U JAMORA KOSZTUJE 450 zł MIESIĘCZNIE
W CHWILI OBECNEJ MAMY : 220 stałych deklaracji
30 zł ( jednorazowo za transport od Moni12)
RAZEM: 250

BRAKUJE 230 stałych deklaracji

Posted

dusje napisał(a):
Witamy :lol: Jest opcja platnego hotelu, a masz cos do zaproponowania?;)

bardzo bym chciała zaproponować coś w tym stylu, jednak moja aktualna sytuacja wyklucza mnie z zapewnienia mu DS :oops::oops::oops::placz:
liczę na to, że Misiek szybko znajdzie odpowiedni kochający domek :)