anita_happy Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='JOHANNALIND']A ten Misiek jest bardzo ładny i widać, że naprawdę kochał swojego człowieczego przyjaciela...jak tak można...???:( kolejna !!!!!!!! co czekała!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/195993-sukaONka-biega%C5%82a-mi%C4%99dzy-samochodami-na-trasie-szybkiego-ruchu-E7-co-z-ni%C4%85-b%C4%99dzi?p=15686430#post15686430 i jak tu nie być WK Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Bez internetowego konta będzie Ci trudno. Ja tez nie mam i dlatego nie zbieram kasy, a oprócz tego jakoś matematyka to nie moje hobby:evil_lol::evil_lol: boje się, ze coś poknocę, a forsa nie moja. Ale Ty dasz radę, tylko pospisuj sobie z wątku deklaracje i namiary na osoby, zwłaszcza te z FB. Tego było juz dużo. Czy nie udało się Wam znaleźć czegoś tańszego? Gdzie teraz jest Mosiek i jak długo może tam być? Wybacz pytanie, ale miotam się między kilkoma wątkami i odbiera mi juz resztki rozumu. Quote
moni12 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Danka4u1 Miskowi juz wreszczcie na łepetyne deszcz nie leje ,jest w kojcu awaryjnym.wreszcie od dwóch tygodni jest bezpieczny.Jest smutny bo na siłę wzieliśmy go z trawnika , gdzie był 2 tygodnie ,ale to dla jego dobra. Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Zrozumie biedak, że lepiej pod dachem niż na deszczu..musi miec trochę czasu. Miejmy nadzieję, że zaszkodził mu ten pobyt na trawniku, ale ostatnio było ciepłi nie padało, więc miał i tak szczęście. Nieminiej jednak wizyta u weta to priorytet...i kasa Quote
JOHANNALIND Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 moni12 napisał(a):Super tylko ,ze moni nie ma na zagraniczne. Co rozumiesz przez nie ma? Pracuję przy tego typu wpłatach- do wykonania przelewu potrzebny jest tylko kod swift Twojego banku- bank sam przewalutowuje zagraniczne pieniążki...tak więc to całkiem prosta sprawa:) Quote
anhata Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 No właśnuie zobaczymy, jak teraz potoczy się sprawa z deklaracjami. Trochę się o to martwię.. Quote
fibi:) Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 dziękuję za zaproszenie na wątek. tez jestem z mazowieckiego.... okolice Chrcynna i Krzyczek:roll:, więc niestety finansowo zbytnio nie pomogę- nie starcza mi kasy na dokarmianie psów.... moge dorzucić 10 zł stałej deklaracji z tym że ktos od czasu do czasu musiałby mi przypomnieć o wpłacie:shake: bo po prostu o tym zapominam, więc mówię od razu żeby potem nie było nieprzyjemności Quote
moni12 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 fibi:) witamy . wiesz grosik do grosika. Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Misiu, jak mija dzisiejszy dzień? Prawda, że znacznie lepiej niz pod chmurką na trawniku? Ty to masz szczęście. Takie cioteczki trafiły Ci się. Powodzenia dla wszystkich biorących udział w akcji; Misio w potrzebie. Quote
moni12 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Misiu trzymaj się chłopie, musimy zwołać Ci więcej dobrych duszyczek. Quote
dusje Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Witajcie :lol: Jak nasz Miszka ? Bidus pewnie teskni ale przejdzie mu. Juz niebawem bazarek i z niego troszke kasy dla synka, jesli tylko beda nabywcy :roll: Quote
anhata Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 dusje napisał(a):Witajcie :lol: Jak nasz Miszka ? Bidus pewnie teskni ale przejdzie mu. Juz niebawem bazarek i z niego troszke kasy dla synka, jesli tylko beda nabywcy :roll: Super, bardzo fajnie. Dziękujemy. Quote
anhata Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 JOHANNALIND napisał(a):Cześć, Misiu :) Hmm....cześć :) Quote
moni12 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Wiadomość deklaracja stała 20 zł wpałata będzie za 3 miesiące od razu od kmurdz Quote
commeta Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Witam! :) są jakieś propozycje na DT/DS dla Miśka? Quote
dusje Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 commeta napisał(a):Witam! :) są jakieś propozycje na DT/DS dla Miśka? Witamy :lol: Jest opcja platnego hotelu, a masz cos do zaproponowania?;) Quote
anhata Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Kojec awaryjny jest u mnie. Wyprosiłam znajomych. Niestety tylko na kilka dni. Misiek przebywa razem z Moką. Oto jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/191434-Moka-prosi-o-dom/page16 Jutro rano koleżanka idzie do weta. Dostałam od niej smsa, ze Misiek jest bardzo spokojny. Na zaczepki Moki nie zwraca uwagi. Kastracja natomiast będzie u jamora. Chyba, że się coś zmieni. Quote
anhata Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 DEKLARACJE: migraf- 50 zł ( co miesiąc) moni12- 30 zł ( co miesiąc) Lolalola - 20 zł ( co miesiąc ) anhata- 20 zł ( co miesiąc) Maura z fc - 50 zł ( co miesiąc) JOHANNALIND - 20 zł ( co miesiąc) fibi - 10 zł ( co miesiąc) kmurdz - 20 zł ( co miesiąc) HOTEL U JAMORA KOSZTUJE 450 zł MIESIĘCZNIE W CHWILI OBECNEJ MAMY : 220 stałych deklaracji 30 zł ( jednorazowo za transport od Moni12) RAZEM: 250 BRAKUJE 230 stałych deklaracji Quote
moni12 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Najważniejsza teraz kaska dla Miśka, żeby miał na hotelik a potem dalej będziemy myślały. Quote
Elka_Ka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [SIZE="3"]Zapraszamy na manifestację w sprawie mordowni w Dyminach. Przyłączcie się, pokażmy kieleckim urzędasom, ilu nas jest! http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestacj%C4%99-przy%C5%82%C4%85cz-si%C4%99-do-nas!!! Quote
commeta Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 dusje napisał(a):Witamy :lol: Jest opcja platnego hotelu, a masz cos do zaproponowania?;) bardzo bym chciała zaproponować coś w tym stylu, jednak moja aktualna sytuacja wyklucza mnie z zapewnienia mu DS :oops::oops::oops::placz: liczę na to, że Misiek szybko znajdzie odpowiedni kochający domek :) Quote
Elka_Ka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [SIZE="3"]Zapraszamy na manifestację w sprawie mordowni w Dyminach. Przyłączcie się, pokażmy kieleckim urzędasom, ilu nas jest! http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestacj%C4%99-przy%C5%82%C4%85cz-si%C4%99-do-nas!!! Quote
Recommended Posts