anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 A to na uspokojenie nerwów... http://www.youtube.com/watch?v=7XF-oS9Dak4 Quote
moni12 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Widać ,ze weekend -cisza. A ja kochani padłam jak pies Pluto. Chyba mnie nerwy o Miśka dopiero puściły czuję sie tak wypompowana jak nigdy, no dodać tez trzeba zarwane noce przed kompem na dogo i jeszcze Misiek nie chciał, zebym go za szybko zapomniała:evil_lol: to chyba mi zafundował przeziębienie, bo zmokłam dziś przez niego jak diabli.:diabloti: Quote
anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Tak Moni ucichlo, a jak nas nie bylo, to zrobilo sie wielkie halo. Ciekawa jestem tylko, czy zbiora sie teraZ deklaracje. Quote
anita_happy Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='anhata']Na pierwszwej stroniwe dopisalam info. Magiraf, kogo mam jeszcze dopisac z fc do wpłat? DEKLARACJE: magiraf- 50 zł ( co miesiąc) moni12- 30 zł ( co miesiąc) Lolalola - 20 zł ( jednorazowa czy comiesięczna? ) anhata- 20 zł ( co miesiąc) Maura z fc - 50 zł ( co miesiąc) HOTEL U JAMORA KOSZTUJE 400 zł MIESIĘCZNIE W CHWILI OBECNEJ MAMY : 170 stałych deklaracji 30 zł ( jednorazowo za transport odMoni12) 200 złoty HITEL JAMOR - doba dla MIŚKA 450 zł + WET wątek JAMORA Anita_happy, ta Pani, która oferuje DT w Warszawie też z fc ? Pani, kt oferuje DT jest z WARSZAWY, ma male dziecko i sunie - trzeba sprawdzić CZY PODOŁA JAKO DT!!!!! MISIEK TO TYLKO MISIEK Z NAZWY!!!! 1. przerażony 2. wycofany 3. nieszczepiony/nieodrobaczony/nieodpchlony DO DT bedzie mógł pójść po resocjalizacji u JMAORA Bog czuwał, ze sie MARTA z naszego FB skontaktowała z JAMOREM!!!! i zaklepała miejsce..jutro dzwonie do JAMORA i kklepe na 100proc. I jak jutro z transportem do jamora ?? [quote name='anhata']Moni12 nieee....;> Psiak czuje sie źle. Jest przestraszony i leży. nic dziwnego...ALE OD DZIS TYLK BEDZIE LEPIEJ Quote
anita_happy Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 W tym MIEJSCU DZIĘKUJĘ osobom które zanagażowane były w wyłapanie MISKA.... ale tez... osobom, które lobbują MISKA!!!! tu na DOGO..ale z lobbowaniem Miska na DOGO bedzie marnie - bo DOGO jest zapsione i listopad to cieżki miesiac... magiraf - buziak MArta G /poznana na FB przeze mnie/ zabookowała miejsce u Jamora i lobbuje wydarzenie na FB!!!to bardzo dużo Miło mi, ze profil szydłowieckich bezdomniaków POMAGA INNYM...bardzo nam milo...ale to prowadzi do tego, ze nasze psy, kt tez są na ulicy cierpią ponieważ nie ma się kto nimi zająć.... mam nadzieję, ze moni12 - jako świeża osoba na DOGO nie zostanie sama z MISKIEM.... potrzeba jest osoby z doświadczeniem do pomocy moni12 przy OGARNIĘCIU TEMATUUUUU...KTO sie zgłasza!!!!!! Quote
JOHANNALIND Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='anhata']Na pierwszwej stroniwe dopisalam info. Magiraf, kogo mam jeszcze dopisac z fc do wpłat? DEKLARACJE: magiraf- 50 zł ( co miesiąc) moni12- 30 zł ( co miesiąc) Lolalola - 20 zł ( jednorazowa czy comiesięczna? ) anhata- 20 zł ( co miesiąc) Maura z fc - 50 zł ( co miesiąc) HOTEL U JAMORA KOSZTUJE 400 zł MIESIĘCZNIE W CHWILI OBECNEJ MAMY : 170 stałych deklaracji 30 zł ( jednorazowo za transport odMoni12) 200 złoty Anita_happy, ta Pani, która oferuje DT w Warszawie też z fc ? I jak jutro z transportem do jamora ?? Ja deklaruję na razie 20 zł miesięcznie, płatne pod koniec miesiąca (jak przychodzi wypłata) :) Quote
anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 To u jamora 450 zloty czy 400 zloty miesiecznie ? w tym jest takze wet tak ? dobrze rozumiem ? czy za weta sie odzdielnie placi ? jakie sa deklaracje z fc ???kogo mam dopisac? Johan dzieki wielkei ! Quote
danka4u1 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jestem na wątku na zaproszenie moni, ale przykro mi...bo z pustymi rękami. Pomóc finansowo teraz nie mogę .Zapisuję wątek i będę bywac u Miśka. Życzę Wam i psiakowi powodzenia w akcji, która idzie jak huragan. Quote
anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 DEKLARACJE: magiraf- 50 zł ( co miesiąc) moni12- 30 zł ( co miesiąc) Lolalola - 20 zł ( jednorazowa czy comiesięczna? ) anhata- 20 zł ( co miesiąc) Maura z fc - 50 zł ( co miesiąc) JOHANNALIND - 20 zł ( co miesiąc) HOTEL U JAMORA KOSZTUJE 450 zł MIESIĘCZNIE ( 15 zł doba) W CHWILI OBECNEJ MAMY : 190 stałych deklaracji 30 zł ( jednorazowo za transport odMoni12) 220 złoty Brakuje 260 stałych deklaracji Quote
JOHANNALIND Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Nie ma sprawy. Niestety tylko finansowo mogę wspomóc. Co do Jamora to gdzieś tu czytałam, że załatwiony za 400 zł, ale weterynarz płatny dodatkowo, tak więc trochę tych pieniążków potrzeba...:( Jestem od niedawna na Dogo i strasznie mi przykro, że tyle psiaków jest tu ciągle ogłaszanych i to większość pieski, które kiedyś były czyjeś, czyli, że jednak mnóstwo ludzi na tym padole jest bez serca...dla mnie coś niezrozumiałego...jak można się pozbywać psa, którego się wcześniej przyjęło do swojej rodziny? Moja sunia ma 11 lat. Być może niedługo będzie potrzebowała częstych wizyt u weta i jakichś leków, ale przecież jest moim najdroższym przyjacielem i nigdy by mi nawet przez myśl nie przeszło, by się jej pozbyć i przygarnąć jakiegoś młodszego psiaka bądź piękniejszego... Quote
JOHANNALIND Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 A ten Misiek jest bardzo ładny i widać, że naprawdę kochał swojego człowieczego przyjaciela...jak tak można...???:( Quote
moni12 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Zgadzam się w 100% to nie rzecz ,którą się wyrzuca bo sie zepsuła, ale o czym tu pisać . Większośc ludzi ma to gdzieś.A na takich jak ja co karmiłam Miśka i ryczałam mówią ,ze mam w głowie poprzewracane. Quote
moni12 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Nie chce już się powtarzać ,ale jakbyście go dziś zobaczyli jak on leżał w tym deszczu na swojej pozycjii to serca by Wam krwawiły jak mi .Jeszcze raz wielkie dziekuję Anhacie i Jej RODZICOM. Quote
anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Anita_happy. jamor za 400 zeta czy 450 ? Quote
moni12 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 DANKA4u1 witamy . Podnoszenie tez sie kochana przyda. Quote
anita_happy Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='anhata']To u jamora 450 zloty czy 400 zloty miesiecznie ? w tym jest takze wet tak ? dobrze rozumiem ? czy za weta sie odzdielnie placi ? jakie sa deklaracje z fc ???kogo mam dopisac? Johan dzieki wielkei ! wet w kazdym hotelu jest osobnoooo doba hotelowa u JAMORA = 15zł w tym/spanie, bieganie, głaskanie, karma/ Quote
anhata Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Czyli hotel będzie kosztował nas 450 złoty.....15 złotyx 30 dni= 450 zloty....czyli musze poprawic...:/ Quote
magiraf Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Melduje, ze na fb nie ma nowych deklaracji stalych, ale ale ale za to sa jednokrotne w liczbie kilku :) , mysle ze w ponie bedzie mozna je juz zlokalizowac na koncie. Z jednym przelewem spoza Polski moze beda potrzebne dodatkowe dane od Moni (BIC/SWIFT), chyba ze proponujecie inna forme? Quote
anhata Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 magiraf napisał(a):Melduje, ze na fb nie ma nowych deklaracji stalych, ale ale ale za to sa jednokrotne w liczbie kilku :) , mysle ze w ponie bedzie mozna je juz zlokalizowac na koncie. Z jednym przelewem spoza Polski moze beda potrzebne dodatkowe dane od Moni (BIC/SWIFT), chyba ze proponujecie inna forme? Tylko z tych jednokrotnych nie wiem kto i ile dal . Musze rozliczac tu na watku. Quote
moni12 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Super tylko ,ze moni nie ma na zagraniczne. Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 moni12 napisał(a):DANKA4u1 witamy . Podnoszenie tez sie kochana przyda. Moni, ja juz nie mam czasem sił nawet na podnoszenie czegokolwiek, ale dla psiaków jeszcze mobilizuję się. My dalej zmagamy sie z tym psiakiem, u którego bywałaś. Duzo sił Ci, kochana życzę. Przy takiej dzielnej dziewczynie i innych cioteczkach Misiek nie zginie. Quote
magiraf Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Niestety nikt dokladnie nie zadeklarowal ile przeznacza na jednokrotna wplate, napisalabym o tym, wszystko wyjdzie w poniedzialkowym praniu Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Jeśli mogę Wam cos doradzic, to trzymajcie ręke na pulsie i skrupulatnie odnotowujcie deklaracje, podajcie namiary na wpłaty, namiary na deklarujacych. Zdarza się, że w pierwszym porywie ludzie deklarują, a potem... Quote
moni12 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Danka4u1 powiem Ci ,ze wkręciłam sie w te wpłaty. Wiesz ,ze ja z netem lewa jestem i chodze do banku osobistycznie , dziwewczyny tam dobre to i wydruki mi z wpłat robią ponad plan. Quote
Recommended Posts