anita_happy Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 dzwonilam do Moni :) gdzieś idą...ida..słyszałam sapanie BABKI - tak to bywa... jak sa niedomowienia..DOGO to dogo..a poza dogo ROZGRYWAŁA Sie akcja..nie bylo komantatora on LIFE.... ważne, ze pies JEST..ma perspektywy... POWTARZAM - hotel JAMOR ma jedno miejsce wone od jutra.. Monia wóci i zpbacfzy jakie są wpąlty na konto.. na fb Marta B. lobbuje chłopaka!!!i zbiera deklaracje STAŁE - opiekunów wirtualnych z zewnatrz..po trzeba 450 zł... jak narazie są deklaaracje jednorazowe ...skarpeta MISKA sie zapełnia Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='anhata']Tak Lolalola, to MOI RODZICE JADA PO PSA. Dowiedziałam sie po 12: 30, ze psa mozna zabierac. Moj ojciec wyrwal sie z pracy SPECJALNiE, bo nikt inny nie mogl jechac . I te miejsce chwilowe jest załatwione przrez nmnie i Moni12. Natomiast Anita załatwiła jamora za 400 złoty, czyli o 50 złoty mniej. Dzieki Anita.[/QUOTE] no to super!!!!!jestem bardzo rada,ze psiak juz nie na ulicy!!!!!!!!!!!!!!!!! przepraszac nikogo nie bede!!!! kasuje posty swoje i spadam bo bardzo podnioslo mi sie cisnienie !!!!watek sobie jednak bardzo zapamietam................. Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 aaaa oczywiscie z 20 zl deklaracji stalej sie nie wycofuje!!!!!!!!!!!tylko z watku.............. Quote
anita_happy Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 jest DT dla MISKA - WAWA /pani, dziecko sunia/ plan jest taki najpierw pies idzie do JAMORA..jutro zwalnai sie miejsce.. tam JAMOR ocenia go..czy pies sie nadaje do dziecka..do suki..i czy PANI da rade opiekowac sie nim...czy np. MISIEK nie okaze sie charakterny.... JAK JAMOR powie, ze ok..to pies jedzie na DT... jak narazie JAMOR hotel zarezerwowany od jutra Quote
anita_happy Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Lolalola']aaaa oczywiscie z 20 zl deklaracji stalej sie nie wycofuje!!!!!!!!!!!tylko z watku..............[/QUOTE] Lolaola....bo batem po tyłku Quote
anita_happy Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='magiraf']:))) Miszka rules!!! Pieknie sie to wszystko poukladalo!!! Anhata, okejos, zlokalizowalam juz dane konta na innym fb watku i bede je przesylac dalej.[/QUOTE] MAgi ...wpisuj..ze potrzeba wirtualnych opiekunów...40 osób po 10 zł!!!! to najwazniejsze..zeby MISIEK mial pewny LOS...byt... ja spada,,jak wróce,,mam nadziej, ze juz kłotni nie bedzie... BYWA... ale niewazne jak..byle by gadali :) zasada showbizu...chyba działa..bo MISIEK juz nie moknie..cooo i ma świetlaną przyszłosć Quote
anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='anhata']Tak Lolalola, to MOI RODZICE JADA PO PSA. Dowiedziałam sie po 12: 30, ze psa mozna zabierac. Moj ojciec wyrwal sie z pracy SPECJALNiE, bo nikt inny nie mogl jechac . I te miejsce chwilowe jest załatwione przrez nmnie i Moni12. Natomiast Anita załatwiła jamora za 400 złoty, czyli o 50 złoty mniej. Dzieki Anita.[/QUOTE] [quote name='Lolalola']no to super!!!!!jestem bardzo rada,ze psiak juz nie na ulicy!!!!!!!!!!!!!!!!! przepraszac nikogo nie bede!!!! kasuje posty swoje i spadam bo bardzo podnioslo mi sie cisnienie !!!!watek sobie jednak bardzo zapamietam.................[/QUOTE] Moim zdaniem wypadałoby nawet przeprosić, ze względu na moich rodziców. A czasem zanim sie kogos oczerni, warto dokladnie sie dowiedziec, co i jak. Mnie sie naprawde przykro zrobilo. A juz nie chce myslec jak moja mama zareaguje, jak przeczyta watek. Tymbardziej ze o 16 jest Zgromadzenie Walne radomskiego Towarzystwa i przez to, ze pojechala do Bialobrzeg, poprostu sie na nie spozni. Prezed chwila dzwonila do mnie mama i mowila, ze psiak spokojnie sie zachowuje w aucie. Bardzo sie cieszymy, ze jutro bedzie juz u amora, tylko chyba brak stalych deklaracji. nie wiem, jak to dziala na fc. Quote
magiraf Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Deklaracji stalych na razie jest kilka, pare deklaracji jednorazowych, konto rozeslane, ale zwazajac na lykendo to i tak na przelewy trzeba bedzie poczekac do poniedzialku. Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Anhata...........................teraz pisze po raz ostani!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak mozna Cie bylo ocenic skoro w drugim poscie do mnie piszesz ,ze sieje "niepotrzebna panike i krzycze"-wiesz dla mnie to bylo takie emergency,wiec klepalam wczoraj troche w nocy i dzis rano tych pw,zeby zdobyc pomoc dla psa,ale dobra nie wazne............... Twoja Mama zasmucona nie bedzie,bo gdybys nie zauwazyla to wykasowalam swoje posty i jest cacy................. Mame masz wspaniala i ciesze sie bardzo,ze opiekuje sie psiakiem !!!!Wielkie uklony dla Mamy!!!!!! .....moze na nastepny raz spusc troszke z tonu i zastanow sie zanim kogos nazwiesz krzykaczem bez powodu itd,bo ja wyobraz sobie rowniez jestem urazona,przyszlam pomoc psu a tu taka kappaaaa zaistniala i daj spokoj z tym przeprosinami............................nie ma i nie bedzie!!! Quote
moni12 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Tak jak pisała Anhata pies w kojcu awaryjnym , zabrany przez JEJ RODZICÓW.Wspaniali ludzie , już wiem po kim Anhata ma tyle serca i chęci niesienia pomocy psim bidom.Ahata podziękuj jeszcze raz RODZICOM ode mnie i pewno od nas wszystkich tu. Quote
dusje Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Wspaniala wiadomosc! :multi::lol: Jak dobrze, ze chlopak juz bezpieczny :lol: Rodzicom Anhaty skladamy serdeczne podziekowania :Rose: Dziekujemy za wielkie serce dla psiny :multi: Wam tez, ciotki :loveu: Dooooobra robota :multi: Quote
magiraf Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ja tez: dzieki wielkie WSZYSTKIM za WSZYSTKO!!! :) Robota na medal!!! :bigcool: Quote
moni12 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 A u nas dziś pada mocno ,więc wybawieniem dla Miśka dziś był transport, który podarowali Mu rodzice kochanej Anhaty. Quote
magiraf Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Na fb, oprocz kolejnej jednokrotnej deklaracji, Misiek ma nowego opiekuna wirtu (50 zl miesiecznie)!!! :))) Od Maury!!! Dziekujemy, dziekujemy, dziekujeeemy naaaj!!! :loveu: Quote
magiraf Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Moni, chcialam odpisac Ci na pw, ale masz zapchana skrzynie i info nie przechodzi ;) Quote
anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dzięki ludziki. Moja mama to ma świeczki w oczach. Cieszy się, że psiak jutro będzie już w hotelu. Moni dała na transport 30 złoty. To jest za dużo. Te 30 złoty przekażemy na hotel dla psiaka. Moni oki ? Zaraz zapiszę zmiany na pierwszej stronce. I nowe deklaracje. Quote
anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Na pierwszwej stroniwe dopisalam info. Magiraf, kogo mam jeszcze dopisac z fc do wpłat? DEKLARACJE: magiraf- 50 zł ( co miesiąc) moni12- 30 zł ( co miesiąc) Lolalola - 20 zł ( jednorazowa czy comiesięczna? ) anhata- 20 zł ( co miesiąc) Maura z fc - 50 zł ( co miesiąc) HOTEL U JAMORA KOSZTUJE 400 zł MIESIĘCZNIE W CHWILI OBECNEJ MAMY : 170 stałych deklaracji 30 zł ( jednorazowo za transport odMoni12) 200 złoty Anita_happy, ta Pani, która oferuje DT w Warszawie też z fc ? I jak jutro z transportem do jamora ?? Quote
moni12 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Nie Anhata nie zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!! Kup Mamie kawe tylko dobrą i ucałuj JĄ jeszcze od nas!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dusje Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 O wlasnie, moc buziakow dla Wspanialych Rodzicow :multi: A jak sie miewa nasz bohater? :lol: Quote
moni12 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Anhata proszę natychmiast usunąć to 30 zł z rozliczeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Igiełka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jestem. Lolalola dziękuje za zaproszenie, fajny psiak :lol: Quote
anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Moni12 nieee....;> Psiak czuje sie źle. Jest przestraszony i leży. Quote
moni12 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Anhata ja Cię proszę ,ale to bardzo bardzo.A coś wiadomo o transporcie jutrzejszym Miśka? a i takie pytanie ,czy w tym tymczasie wet jest juz w cenie czy trzeba dopłacać?????? Bo Misiek do weta musi iść na już.Trzeba go zaszczepić ,odrobaczyć i odpchlic. Quote
anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 moni12 napisał(a):Anhata ja Cię proszę ,ale to bardzo bardzo.A coś wiadomo o transporcie jutrzejszym Miśka? a i takie pytanie ,czy w tym tymczasie wet jest juz w cenie czy trzeba dopłacać?????? Bo Misiek do weta musi iść na już.Trzeba go zaszczepić ,odrobaczyć i odpchlic. Moni, dobrze jest. Podłączam się do pytania ..?? Quote
Recommended Posts