anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Oj gdyby wiedział, ile osób się nim interesuje. Quote
dusje Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dziewczyny, dawajcie go poki co na dzialke jesli jest ta mozliwosc, ale sprawdzcie czy nie zwieje. Czytam na szybko i widze deklaracje, ale powiedzcie czemu trzeba tyle kasy - ponad 400 zl? Na hotel? Czy jest juz jakis upatrzony? Przepraszam, moze glupio pytam, chorobsko mnie dorwalo i cienko kontaktuje :oops: Quote
anita_happy Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='anhata']Ja jeszcze napiszę, że dziś z Monią12 wykonałyśmy liczne telefony w poszukiwaniu dla niego DT, albo innej pomocy. napisane do marimc /hotel., donki /hotel w okolicy Białobrzeg/ Quote
magiraf Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Alo, alooo! Mysle, ze tymczasowa oferta pati851 spada jak z nieba, bo mozna Bidule chocby zaraz ewakuowac i spokojnie zbierac na/szukac odpowiedniego hoteliku, kto tez tak uwaza? Wciaz nie otrzymalam danych o koncie, dlatego jeszcze raz zapytam: czy ktos odpowiedzial tym wszystkim osobom, ktore zadeklarowaly pomoc dla Miska na fb? Jest ich sporo, a czas nagli. Ja sie moge tym zajac, ale konta brak :( Quote
magiraf Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='anita_happy']magi...niexle...NASZ FB działa :) jak sie ladnie lobuje to ze skutkiem :) :))) Dziala jak malowany!!! Misiek jak dla mnie jest juz von Czarus, bo zdobywa serducha w tempie expresowym! :) Wierze, ze sie uda... Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 witajcie ciotki..................no,ale przede wszystkim Ty psiaku biedny:( jak sie zapatrujecie na propozycje pati....uwazam,ze trzeba zrobic wszystko zeby tylko zabrac go jak najszybciej z ulicy,kazda pomoc dobra:) rozeslalam trochce pw,moze sie jakas cioteczka odezwie.........ehhhh a moja deklaracja jest stala! Quote
MyrkurDagur Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Zaznaczam i także coś dorzucę... tylko psiaka trzeba złapać... Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='MyrkurDagur']Zaznaczam i także coś dorzucę... tylko psiaka trzeba złapać...[/QUOTE] dziekujemy za obecnosc na watku :) Quote
MyrkurDagur Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Lolalola']dziekujemy za obecnosc na watku :)[/QUOTE] :) A kiedy planujecie zabrać go z tej ulicy? Szkoda biedaka... :( Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 tu musimy poczekac na odp cioteczki moni............to Ona monitoruje psiaka,widze,ze Jej nie ma teraz wiec moze cos sie tam dzieje pozytywnego mam nadzieje................bo spac nie moglam przez niego:(:( Quote
Ellig Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='anhata']Psa trzeba zabrac i najlepszy bylby DT...tylko oczywiscie nie ma chetnych. na FB padla propozycja pomocy Dt tylko nikt na nia nie odpowiedzial, mnostwo ludzi chce tez wplacac pieniadze ale nie wiem czy wiecie ,ze na Fb nie mozna robic zbiorek na prywatne konta, moga byc problemy......... podaje link: http://www.facebook.com/elizabeth.gorecki#!/event.php?eid=175106665836371 Quote
Ellig Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 to tylko kilka ostatnich wpisow: Kinga Pawłowska Słuchajcie gdzie jest teraz ten pies? Ja mieszkam w Warszawie, jak pomóc? DT? DAJCIE ZNAC! jAK BĘDĘ ZNAŁA SZCZEGÓŁY TO MOŻE DA SIE ZNALEŻĆ I TO JUZ DZISIAJ! pODAJCIE JAKIS TEL? 16 minut(y) temu · Dodaj komentarz · Lubię to!Nie lubię Napisz komentarz... Oznacz jako spam Zgłoś nadużycie Aleksandra Dziwniel Proszę napiszcie co z Miśkiem się teraz dzieje. Służę gotówką - bo weekend i przelew nie pójdzie 4 godz. temu · Dodaj komentarz · Lubię to!Nie lubię Napisz komentarz... Oznacz jako spam Zgłoś nadużycie Anna Kalinowska Spać nie mogę,bo myślę co z Miśkiem....napiszcie co z nim się dzieje! Znam taki punkt adopcyjny w Warszawie,może tam.....ta Pani ma czułe serce i może go przetrzyma,aby nie zginął.Trzeba KONIECZNIE zdążyć z pomocą!!! Boże! Jaki on jest przerazliwie smutny!!! :((( 7 godz. temu · Dodaj komentarz · Lubię to!Nie lubię · Zobacz opinie (3)Ukryj opinie (3) Elizabeth Gorecki Padla konkretna propozycja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!31 minut(y) temu 29 minut(y) temu · Paulina Konieczkowicz Lepsze to niz ulica...a w miedzyczasie bedziemy szukac dt. Quote
magiraf Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dzieki za ten link Ellig! tego nie znalam, natomiast na temacie zalozonym u Bezdomniakow Szydlowieckich tez jest juz kilka zgloszen. Czytam, ze padla propozycja DT w Warszawie, ktos juz sie kontaktowal? Quote
Ellig Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='magiraf']Dzieki za ten link Ellig! tego nie znalam, natomiast na temacie zalozonym u Bezdomniakow Szydlowieckich tez jest juz kilka zgloszen. Czytam, ze padla propozycja DT w Warszawie, ktos juz sie kontaktowal?[/QUOTE] Bardzo prosze ludzie na FB maja konkretne propozycje tylko nie sa podane namiary np. nr telefonu z kim sie kontaktowac.... Quote
Havanka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Witam. Dostałam info od Lolaloli. Przeczytałam wątek. Jest dużo osób chętnych do pomocy. Moim zdaniem na cito trzeba porozsylać nr konta do wpłat osobom oferującym pomoc finansową. Było też kilka osób oferujących przetrzymanie Miśka u siebie, dopoki nie znajdzie sie coś dla niego. Dlaczego więc Misiek wciaż jest na ulicy! Quote
magiraf Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Tez wlasnie czekam na te niezbedne dane, zeby przesylac je ludzikom dalej... Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Boze ...................ja sie wykoncze,napisalam esa do ciotki Anity bo wydaje mi sie,ze Ona moze ma tel do Moni,ze sa KONKRETNE PROPOZYCJE DLA PSA TYLKO ZERO ODPOWIEDZI.......................oby sie tylko udalo uratowac psa......................kurde,co sie tam dzieje?????????????????????????:( Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Havanka']Witam. Dostałam info od Lolaloli. Przeczytałam wątek. Jest dużo osób chętnych do pomocy. Moim zdaniem na cito trzeba porozsylać nr konta do wpłat osobom oferującym pomoc finansową. Było też kilka osób oferujących przetrzymanie Miśka u siebie, dopoki nie znajdzie sie coś dla niego. Dlaczego więc Misiek wciaż jest na ulicy! Deklaruję stałą dyszkę.[/QUOTE] Havanko dziekuje bardzo za przybycie:) Quote
anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Słuchajcie, nie wiem, czy wiecie, ale ludzie to pracuja tez w soboty a nawet w niedzielę. Jeśli sie nie uzbierają stałe deklaracje, to nie ma z czym jechac do hotelu. Juzpzrerabialam przypadki, gdzie ludzie krzyzca przez kompa: RATUJCIE PSA ITD. A potem sie nie interesuja. Monika siedzi w pracy do 14. Dzwoniłam do Pati. Na działce jest amstaff. Ten psiak boi się innych psów. Działka poprostu odpada. Nie mam konta na facebooku. Magigraf jesli mozesz sie zajac fc to bardzo proszę. Quote
JOHANNALIND Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Macie ode mnie 20 zł płatne pod koniec miesiąca, może uda się więcej...:) Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='JOHANNALIND']Macie ode mnie 20 zł płatne pod koniec miesiąca, może uda się więcej...:)[/QUOTE] dziekujemy bardzo:) i tak ziarnko do ziarnka i uzbiera sie miarka:) Quote
anita_happy Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Lolaola ..wywalaj posty..nie czytam tego...tak bywa jak sa niedomowienia.. antha załatwila transport psa - jej rodzice go wiozą psa..bo sie wszystko pojebbaaa...lo Lolaola - przerps ładnie anthe :) buzi..buzi... pies juz jedzie w aucie rodzicow anthy OD JUTRA MA KOJEC U JAMORA /dzięki Marta Błaszkowska z fb...ona lobbuje MISKA na fb - ile sił!!!!!!!!!!!!!!!!/ doba 15 zł /mc..wszyscy znaja JAMORA....Misiek za miesiąc w DS .. oby...jamorowe fpty cuda cynią Quote
magiraf Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 :))) Miszka rules!!! Pieknie sie to wszystko poukladalo!!! Anhata, okejos, zlokalizowalam juz dane konta na innym fb watku i bede je przesylac dalej. Quote
anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Tak Lolalola, to MOI RODZICE JADA PO PSA. Dowiedziałam sie po 12: 30, ze psa mozna zabierac. Moj ojciec wyrwal sie z pracy SPECJALNiE, bo nikt inny nie mogl jechac . I te miejsce chwilowe jest załatwione przrez nmnie i Moni12. Natomiast Anita załatwiła jamora za 400 złoty, czyli o 50 złoty mniej. Dzieki Anita. Quote
Recommended Posts