Lolalola Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 :loveu:to jestem happpyyy,najezdzial sie biedna Misia,ale mam nadzieje,ze nie na darmo i bedzie jej tam cudownie i ze faktycznie bedzie ich ksiezniczka:)czekamy na dalsze wiesci od panstwa!!!!!:lol::lol: Quote
moni12 Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Jutro zadzwonie do domku Misi , dzis mimo ogromnej chęci dałam Im spokój. Quote
anita_happy Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 a zmienisz tytuł - Michalina w DS :) Quote
dusje Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ciekawe, jak tam Misia? :lol: O rany, pierwsze dni najgorsze dla niej. Dla nas tez. Quote
moni12 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Moje słonko jutro zadzwonie do Twojego nowego pana co u ciebie, dzis mnie rozłozyło na amen.No i napiszę oczywiście co u Miski. Quote
JOHANNALIND Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Dzwoniłam przed chwilą do Pana- nie mogłam się dodzwonić do Moniki, a też chciałam wiedzieć, co tam u niej...A więc z tego co Pan mówił jest dobrze- tzn. Miśka zaczyna już posypiać na łóżku, czyli chyba w domku czuje się dobrze. Najgorsze były 2 pierwsze dni, tzn. czwartek wieczór i piątek, w sobotę już zaczęła się powoli "otwierać". Dogadała się ze swoją koleżanką, chodzi na długie spacery, je, to co jej dają (Państwo gotują dla zwierząt) i na razie się nie drapie ani nie gryzie, zobaczymy, co dalej....wizyta u weterynarza jutro, zobaczymy co powie o naszej Misi...Tak więc ogólnie wieści dobre :) Quote
józwa Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 no to bardzo sie ciesze ze sie malej uklada :) biedne sa te porzucone maluchy nawet jak sie nimi ktos zajmie to i tak wiele stresow (zwiazanych ze zmianami miejsca )musza przejsc i biedne zupelnie nie kumaja ze to dla ich dobra ale jesli sie dzisiaj otworzyla to juz pewnie bedzie tylko lepiej :) Quote
magiraf Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Cioteczki, przepraszam za offowa info, ale zerknijcie prosze na ONka Gotyka, ktoremu psy w schronie odgryzly ogon :placz: , moze i jemu uda sie znalezc kochajacy dom: http://www.dogomania.pl/threads/197972-Zniszczony-DON-GOTYK-w-schroie-ju%C5%BC-straci%C5%82-ogon-czy-starci-%C5%BCycie-potrz.cud-BDT Quote
moni12 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 A niech to szlag trafi grype i te inne ustrojstwa. Misia na łożku ............ nieżle. Quote
dusje Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Beda foty z nowego domu? Czekamy i miziamy misiowata lalke :loveu: Quote
JOHANNALIND Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Fotki najwcześniej, jak się przejdę na wizytę poadopcyjną- ustaliłam z Monią, że to będzie gdzieś po świętach już... Quote
moni12 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Dokładnie tak jak pisze Johannalind.Dziś był super telefon o Miske ,sa ludzie i ludziska.Jak panu powiedziałam , ze przykro mi ,ale ogłoszenie nieaktualne to pan powiedział ,ze bardzo sie cieszy ,że Miska ma dom. I tak wspomniałam sobie tego pierwszego szaleńca co to niby Miske sterylką okaleczam . Quote
józwa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 sorry za offa ale rzuccie prosze okiem http://www.dogomania.pl/threads/198135-Bardzo-przytulaśna-i-słodka-Koko-szuka-domu-gdzie....nie-będą-jej-chcieli-uśpić-( moze ktos bedzie mogl pomoc? Quote
moni12 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Jutro będzie tydzień jak Misia ma dom. Quote
Lolalola Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Misiulka all the best Ci zycze i mysle ,ze jak wroce to przeczytam sobie same super wiesci:)Wesolych........:) Quote
moni12 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Jako ,że dziś tydzień jak Misia w swoim domku , nie mogłam nie zadzwonić.Pan Misi powiedział, że to prawdziwa dama. Zajęła łózko , a pan śpi na samym brzegu bo Misia się rozwala na całego.Bardzo zaprzyjażniła się z mamą pana ,nie opuszcza Jej na krok, jesli pani idzie sama do sklepu - Misia smutna.Pani kupiła delikatną szczotkę do czesania delikatnej skóry Misi. Dziewczyna wie juz ,że to jej podwórko i poszczekuje na obcych. Była u weta , wszystko ok, dostała witaminki, uruchomiono chip.Az miło słuchac takich wiadomości. Quote
moni12 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Lolalola napisał(a):Misiulka all the best Ci zycze i mysle ,ze jak wroce to przeczytam sobie same super wiesci:)Wesolych........:) OJ ciotka poczytasz, poczytasz . Quote
JOHANNALIND Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Moni to super wieści- miałam właśnie pisać, czy wiesz, co tam u niej słychać...Tak więc- jest super:) Cieszę się, że taki fajny psiak znalazł domek akurat przed świętami :) Quote
magiraf Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Wiesci kapitalne!!! :) Czyli, ze pierwsze lody juz dokumentnie przelamane i Misiula zadomowiona na calego! Szczegolnie to blogie rozwalanie sie na lozku dobitnie o tym swiadczy! :-) Quote
anhata Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Bardzo się cieszę wraz z rodzicami. To mi daje nadzieję, żew moja Moka też znajdzie dom. Quote
Recommended Posts