Lolalola Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 wiecie co tym bardziej sie zalamalam,wybacz Monika,ale piszesz o tym tak spokojnie,ze mnie szlag trafia..........30 razy uczestniczylam w takich akcjach chyba i udawalo sie psu pomoc,teraz patrze na laptopa przez goraczke 39 stopni i oczom nie wierze,agdzie pw,a spytalas chociaz na watku czy ktos dalby kase???po co bylo zakladac mu watek skoro nic sie nie robi.....................nie chce o tym czytac,ze on tam lezy w deszczu.wybacz,ale nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy: Quote
moni12 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Robie co mogę dla niego.właśnie wysyłam pw z wątkiem . Quote
moni12 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 no to będę pierwsza ja deklaruje 30 stałej. to potrzeba 420 stałych. Kto się dorzuca?proszę o pomoc . Quote
Lolalola Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 deklaruje 20 zl i wysylam pw,ziarnko do ziarnka i uzbieramy!!!!!!!!!!!!!!musimy!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Lolaola...gupio Ci tera :P wyluzuj...sie życie toczy na ulicy... Módl sie o jutro Quote
magiraf Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Trzeba dzialac szybko, wiec do dziela! Wczesniej przeslalam przyklady hotelikow w okolicy, generalnie wypada tam 15 zl dziennie od duzego psa, musimy zdecydowac, ja deklaruje 50 zl miesiecznej wplaty, co robimy z kontem? Quote
Lolalola Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 zaczelam juz wysylac pw........................10 min i 80 zl:)niezle:) Quote
moni12 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Cud -miód a my chyba mamy tańszy domek o ile wypali. Quote
magiraf Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Wrzucilam info na fb, ze jest zbiorka deklaracji na hotelos, trzymac trzeba kciukole mocnooo! :) Tylko to konto trzeba ustalic, jakie podawac? Quote
magiraf Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 tadaaa!!! :) juz ktos sie odezwal i prosi numer konta. Quote
magiraf Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Supero! A moglabys mi przeslac dane na privka? bede odpowiadac na zgloszenia na fb. Quote
magiraf Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dziewczyny, na fejsie juz kilka deklaracji w kwestii wplat, ja nie dostalam jeszcze namiarow na konto i jestem zblokowana w odpisywaniu, czy ktos kontroluje odpowiadanie na zgloszenia fb? Quote
Lolalola Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 to mi sie podoba:)ciotki szybko dawac konto......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
pati851 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ja też mogę pomóc. Gdzie ten psiak przebywa? trzeba po niego jechać jak najszybciej. Na parę dni mogę zabrać go do siebie na działkę. Quote
anita_happy Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='magiraf']Dziewczyny, na fejsie juz kilka deklaracji w kwestii wplat, ja nie dostalam jeszcze namiarow na konto i jestem zblokowana w odpisywaniu, czy ktos kontroluje odpowiadanie na zgloszenia fb?[/QUOTE] magi...niexle...NASZ FB działa :) jak sie ladnie lobuje to ze skutkiem :) MONi - mowilam Ci, ze sama nie zostaniesz z problemem!!! heh Quote
Lolalola Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 byloby bosko gdyby mogl zostac nawet na pare dni u pati dopoki nie dozbieramy kasy............jak o nim mysle na tym deszczu to chce mi sie wyc..........no i boje sie tego hycla:placz::placz::angryy::angryy: hycel-dziad i potwor,zniknij Ty trepie............ Quote
anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Daję 20 złoty co miesiąc. Niestety nie mogę kontrolować facebooka, gdyż nie mam tam konta. Quote
moni12 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Lolalolola hycel narazie mam go nie weżmie.Misiek do dzis w zasadzie tam będzie daje głowe sobie uciąć, a musimy kaske dla Niego zbierac bo być może jurto wezmę go do siebie do piwnicy. Pal licho Quote
anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 DEKLARACJE: migraf- 50 zł ( co miesiąc) moni12- 30 zł ( co miesiąc) Lolalola - 20 zł ( jednorazowa czy comiesięczna? ) anhata- 20 zł ( co miesiąc) RAZEM 120 złoty BRAKUJE 330 złoty Quote
anhata Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ja jeszcze napiszę, że dziś z Monią12 wykonałyśmy liczne telefony w poszukiwaniu dla niego DT, albo innej pomocy. Quote
moni12 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Oby dało się ta kwotę dozbierac. To duzo i nieduzo.Powodzenia Misiek . My naprawdę Cie kochamy , a nie ten co wyrzucił Cie z auta a ty biedaku czekasz na niego tyle czasu , ze niby wróci.................. Quote
dusje Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dzieki Moni za podeslanie watku. Rany, co za bida :-( Pamietacie tego psa ktoremu wystawiono pomnik? Nie kojarze miasta, ale on czekal wiernie na jakims skrzzowaniu na powrot pana a pan zginal w wypadku :placz: Nie dal sie przekonac do zamieszkania u dobrej kobiety, ktora chciala mu pomoc ....umarl z tesknoty:-( Moge wspomoc bazarkiem na razie, tylko kurde kupujcie te nowki wiosenno letnie buty gladiatorki. Muminkowa ciotke poprosze o pomoc w wystawieniu, jedynie przesylka musi zaczekac do mojego przyjazdu do PL, ale do konca roku trafi pod adres nabywcy :multi: Podziele te buty pomiedzy Twixa, bohatera tego watku i Dodka u Bea / zbieramy na kastracje/ Jesli dodek znajdzie DS - zadeklaruje stala oplate. Pomozmy sierocie, zanim odejdzie w zaswiaty :-( Quote
Recommended Posts