Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiecie co tym bardziej sie zalamalam,wybacz Monika,ale piszesz o tym tak spokojnie,ze mnie szlag trafia..........30 razy uczestniczylam w takich akcjach chyba i udawalo sie psu pomoc,teraz patrze na laptopa przez goraczke 39 stopni i oczom nie wierze,agdzie pw,a spytalas chociaz na watku czy ktos dalby kase???po co bylo zakladac mu watek skoro nic sie nie robi.....................nie chce o tym czytac,ze on tam lezy w deszczu.wybacz,ale nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy:

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba dzialac szybko, wiec do dziela! Wczesniej przeslalam przyklady hotelikow w okolicy, generalnie wypada tam 15 zl dziennie od duzego psa, musimy zdecydowac, ja deklaruje 50 zl miesiecznej wplaty, co robimy z kontem?

Posted

Dziewczyny, na fejsie juz kilka deklaracji w kwestii wplat, ja nie dostalam jeszcze namiarow na konto i jestem zblokowana w odpisywaniu, czy ktos kontroluje odpowiadanie na zgloszenia fb?

Posted

[quote name='magiraf']Dziewczyny, na fejsie juz kilka deklaracji w kwestii wplat, ja nie dostalam jeszcze namiarow na konto i jestem zblokowana w odpisywaniu, czy ktos kontroluje odpowiadanie na zgloszenia fb?[/QUOTE]

magi...niexle...NASZ FB działa :)
jak sie ladnie lobuje to ze skutkiem :)

MONi - mowilam Ci, ze sama nie zostaniesz z problemem!!!

heh

Posted

byloby bosko gdyby mogl zostac nawet na pare dni u pati dopoki nie dozbieramy kasy............jak o nim mysle na tym deszczu to chce mi sie wyc..........no i boje sie tego hycla:placz::placz::angryy::angryy:
hycel-dziad i potwor,zniknij Ty trepie............

Posted

Lolalolola hycel narazie mam go nie weżmie.Misiek do dzis w zasadzie tam będzie daje głowe sobie uciąć, a musimy kaske dla Niego zbierac bo być może jurto wezmę go do siebie do piwnicy. Pal licho

Posted

DEKLARACJE:

migraf- 50 zł ( co miesiąc)
moni12- 30 zł ( co miesiąc)
Lolalola - 20 zł ( jednorazowa czy comiesięczna? )
anhata- 20 zł ( co miesiąc)

RAZEM 120 złoty
BRAKUJE 330 złoty

Posted

Oby dało się ta kwotę dozbierac. To duzo i nieduzo.Powodzenia Misiek . My naprawdę Cie kochamy , a nie ten co wyrzucił Cie z auta a ty biedaku czekasz na niego tyle czasu , ze niby wróci..................

Posted

Dzieki Moni za podeslanie watku. Rany, co za bida :-( Pamietacie tego psa ktoremu wystawiono pomnik? Nie kojarze miasta, ale on czekal wiernie na jakims skrzzowaniu na powrot pana a pan zginal w wypadku :placz: Nie dal sie przekonac do zamieszkania u dobrej kobiety, ktora chciala mu pomoc ....umarl z tesknoty:-(

Moge wspomoc bazarkiem na razie, tylko kurde kupujcie te nowki wiosenno letnie buty gladiatorki. Muminkowa ciotke poprosze o pomoc w wystawieniu, jedynie przesylka musi zaczekac do mojego przyjazdu do PL, ale do konca roku trafi pod adres nabywcy :multi:
Podziele te buty pomiedzy Twixa, bohatera tego watku i Dodka u Bea / zbieramy na kastracje/ Jesli dodek znajdzie DS - zadeklaruje stala oplate.
Pomozmy sierocie, zanim odejdzie w zaswiaty :-(