Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=#ff0000]:x-mas::x-mas::x-mas: Witam i [/COLOR][COLOR=lime]zapraszam [/COLOR][COLOR=#ff0000]na świąteczny [/COLOR][COLOR=lime]bazarek [COLOR=#ff0000]prezentowy [/COLOR]u [COLOR=red]ŚW. MIKOŁAJA[/COLOR] [/COLOR][COLOR=#ff0000], [/COLOR][COLOR=lime]znajdziecie[/COLOR][COLOR=#ff0000] tam filmy,[/COLOR][COLOR=lime]książki[/COLOR][COLOR=#ff0000](dużo dla dzieci),[/COLOR][COLOR=lime]gry[/COLOR][/FONT][FONT=Arial Black][COLOR=#ff0000],ciuchy :tree1::tree1::tree1:[/COLOR][/FONT][/SIZE]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/197622-Bazarek-u-Św.MIKOŁAJA-z-prezentami-dla-Wszystkich-do-12-XII-godź-12.00?p=15865377#post15865377"][B][COLOR=black]http://www.dogomania.pl/threads/197622-Bazarek-u-Św.MIKOŁAJA-z-prezentami-dla-Wszystkich-do-12-XII-godź-12.00?p=15865377#post15865377[/COLOR][/B][/URL]

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][SIZE=2]Przepraszam za offa...[/SIZE][/CENTER]
[SIZE=2] [/SIZE]
[CENTER][SIZE=2]Bardzo chciałabym prosić, abyście zaglądneli do[/SIZE]
[SIZE=2][B]młodej[/B],[B] labkowatej suni[/B], porzuconej przez alkoholika :([/SIZE]
[SIZE=2]Na jej wątku panuje straszna cisza...[/SIZE]
[SIZE=2]Sunia poszukuje DT, a przede wszystkim DS...[/SIZE]
[SIZE=2][B]Proszę[/B], [B]zajrzyjcie do niej[/B]...[/SIZE][/CENTER]

[CENTER][URL]http://www.dogomania.pl/threads/197291-Porzucona-przez-alkoholika...-roczna-labkowata-sunia-prosi-o-DT-i-deklaracje...?p=15833362#post15833362[/URL][/CENTER]

Posted

Oj tak odliczamy. I dogadujemy ostatni etap transportu. Ja odbieram ja z Hotelu Jamor , przekazuję na trasie Pati , która wiezie Miśkę do stolicy i może Johannalind ją juz na miejsce dostarczy:razz:

Posted

[quote name='moni12']Oj tak odliczamy. I dogadujemy ostatni etap transportu. Ja odbieram ja z Hotelu Jamor , przekazuję na trasie Pati , która wiezie Miśkę do stolicy i może Johannalind ją juz na miejsce dostarczy:razz:[/QUOTE]

Oby pogoda nie przeszkodziła!

Posted

[quote name='moni12']Oj tak odliczamy. I dogadujemy ostatni etap transportu. Ja odbieram ja z Hotelu Jamor , przekazuję na trasie Pati , która wiezie Miśkę do stolicy i może Johannalind ją juz na miejsce dostarczy:razz:[/QUOTE]

a skąd bym ją miała odebrać? :) Bo do Ciebie to jednak nie da rady pojechać...:( Za dużo km musiałabym nakręcić:(

Posted

[quote name='JOHANNALIND']a skąd bym ją miała odebrać? :) Bo do Ciebie to jednak nie da rady pojechać...:( Za dużo km musiałabym nakręcić:([/QUOTE]

Nic sie nie martw , do Warszawki Miśke dowieziemy.

Posted

Misko jutro Twoj wielki dzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wszystkiego dobrego pysiu i obys tam zostala na zawsze i kochana byla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)zdjecie pierwsze kochane,zdjecie drugie i trzecie scaryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy;)

Posted

Misienko :loveu: Twoj wielki dzien :multi: Niech domek okaze sie najlepszy z najlepszych i pozwoli ci zapomniec o starych, zlych czasach. Zasluzylas sobie :loveu:
Badz szczesliwa, kochana psino i pisz do nas :loveu::lol:

Posted

To pisze ,ale nie za dużo bo chora jestem jak diabli.Miśka dziś miała sądny dzień. Było Jej super u Jamora i nie miała najmniejszego zamiaru Go opuścić, wręcz uciekała przede mną. Została zaczipowana u Jamora, koszt -40 zł.. Traumą dla Miśki była przesiadka do Pati, auto Pati jest 3 drzwiowe i ze stresu wcisnęła się pomiędzy siedzenia. We czworo usiłowaliśmy Ja umiescic na tylnym siedzeniu. Powaliła nas wszystkich bo nawt nie mruknęła przy tej przepychance.Pati dowiozła Ja do Warszawy do Cenrtum (podróż super dziewczyna grzecznie leżała) i tam odebrała Ją Johannalind. Domek już dzwonił ,jest ok tylko Misia b. zestresowana. No nie dziwne 3 rózne transporty , obcy ludzie.Nowy pan ma iść z nia do swojego weta w sobotę.

Posted

No jasne, nie ma sie czemu dziwic. Miska dojdzie do siebie, potrzebuje troszke czasu, no nie? Jutro bedzie juz lepiej.

Misienko, trzymaj sie a Ty Moni - kuruj sie i zdawaj relacje w miare mozliwosci

Posted

A więc Moni już opisała wszystko :) Ja tylko dodam, że pzesiadka w Warszawie też była trochę traumatyczna, zwłaszcza, że Pati dowiozła ją do Dworca Centralnego przed wiaduktem, a ja feralnie ustałam za, ale że wiadomo w Warszawie wielkie korki to już się nie przestawiałam- tyle, że musiałam Miśkę przenieść na rękach po schodach do podziemi :) W samochodzie już było ok- ona stworzona do podróży autem :)- cały czas lizała mnie po ręce (moja koleżanka prowadziła), a ja siedziałam z Miśką z tyłu. Jak dojechaliśmy do domku Państwo wyszli do nas na działeczkę, a Miśka mnie rozczuliła, bo nie odstępowała mnie na krok i chciała ze mną wracać. Ale nowy właściciel zaczął do niej mówić- coś o tym, że będzie miała jak księżniczka :) i mam nadzieję, że to nieco pomogło- ja już nie czekałam na wejście do środka, bo myślałam, że się rozbeczę :( Pan i tak mówił, że jak nie będzie chciała wejść to ją wniesie- ma wprawę- sama widziałam jak trzymał na rękach swoją 6- miesięczną sunię mix buldoga :) Generalnie przyjęcie było bardzo miłe, Państwo (Pan i jego mama) bardzo zadowoleni- Misia od początku najbardziej im się spodobała z wszystkich psiaków, które oglądali, a z tego co zauważyłam ona taka bardzo łagodna sunia, przylepka, potrzebująca po prostu dużo uczucia. Państwo mieli wcześniej pieska z Palucha, więc wiedzą jak obchodzić się z pieskiem po przejściach, a poza tym u nich zawsze pieski były, więc doświadczenie jest spore:) Za jakieś 2,3 tygodnie wybiorę się do nich na wizytę poadopcyjną (dam czas Miśce na przyzwyczajenie się do nowej sytuacji). Będzie dobrze...:)