Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tula napisał(a):
Jamor a Ty nie masz w pobliżu jakiejś znajomej rodzinki z małym dzieckiem żeby sprawdzić relacje Miski? :):)

Miska nie ma agresji do dzieci, za to zaczyna pilnowac terenu jak tez swojego boksu. obszczekuje obcych.
Jutro poniedziałek - wiec według waszych infomacji jutro ma byc sterylka. działacie czy czekamy na poród ?

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaka grzeczna misia :)

rozmawialam z ojcem i podwiezie nas jakos w tym tygodniu :) nie wiem co z tego wyjdzie bo nie ukrywam ze mam wiele watpliwosci
musze myslec o tym zeby wszystkim w domu bylo dobrze
no nic ....przehjedziemy sie i zobaczymy co dalej

moni12
czy moge tam podjechac kiedykolwiek czy sa jakies ograniczenia? moze powinnam kogos uprzedzic o mojej wizycie?

Posted

moni12 napisał(a):
Już wiem przelew poszedł na Szydłowiaki , jak do mnie dotrze wpisze .

o to pisz do pudziana..ja mu nie mówie..bo sie wkurzy!!!ze kolejny przelew na "naszego" psa na jego konto i on musi przelewac potem, a mu karta kodów sie konczy!!itp..ma racje - bo to upierdiwe jest

józwa napisał(a):
jaka grzeczna misia :)

rozmawialam z ojcem i podwiezie nas jakos w tym tygodniu :) nie wiem co z tego wyjdzie bo nie ukrywam ze mam wiele watpliwosci
musze myslec o tym zeby wszystkim w domu bylo dobrze
no nic ....przehjedziemy sie i zobaczymy co dalej

moni12
czy moge tam podjechac kiedykolwiek czy sa jakies ograniczenia? moze powinnam kogos uprzedzic o mojej wizycie?

józwa - Michalina jest u Jamora - jamor jest na wątku Michaliny - napisz do niego wiadomowsc prywatną /taw PW/ albo kliknij na jego banerek /ten niebieski z zółtym napisem Jamor/ tam jest telefon do jamora :) i lepeij się umowić na wizytację...
a jakiego masz pieska - maly..duzy??kontaktowy czy agresor...?

Posted

anita_happy napisał(a):

a jakiego masz pieska - maly..duzy??kontaktowy czy agresor...?

todor jest ze srednich(raczej wiekszych srednich) kundelek i kocha wszystko :)
dzieci doroslych psy suczki i nawet kroliki
nawet troche za bardzo kocha bo potrafi zameczyc kazdego
;)
czytalam gdzies o leku separacyjnym i byc moze todor cos z tego ma
moze jakos mu to porzucenie utkwilo w glowie mimo tak mlodego wieku ?

nie lubi tylko kotow ;) ale jak sie spotyka na drodze z wyjatkowo piekielna kocica sasiadow to tez tylko ja oszczekuje
nie ma dominujacego charakteru a poza tym to jeszcze szczeniak z charakteru(ma 1,5 roku ale szczeniak z niego straszny :)) i mysleze bardzo by sie ucieszyl z kolezanki

Posted

jamor
za rada anity skontaktuje sie z toba ale najpierw moze jeszcze poczekam tu na watku na decyzje w sprawie sterylki bo nie bede przecieciez meczyc suni zaraz po

Posted

Decyzja zapadła. Sterylka w tym tygodniu , koszt 360 zł .Nie ma na co czekać .Rozmawiałam dziś z Jamorem sunia uczy sie dobrych manier . Podaje łapke , zna komendę "zostań" .Kurcze co Ktoś , kto ma wiedze i podejście moze zdziałać !!!!!!!!!!!!!!!!.

Posted

Tula jestes kochana i wiesz o tym , bo pomagasz mi bardzo, nie wiem co z ta wpłatą wyszło ,nawet nie wiem kto podał inne konto .Ewunia się pośpieszyła i zamiast na Twoje , wpłaciła na Szydłowiaków. Napisze do pudziana i tyle.

Posted

Józwa jesteś kochana , ze trafiłas na wątek. Sprawdzaj sunie i zakochaj sie w niej jak ja. Wstydzę sie męza i Jamora bo juz bym od 11.11.10 ze trzy razy u kochanej była.

Posted

moni12 napisał(a):
MyrkurDagur ja nie mam konta internerowego a wykaz z konta przysługuje mi raz na miesięć. Poprosiłam panie i będą dawać mi biling raz na tydzień,więc proszę o cierpliwość.

W porządku :)

Posted

moni12 napisał(a):
Józwa jesteś kochana , ze trafiłas na wątek. Sprawdzaj sunie i zakochaj sie w niej jak ja. Wstydzę sie męza i Jamora bo juz bym od 11.11.10 ze trzy razy u kochanej była.

ja sie w niej juz troche zakochalam jak zobaczylam ten lagodny kochany pysior i przeczytalam opis charakteru ktory tak dobrze pasowal do pysiora
:)
cenie tez bardzo kazda istote co ceni swoich przyjaciol a mala bardzo to udowodnila lezac i czekajac na swojego "przyjaciela" przy drodze przez 2tygodnie

Posted

vet polecił poczekac, za szybko po szczepieniu, wstepny termin sterylki - poniedziałek ,za tydzien. do tego czasu proponowałbym :
- wysłac kogos do józwy na wywiad, sprawdzic czy sie nada na DS
- jesli sie nada to jozwa moze przyjechac i sprawdzic miske czy sie dla niej nada
Tydzien cały wiec mozna to załatwic.

Posted

jak dla mnie ok.jak uwazacie:)
tylko niech sie nie przeraza ten co do mnie przyjedzie bo po przeprowadzce dom jeszcze nie do konca wykonczony i estetyczne wrazenia raczej srednie ;)

Posted

józwa napisał(a):
jak dla mnie ok.jak uwazacie:)
tylko niech sie nie przeraza ten co do mnie przyjedzie bo po przeprowadzce dom jeszcze nie do konca wykonczony i estetyczne wrazenia raczej srednie ;)

Józwa my nie z kółka miłośników sztuki i estetyki:evil_lol:Czyli szukamy kogoś do wizyty. Napisz jeszcze raz miejscowośc. Legionowo?

Posted

Nie no ja naprawdę typową blondynką jestem . Dopiero dzis zobaczyłam zdjęcie Jamora jak Miśka łape podaje.No cud-miód i orzeszki. Jamorku jak nie masz nic przeciwko mogę Miśke w weekend odwiedzić?

Posted

moni12 napisał(a):
Józwa my nie z kółka miłośników sztuki i estetyki:evil_lol:

:D
to cale szczescie ;)

tak
legionowo
dokladny adres to juz na tel
nie wiem czy masz moj tel
przesle ci na wszelki wypadek sms jutro

Posted

moni12 napisał(a):
Józwa my nie z kółka miłośników sztuki i estetyki:evil_lol:Czyli szukamy kogoś do wizyty. Napisz jeszcze raz miejscowośc. Legionowo?

Hej,

jak nie znajdziecie nikogo na wizytę przedadopcyjną, to ja mogę- mieszkam niedaleko, a wybieram się tam do koleżanki:)

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
Hej,

jak nie znajdziecie nikogo na wizytę przedadopcyjną, to ja mogę- mieszkam niedaleko, a wybieram się tam do koleżanki:)

To super!!!!!! Napisz kiedy i podam Ci adres na pw.

Posted

[quote name='moni12']Nie no ja naprawdę typową blondynką jestem . Dopiero dzis zobaczyłam zdjęcie Jamora jak Miśka łape podaje.No cud-miód i orzeszki. Jamorku jak nie masz nic przeciwko mogę Miśke w weekend odwiedzić?
nie ma problemu. w sobote najlepiej 10 -11 lub niedziela 9.00. Męza zostaw w domu, niech sie wyspi.