anhata Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Bardzo sliczna sunia. A kim jest jej towarzysz ? Quote
moni12 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Cud-miód dziewczyna. Zupełnie nie ta sama.Jamor a jak z temperaturą ? Quote
tula Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Jamor zdjęcia wypas, sunia wygląda przepięknie. Monia daj jakiś tekst do ogłoszeń to tak jak obiecałam porobię kilka żeby chociaż za wzór Ci posłużyły gdybym nie dała rady ich odnawiać. Quote
moni12 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Tula jutro coś sklecę i Ci prześlę.Dzięki kochana. Quote
fibi:) Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 cioteczki albo jestem slepa albo nie widze nr konta. wpłaciłabym dzis pieniążki;) Quote
Lolalola Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 aleeeee piekna z niej Lisiczka faktycznie:)ciesze sie,ze dobrze sie czuje i nie ma zadnych kryzysow... Quote
moni12 Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Serdecznie dziękujemy za wpłaty. Quote
jamor Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 moni12 napisał(a):Cud-miód dziewczyna. Zupełnie nie ta sama.Jamor a jak z temperaturą ? temp. w normie, wczoraj zapakowałem jej betamox. jakie dalsze plany ? kiedy szczepimy ? kiedy sterylka ? skórce jej z obwódu dł. obroze bo za długa. Quote
anhata Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jamor, szczepienie zależy od sterylki. Quote
moni12 Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Jamor jutro dzwonie i uzgodnimy co dalej.A czerwona obroża masz racje do skrócenia :)))))) Quote
anhata Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 hopek........................................ Quote
tula Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Zrobiłam kilka ogłoszeń suni: http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,22804,Lw==.html http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Historia-Miski-W0QQAdIdZ242767703 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Miska,26614 http://warszawa.szerlok.pl/oferta/historia-miski-ID3UGq.html http://www.morusek.pl/ogloszenie/36572/podglad/ Quote
jamor Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 zaszczepiona na wirusówki , biocan DHPPI + załozona ksiazeczka - 40 zeta Quote
moni12 Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Kochani dziś był pierwsz telefon w sprawie domu dla Miśki. Quote
moni12 Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Tula przede wszystkim wielkie dzięki za ogłoszenia Miśki. Dzwoniło małżeństwo , mieli wilczura też przygarnęli bezdomnego, który odszedł im ze starości i szukają następczyni swojej suni.Z rozmowy wynikało ,ze bardzo ją kochali, bardzo ją wychalali jaka była mądra, i wogóle. Warunek jeden ,ze Miska nie może byc agresywna wobec dzieci. Jutro zadzwonie do Jamora i spytam.Pan ma się odezwac jutro , gdyz jutro rano jest umówiony ze schroniskiem i jak tam nie znajdzie godnej następczyni swojej suni to chce Miśke. Quote
jamor Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 moni12 napisał(a):Tula przede wszystkim wielkie dzięki za ogłoszenia Miśki. Dzwoniło małżeństwo , mieli wilczura też przygarnęli bezdomnego, który odszedł im ze starości i szukają następczyni swojej suni.Z rozmowy wynikało ,ze bardzo ją kochali, bardzo ją wychalali jaka była mądra, i wogóle. Warunek jeden ,ze Miska nie może byc agresywna wobec dzieci. Jutro zadzwonie do Jamora i spytam.Pan ma się odezwac jutro , gdyz jutro rano jest umówiony ze schroniskiem i jak tam nie znajdzie godnej następczyni swojej suni to chce Miśke. nie ma agresji. jest delikatna w dotyku, ale nie ugryzie. potrafi szczekac na obcych , ale tylko szczkac. raczej nie mieszkała nigdy w domu, boi sie wejscia do budynków. nie lubi tez jezdzic samochodem. czy do domu czy do auta trzeba dziewczynke na raczki brac. nie boi sie innych psów, nie jest wobec nic agresywna, nie interesuja ja ( pewnie do czasu nowej cieczki) kiedy ta sterylka, bo pewnie za 45 dni bedziecie miec stado malutkich misków Quote
moni12 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 A z tego domku co dzwonił wczoraj i dziś doopa blada. Powiedziałam facetowi,ze sunia nie zostanie im wydana bez sterylki to on prosił mnie i błagał , zebym nie okaleczała suni ,ze przysięga ,że jak będa szczeniaki to on je rozda znajomym. Na wizyte sie zgadza na wszystko , obym suni nie okaleczała.Ja swoje On swoje. Cyrk. Quote
anhata Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 moni12 napisał(a):A z tego domku co dzwonił wczoraj i dziś doopa blada. Powiedziałam facetowi,ze sunia nie zostanie im wydana bez sterylki to on prosił mnie i błagał , zebym nie okaleczała suni ,ze przysięga ,że jak będa szczeniaki to on je rozda znajomym. Na wizyte sie zgadza na wszystko , obym suni nie okaleczała.Ja swoje On swoje. Cyrk. ehh....niektórzy mają takie poglądy, trzeba je szanowac, ale niestety swoje robic. U nas jest tyle szczeniat w schronie i ich nie ma kto wziac. :/ Jutro uzupelnie pieerwsza stronke itd. Napisze tez do moda, by Moni12 przejeła wątek. Tula, dzieki za ogloszenia. Quote
tula Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 He he nie okaleczała, a jak znajomy ma owczarka to sie dopuści i opchnie szczeniaki jako rasowe...niektórzy ludzie to tragedia:( Quote
anita_happy Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 dostałam info __ +136 dla miśki od sponsork EWY S.S Quote
anita_happy Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 moni12 napisał(a):A z tego domku co dzwonił wczoraj i dziś doopa blada. Powiedziałam facetowi,ze sunia nie zostanie im wydana bez sterylki to on prosił mnie i błagał , zebym nie okaleczała suni ,ze przysięga ,że jak będa szczeniaki to on je rozda znajomym. Na wizyte sie zgadza na wszystko , obym suni nie okaleczała.Ja swoje On swoje. Cyrk. a ja bym DOM sprawdziła...Moni pisałas do dziewczyn z Wołomina!!! ludzie nie mają swiadomosci o sterlizacji...jak dostaną psa po sterlizacji to kochają!!!! Quote
Recommended Posts