Tola Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 malawaszka napisał(a):Tola, zadra wiecie coś?????? Zadrta wyjechala, bedzie jutro. Z tego co wiem, to trwa leczenie, piesio jest w odzielnym boksie. Quote
malawaszka Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 ale na co to leczenie? wiadomo? Quote
Tola Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 malawaszka napisał(a):ale na co to leczenie? wiadomo? Chyba źle napisałam - dostał advocate; jesli wyniki badan nie wykazą poprawy - dostanie jeszcze jedną dawkę. Trzeba pozcekac do jutra na zadrę, bo to ona konaktuje sie z wetem. Quote
sacred PIRANHA Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 hmm advocate...wet podejrzewa swierzbowca? sa jakies inne psy w jego byłym boksie z podobnymi wyłysieniami? gdyby to byl swierzbowiec to akurat dobrze bo łatwo to wyleczyc cholerstwo Quote
malawaszka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 to podanie advocate to po omacku, ale nie zaszkodzi bo odrobacza też psa wewnatrz i na zewnątrz Quote
sonia71 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 przyszłam do ....malawszka nazwij go jakoś ...szkoda że tak potoczyły się jego sprawy,mółbyć już z Pollką ...tam:) Quote
malawaszka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Sonia ja już nic nie wiem i szczerze mam dość Zamościa... pojawiło się takie zdjęcie na zamojskim na którym g-wno widać i info znowu od Żunia, że pis ma dom - ale kto mi powie czy to TEN pies? znowu nic nie będzie wiadomo... poczekam na wyjaśnienie - może się ktoś zlituje i znikam z wątku zamojskiego... nie mam nerwów na te podchody... http://www.dogomania.pl/newreply.php?do=newreply&p=16302742 jakieś zdjęcie grzbietu psa i info: Żunia napisał(a):Zostały wyadoptowane ze schroniska. Znalazły domki. Coś jeszcze? mam dość robienia z siebie kretyna, umawiania się z ludźmi, a potem znowu brak pewnych informacji tylko jakieś ochłapy rzucone z kosmosu... rzygać się chce... mam nadzieję, że ktoś normalny pomoże ustalić czy to ten pies czy nie - co do imienia to ja go roboczo nazwałam na www Syriusz Black, Zadra go nazwała Kleks Quote
sonia71 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 na zamojskim jest odpowiedż o pomocy w wyjaśnieniu czy to ten sam pies. Quote
malawaszka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 mam nadzieję, że się uda ustalić na 100% Quote
malawaszka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 WATACHA napisał(a):Mnie się wydaje że to inny. a po czym wnioskujesz? ja po tym, że nikt z Zamościa nie pisał jakoby były tam dwa takie psy - bo po tym zdjeciu od d-py strony to NIC nie wiadomo... Quote
WATACHA Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ten dużo lepiej wygląda.Z tego co pamiętam "nasz"miał wyłysienie.Chyba że mi się coś popierdeńczyło. Quote
WATACHA Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Zresztą wydaje mi się, że jest ciut mniejszy i ma troszkę inną sierść.Ale może go wykąpali, nie wiem, mam takie ogólne przeczucie. Quote
malawaszka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 wyłysienie na nosie miał, a tu widać sam grzbiet, nie wiem - ja na tym zdjęciu widzę czarnego kudłatego psa i tyle.. . Quote
sonia71 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 pozwolilam sobie zsumować akcję "Black vel Kleks" może to coś pomoże: 22.X.-str 178 wątku zamojskiego , pierwsze zdjęcie psa piesek - starszny bidulek ,powiększone jest w pierwszym poście tego wątku 04.XI-malawaszka informuje ze zabiera psa 06.XI- żunia że dzisiaj kastracja "czarnuszka"tak go nazwała 10.XI-pytanie malawaszki o zdrowie psa i czy ktoś pomoże go zabrać 12.XI-ponowny apel o wyjęcie psa 12.XI żunia-dzisiaj zabrał go nowy domek i sprawdzi do którego weta będą chodzić 27.I-str.231 wątku zamojskiego zdjęcie psa Tola;16198815]Mały piesek 27.I-Tola pisze że zadra pytała o niego w schronie i stwierdzili że to nowy pies 27.I- str233 ponowne zdjęcie psa czarny sznaucerkowaty z bardzo zaniedbaną okrywa wlosową. i jeszcze: zadra;16201158]Jeszce raz 'Czarny". 28.I-pytanie do żuni czy są wieści oz domku tamtego psa z dodanym zdjęciem Blackiego. 28.I zadra pisze że to przecież ten pies z jej zdjęć ,czyli tych które wstawiłam wyżej 28.I żunia pisze że ci państwo wzięli psa co z przodu miał więcej bialego 28.I żunia pisze że ten pies z dodanego zdjęcia przez malawaszkę z pytaniem o więci z domku to niej jest ten wyadopotowany przez nich pies WNIOSEK:BLACK vel KLEKS ZOSTAŁ W SCHRONIE. myślę że żuni chodziło o tego zdjęcia z 29.X właśnie z dodatkiem białego [quote name='Tola']Zdjęcia z dzisiejszej wizyty w schronie Piesek z 1 boksu (ktoś o niego pytał tu na wątku...) Quote
malawaszka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 to w ogóle jest jakiś kosmos... ale poczekajmy do jutra czy Zadra się czegoś sensownego dowie Quote
Tola Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Będę starała sia namowic zadrę na wyjazd do schronu, bo inaczej nadal będzie wielka niewiadoma. To ja robiłam zdjęcia 22.10 i te 27.01 - dla mnie to ten sam pies, i na pewno ten sam boks. Do opini pracowników, ze to nowy pies nie przykładałbym wielkiej wagi. Jak zabierałysmy w czerwcu z zadrą cięzarną Melisę tez słyszałysmy, ze to nowa suka, a ja mialam w komputerze jej zdjecia z marca. Quote
Tola Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Zadra rozmawiała dzisiaj z wetem; czarny pies z charakterystycznym obtartym nosem jest cały czas w schronisku, w izolatce i czeka. Podobna informacje otrzymałam dzisiaj od jednego z pracowników. Zadra rozchorowała sie, ale byc moze wpadnie wieczorem na dogo. Przepraszamy za te sytuacje rodem z kosmosu, ale na wiele z nich nie mamy wpływu. Quote
malawaszka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Zadra mi pisała, że mały jest zdrowy z sensie, że nie ma grzybicy ani innego syfu, dostał drugi raz advocate i możemy go zabrać Czy w takim razie jest jakaś szansa na transport? w kierunku Śląska znowu? Bardzo Was proszę o głosowanie na nr 17 :lol: jeśli wygram to chciałabym dla Kleksika te pieniążki przekazać http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-ZAPRASZAM-NA-G%C5%81OSOWANIE-STR.4-POST-89-92-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02?p=16315586&viewfull=1#post16315586 Quote
sonia71 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 zagłosowane -wrzucę dziewczynom na zamojski :) Quote
malawaszka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 dzięki! mam nadzieję, że tym razem się uda małego zabrać i to jak najszybciej Quote
malawaszka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Szukamy transportu Zamość-Śląsk Quote
zerduszko Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 malawaszka napisał(a):Szukamy transportu Zamość-Śląsk Nasza ulubiona trasa - mam nadzieję, że tym razem się uda. A ja znów bez psio-wozu :/ Quote
Recommended Posts