Jump to content
Dogomania

Sznaucer albo pudlo-sznaucer -MA DOM!!!!!!! :))))

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
ale na co to leczenie? wiadomo?

Chyba źle napisałam - dostał advocate; jesli wyniki badan nie wykazą poprawy - dostanie jeszcze jedną dawkę.
Trzeba pozcekac do jutra na zadrę, bo to ona konaktuje sie z wetem.

Posted

Sonia ja już nic nie wiem i szczerze mam dość Zamościa... pojawiło się takie zdjęcie na zamojskim na którym g-wno widać i info znowu od Żunia, że pis ma dom - ale kto mi powie czy to TEN pies? znowu nic nie będzie wiadomo... poczekam na wyjaśnienie - może się ktoś zlituje i znikam z wątku zamojskiego... nie mam nerwów na te podchody...

http://www.dogomania.pl/newreply.php?do=newreply&p=16302742

jakieś zdjęcie grzbietu psa i info:

Żunia napisał(a):
Zostały wyadoptowane ze schroniska.
Znalazły domki.
Coś jeszcze?

mam dość robienia z siebie kretyna, umawiania się z ludźmi, a potem znowu brak pewnych informacji tylko jakieś ochłapy rzucone z kosmosu... rzygać się chce...

mam nadzieję, że ktoś normalny pomoże ustalić czy to ten pies czy nie - co do imienia to ja go roboczo nazwałam na www Syriusz Black, Zadra go nazwała Kleks

Posted

WATACHA napisał(a):
Mnie się wydaje że to inny.

a po czym wnioskujesz? ja po tym, że nikt z Zamościa nie pisał jakoby były tam dwa takie psy - bo po tym zdjeciu od d-py strony to NIC nie wiadomo...

Posted

pozwolilam sobie zsumować akcję "Black vel Kleks" może to coś pomoże:
22.X.-str 178 wątku zamojskiego , pierwsze zdjęcie psa
piesek - starszny bidulek

,powiększone jest w pierwszym poście tego wątku
04.XI-malawaszka informuje ze zabiera psa
06.XI- żunia że dzisiaj kastracja "czarnuszka"tak go nazwała
10.XI-pytanie malawaszki o zdrowie psa i czy ktoś pomoże go zabrać
12.XI-ponowny apel o wyjęcie psa
12.XI żunia-dzisiaj zabrał go nowy domek i sprawdzi do którego weta będą chodzić
27.I-str.231 wątku zamojskiego zdjęcie psa
Tola;16198815]Mały piesek

27.I-Tola pisze że zadra pytała o niego w schronie i stwierdzili że to nowy pies
27.I- str233 ponowne zdjęcie psa
czarny sznaucerkowaty z bardzo zaniedbaną okrywa wlosową.

i jeszcze:
zadra;16201158]Jeszce raz 'Czarny".

28.I-pytanie do żuni czy są wieści oz domku tamtego psa z dodanym zdjęciem Blackiego.
28.I zadra pisze że to przecież ten pies z jej zdjęć ,czyli tych które wstawiłam wyżej
28.I żunia pisze że ci państwo wzięli psa co z przodu miał więcej bialego
28.I żunia pisze że ten pies z dodanego zdjęcia przez malawaszkę z pytaniem o więci z domku to niej jest ten wyadopotowany przez nich pies

WNIOSEK:BLACK vel KLEKS ZOSTAŁ W SCHRONIE.

myślę że żuni chodziło o tego zdjęcia z 29.X właśnie z dodatkiem białego
[quote name='Tola']Zdjęcia z dzisiejszej wizyty w schronie
Piesek z 1 boksu (ktoś o niego pytał tu na wątku...)

Posted

Będę starała sia namowic zadrę na wyjazd do schronu, bo inaczej nadal będzie wielka niewiadoma.
To ja robiłam zdjęcia 22.10 i te 27.01 - dla mnie to ten sam pies, i na pewno ten sam boks.
Do opini pracowników, ze to nowy pies nie przykładałbym wielkiej wagi.
Jak zabierałysmy w czerwcu z zadrą cięzarną Melisę tez słyszałysmy, ze to nowa suka, a ja mialam w komputerze jej zdjecia z marca.

Posted

Zadra rozmawiała dzisiaj z wetem; czarny pies z charakterystycznym obtartym nosem jest cały czas w schronisku, w izolatce i czeka.
Podobna informacje otrzymałam dzisiaj od jednego z pracowników.
Zadra rozchorowała sie, ale byc moze wpadnie wieczorem na dogo.
Przepraszamy za te sytuacje rodem z kosmosu, ale na wiele z nich nie mamy wpływu.

Posted

Zadra mi pisała, że mały jest zdrowy z sensie, że nie ma grzybicy ani innego syfu, dostał drugi raz advocate i możemy go zabrać

Czy w takim razie jest jakaś szansa na transport? w kierunku Śląska znowu?

Bardzo Was proszę o głosowanie na nr 17 :lol: jeśli wygram to chciałabym dla Kleksika te pieniążki przekazać
http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-ZAPRASZAM-NA-G%C5%81OSOWANIE-STR.4-POST-89-92-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02?p=16315586&viewfull=1#post16315586