malawaszka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 nooo niech Wam będzie, że trzymałyście :D :laugh2_2::sweetCyb::ghost_2::jumpie::bigcool: Quote
Rumi. Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ja trzymam mocno kończyny wraz z moją sunią :razz: I Was nieśmiało zaproszę na mój wątek, psiak potrzebuje ogłoszeń : http://www.dogomania.pl/threads/198310-Spanielek-czekaj%C4%85cy-na-dom-ka%C5%BCdy-go-omija-szerokim-%C5%82ukiem.-Potrzebne-og%C5%82oszenia!?p=15932460#post15932460 Quote
Energy Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='malawaszka']nooo niech Wam będzie, że trzymałyście :D :laugh2_2::sweetCyb::ghost_2::jumpie::bigcool:[/QUOTE] No trzymałam:multi:, już wiesz???:lol: I co??? Quote
malawaszka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Energy']No trzymałam:multi:, już wiesz???:lol: I co???[/QUOTE] iiii dzisiejszą nockę Kleksik spędzi we własnym domku :laola: zamieszka w Będzinie czyli bliziutko nas :loveu: kochany malutki skarbuś tyle miesięcy zmarnowaliśmy i siedział w schronisku - teraz wszystko będzie miał wynagrodzone :loveu: Quote
Energy Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 SUPER:laola:strasznie się cieszę:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Malawaszka:Rose: Szczęścia Kleksik:loveu: Quote
Joodith Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Pięknie :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: gratulacje dla Kleksika i jego nowej rodzinki. Quote
Saththa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Hura Hura :multi::multi::multi::Cool!::Cool!::laugh2_2::sweetCyb: Quote
zerduszko Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 :laola::cunao:Szczęścia malutki!!!!! A napisz coś o domku :razz: Quote
malawaszka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 domek z ogródkiem w Będzinie i bardzo ciepła i rozsądna Pani, której brakuje towarzystwa w domu - psiaczek będzie miał wszystko i przede wszystkim miłość :loveu: Pani chciała adoptować goldena z fundacji goldenów, albo jakiejś innej, ale jak się z nim spotkała to uznała, że jednak nie da rady z takim dużym psem bo golden był baaaaardzo szalony, silny i energiczny - więc Pani poszukała mniejszego psiaka i na allegro wypatrzyła Kleksika Quote
malawaszka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 jutro :oops: niech nocka minie spokojnie :kciuki: jak zawsze się boję o te pierwsze dni Quote
sonia71 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Saththa']Hura Hura :multi::multi::multi::Cool!::Cool!::laugh2_2::sweetCyb:[/QUOTE] i już nic dodać :) Quote
WATACHA Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 no nie tyle się psina męczyła w schronie, a mogła już w domku siedzieć, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło powodzenia psino Quote
Saththa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='malawaszka']jutro :oops: niech nocka minie spokojnie :kciuki: jak zawsze się boję o te pierwsze dni[/QUOTE] To zaciskamy troszku dalej:0 Quote
sybil Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Szczęśliwego życia, Kleksiu:smilecol::B-fly::klacz::sweetCyb::cunao::laola::bigcool::Cool!: Quote
sonia71 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 malawaszko a nie chcesz w zastępstwie suni ze schronu Kleksa-ciekawe czy to sznupka ? szaraczek z boksow otwartych Quote
malawaszka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 ja już mam kolejkę w zastępstwie a teraz własnie dzwoniła do mnie Pani Kleksika, ze jest wszystko w porządku, Kleksik się bawi, jest wesoły zaczepia do zabawy i bardzo wszyscy są zadowoleni :loveu: oby tak dalej :loveu: Quote
lilo Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 ło matko , kurde te wątki sznaucerów sa jakies szalone strasznie .... chyba zwariuję z radości :loveu: Quote
sonia71 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='malawaszka']ja już mam kolejkę w zastępstwie a teraz własnie dzwoniła do mnie Pani Kleksika, ze jest wszystko w porządku, Kleksik się bawi, jest wesoły zaczepia do zabawy i bardzo wszyscy są zadowoleni :loveu: oby tak dalej :loveu:[/QUOTE] no nie dziwię się że kolejka do ciebie-takie błyskawiczne adopcje :) ty to masz "rękę" :) Quote
zerduszko Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='sonia71']no nie dziwię się że kolejka do ciebie-takie błyskawiczne adopcje :) ty to masz "rękę" :)[/QUOTE] Nie krakaj, bo się zaraz karta odwróci - tfu tfu tfu ;) Quote
sonia71 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 uwaga!uwaga! nie-czytać "błyskawiczne" tylko....udane :) w razie czego zrobilam te tfu ,tfu,tfu 20razy :) Quote
Recommended Posts