Jump to content
Dogomania

Sznaucer albo pudlo-sznaucer -MA DOM!!!!!!! :))))

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']nooo niech Wam będzie, że trzymałyście :D

:laugh2_2::sweetCyb::ghost_2::jumpie::bigcool:[/QUOTE]

No trzymałam:multi:, już wiesz???:lol: I co???

Posted

[quote name='Energy']No trzymałam:multi:, już wiesz???:lol: I co???[/QUOTE]

iiii dzisiejszą nockę Kleksik spędzi we własnym domku :laola: zamieszka w Będzinie czyli bliziutko nas :loveu:

kochany malutki skarbuś tyle miesięcy zmarnowaliśmy i siedział w schronisku - teraz wszystko będzie miał wynagrodzone :loveu:

Posted

domek z ogródkiem w Będzinie i bardzo ciepła i rozsądna Pani, której brakuje towarzystwa w domu - psiaczek będzie miał wszystko i przede wszystkim miłość :loveu: Pani chciała adoptować goldena z fundacji goldenów, albo jakiejś innej, ale jak się z nim spotkała to uznała, że jednak nie da rady z takim dużym psem bo golden był baaaaardzo szalony, silny i energiczny - więc Pani poszukała mniejszego psiaka i na allegro wypatrzyła Kleksika

Posted

no nie tyle się psina męczyła w schronie, a mogła już w domku siedzieć, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło powodzenia psino

Posted

ja już mam kolejkę w zastępstwie

a teraz własnie dzwoniła do mnie Pani Kleksika, ze jest wszystko w porządku, Kleksik się bawi, jest wesoły zaczepia do zabawy i bardzo wszyscy są zadowoleni :loveu: oby tak dalej :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']ja już mam kolejkę w zastępstwie

a teraz własnie dzwoniła do mnie Pani Kleksika, ze jest wszystko w porządku, Kleksik się bawi, jest wesoły zaczepia do zabawy i bardzo wszyscy są zadowoleni :loveu: oby tak dalej :loveu:[/QUOTE]

no nie dziwię się że kolejka do ciebie-takie błyskawiczne adopcje :) ty to masz "rękę" :)

Posted

[quote name='sonia71']no nie dziwię się że kolejka do ciebie-takie błyskawiczne adopcje :) ty to masz "rękę" :)[/QUOTE]
Nie krakaj, bo się zaraz karta odwróci - tfu tfu tfu ;)