ULKA12 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Kleks się troszkę uspokoił ale to i tak mu nic nie pomoże termin kastracji ustalony. Desant na wersalkę co ona ode mnie chce??? Quote
malawaszka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 przystojniak wykastrowany, wszystko ok zapłaciłam 100 zł Quote
Energy Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Cieszę się, że już po i wszystko w porządku:lol: Ale przyspieszenie z tą kastracją:cool3: Quote
malawaszka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Energy napisał(a):Cieszę się, że już po i wszystko w porządku:lol: Ale przyspieszenie z tą kastracją:cool3: przyspieszenie bo mały w dobrej formie i nie było na co czekać - teraz już gotowy do adopcji i można ogłaszać, kolejka psów czeka na pomoc i trzeba szybciutko dobrych domów szukać Quote
malawaszka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 kilka fotek, więcej później będzie Quote
malawaszka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 czemu beczysz? to chyba dobrze, że piękny nie? Quote
zerduszko Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 No bo nie mam go u siebie :eviltong: Moje czarnuchy, już ich nie zdradzę nigdy :loveu: Quote
malawaszka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Energy napisał(a):Malawaszka a już wiadomo co z nosem? a jak mamy sie tego dowiedzieć? to można tylko snuć domysły bo pies nie powie czy sobie obcierał czy mu wypadło samo - badanie na grzyba miał robione w zamościu i z tego co mówiła Zadra to grzyba nie ma, świerzba nie ma, nużycy nie ma :niewiem: Quote
Energy Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ale ja nie wiedziałam, że miał badania:razz: Czyli pewnie otarł bidak o płot, dobrze, że nic nie wyszło w badaniach:lol: Quote
farmerka63 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 A propos łysawego nosa - onegdaj miał identyczny Leon z Białegostoku, a dzisiaj Czoko z Wielkopolski. Może to reakcja na niedożywienie ? Quote
malawaszka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 farmerka63 napisał(a):A propos łysawego nosa - onegdaj miał identyczny Leon z Białegostoku, a dzisiaj Czoko z Wielkopolski. Może to reakcja na niedożywienie ? wszystko jest możliwe :niewiem: tak samo ma Pipi z Raciborza, Elmo z Torunia, Lapo z Lublina - dużo ich ale wcale nie muszą tego mieć z jednego powodu, ale wszyscy byli chudziutcy i na pewno niedozywieni i zaniedbani Quote
wilczy zew Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Adoptowaliśmy bardzo chudego i zaniedbanego sznauca a miał mocno owłosiony nos. Quote
malawaszka Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 wilczy zew napisał(a):Adoptowaliśmy bardzo chudego i zaniedbanego sznauca a miał mocno owłosiony nos. witam witam Panią Dingusia :) jasna sprawa, że nie piszę, że wszystkie muszą mieć łyse nosy bo my też wiele już brałyśmy sznupków ze schronisk i miały owłosione nosy - chodziło mi raczej o to, że nie ma jedynej słusznej teorii na temat powstawania takich wyłysień - a przynajmniej ja nie znam Quote
wilczy zew Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Witam(nie mam emotikonow) ja myślę,że to wina mrozu. Quote
Saththa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 http://img339.imageshack.us/img339/7135/dsc0021pe.jpg alez on ma kolor oczu, takie przenikające :) Swoją droga cóż za róznica teraz a te zdjęcia ze schronu z zaropiałymi oczkami, jak kupka nieszczęscia wyglądał a teraz takie śliczności:) Quote
Recommended Posts