Jump to content
Dogomania

Sznaucer albo pudlo-sznaucer -MA DOM!!!!!!! :))))

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaG napisał(a):
W wielu schronach psów nie ciachają tylko ewent. suki.

No jak Kleksik - uspokoił sie trochę?

U nas i suki wydawane są bez sterylizacji; ewentualna sterylka - na prosbę

Posted

Tola napisał(a):
U nas i suki wydawane są bez sterylizacji; ewentualna sterylka - na prosbę

a potem się dziwią że mają tyyyle psów i żalą się że nie mają pieniędzy, a to konsekwencje, jest to potomstwo tych wydanych psiaków....

Posted

greatmadwomen napisał(a):
a potem się dziwią że mają tyyyle psów i żalą się że nie mają pieniędzy, a to konsekwencje, jest to potomstwo tych wydanych psiaków....

ale to przecież w naszym pięknym kraju jest normalne - na palcach jednej ręki można policzyć gdzie sterylizuje się psy, reszta... szkoda gadać... no i jest jeszcze kwestia JAK są wykonywane sterylizacje w schroniskach i w JAKICH WARUNKACH psy i suki dochodzą do siebie po zabiegu bo obawiam się, że wiele jest spapranych, a psy wrzucone potem do syfu... szczerze mówiąc to w większości schronisk boję się sterylizacji - jak pojadę do Uli to pokażę Wam zdjęcie brzucha suni sterylizowanej w jednym ze schronisk - jeszcze nie widziałam jak to wygląda, ale po tym co Ula mówiła to nie bardzo bym chciała żeby któraś moja podopieczna była tak sterylizowana...

Posted

dlatego ja się cieszę że u nas w Krakowie jest nieźle, bez sterylizacji i kastracji nie wypuszczą, psiaki które potrzebują leczenia są leczone itd., żałuję strasznie że wszystkie schroniska nie są takie :-(

Posted

zerduszko napisał(a):
A właśnie mi się w nocy śnił olewający wsio psiak, ale to widać nie o moje mieszkanie chodziło ;)

:lol: pewnie o moje i Uli :lol: ja dziś się pochwaliłam Uli, ze Brokat przestał sikać to własnie zobaczył za oknem burka i myk łapa w górę wrrr na supełki pozawiązuję...