Energy Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 No się biedakowi przytrafiło;)oby już więcej nie było urozmaiceń w podróży:lol: Quote
Tola Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Energy napisał(a):No się biedakowi przytrafiło;)oby już więcej nie było urozmaiceń w podróży:lol: Na razie spokój, Kleksik jedzie bez "wpadek". Moze juz sie" oczyscił" po jedzeniu schroniskowym, bo u zadry dzisiaj nic nie dostał ze względu na podróz. Razem z Kleksikiem jedzie młody kotek od agady- bez przedniej łapki- do swojego domu w|Krakowie:) Quote
jambi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 :hmmmm: napisałabym "super!", ale mi zaraz malawaszka powie że juz o tym pisała post wczesniej.... :diabloti: Quote
zerduszko Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 To już? Zaspałam :oops: Nareszcie maluszkowi się udało! :multi: Quote
Margi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Myślę,że już jest ale u Malawaszki w samochodzie. Quote
Tola Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 :wolfie::Dog_run: Kocurek i Kleksik przekazani; teraz czekamy na wiesci z dalszej drogi... Quote
malawaszka Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Kleksik odstawiłam do Uli i już jestem w domu - żal się było z nim rozstawać bo kochana psinka z niego :loveu: nie mam zdjęć bo ciemno wszędzie głucho wszędzie jest śliczny, chudziusieńki i coś mnie trafia, że musiał tam siedzieć tyle czasu jak mógł już dawno być we własnym domku... ale nic to - co się odwlecze... AMIGA dziękuję za podwózkę Kleksa! Tola, Zadra - dziękuję Wam za pomoc na miejscu i za transport do Krk :Rose: Ten mały jest wart grzechu :loveu: szkoda, że te moje taki gałgany łącznie z moim Jarkiem bo chciałabym mieć Kleksika tu u mnie :oops: Quote
wieso Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 no to mozemy dzisiaj spokojnie spac :) döbranoc do jutra i czekamy na zdjecia... Quote
malawaszka Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 oj tak - ja dziś przeżywałam od rana i chyba też pójdę spać zaraz bo coś mnie spanko bierze :mdleje: Ula dziękuję! Quote
WATACHA Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 No to się doczekaliśmy :).Teraz znowu czeka nas czekanie na jakieś foteczki.A jak już będą foteczki to będziemy czekać na wieści co u chłopaka.A jak już się doczekamy...i tak dookoła.Też idę spać bo mnie głowa boli.... Quote
Saththa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Super, ze już w "Stałym" miejscu Kleksik jest:) Quote
ULKA12 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Kleksa trzeba kastrować jak najszybciej się da, bo amant z niego okropny, do tego znaczy w domu. Teraz siedzi zamknięty w łazience bo molestuje mi sukę i próbuje rozwalić drzwi aby się do niej dostać, noc chyba będzie urocza:angryy: Powycinałam mu juz część dredów ale na kąpiel nie mam siły, chyba jakiś kocurek się zesikał bo psiak okropnie pachnie kocim moczem, chyba, że ja mam już jakieś omamy:shake:. Kleks dostał kolację ale niestety zwymiotował wszystko, to chyba z emocji. Quote
malawaszka Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 bidok nakręcił się za bardzo - cały dzień w aucie był spokojniutki to mu teraz odbija :shake: mam nadzieję, że pójdzie spać szybko :kciuki: Quote
Energy Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Zboczuch nie zboczuch, cieszę się, że już na miejscu:lol: Quote
sybil Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 WATACHA napisał(a):To mały zboczuch. Jaki zboczuch???:crazyeye::eviltong: Normalny psiur :evil_lol:, wyrwał się z klatki, od razu poczuł się lepiej, to i figle mu w łepetynie :lol: Quote
WATACHA Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 A w ogóle czemu on nie ciachnięty w schronisku?Chyba mieli dość dużo czasu? Quote
Recommended Posts