Jump to content
Dogomania

Sznaucer albo pudlo-sznaucer -MA DOM!!!!!!! :))))

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Energy napisał(a):
No się biedakowi przytrafiło;)oby już więcej nie było urozmaiceń w podróży:lol:

Na razie spokój, Kleksik jedzie bez "wpadek".
Moze juz sie" oczyscił" po jedzeniu schroniskowym, bo u zadry dzisiaj nic nie dostał ze względu na podróz.
Razem z Kleksikiem jedzie młody kotek od agady- bez przedniej łapki- do swojego domu w|Krakowie:)

Posted

Kleksik odstawiłam do Uli i już jestem w domu - żal się było z nim rozstawać bo kochana psinka z niego :loveu: nie mam zdjęć bo ciemno wszędzie głucho wszędzie

jest śliczny, chudziusieńki i coś mnie trafia, że musiał tam siedzieć tyle czasu jak mógł już dawno być we własnym domku... ale nic to - co się odwlecze...

AMIGA dziękuję za podwózkę Kleksa! Tola, Zadra - dziękuję Wam za pomoc na miejscu i za transport do Krk :Rose: Ten mały jest wart grzechu :loveu: szkoda, że te moje taki gałgany łącznie z moim Jarkiem bo chciałabym mieć Kleksika tu u mnie :oops:

Posted

No to się doczekaliśmy :).Teraz znowu czeka nas czekanie na jakieś foteczki.A jak już będą foteczki to będziemy czekać na wieści co u chłopaka.A jak już się doczekamy...i tak dookoła.Też idę spać bo mnie głowa boli....

Posted

Kleksa trzeba kastrować jak najszybciej się da, bo amant z niego okropny, do tego znaczy w domu. Teraz siedzi zamknięty w łazience bo molestuje mi sukę i próbuje rozwalić drzwi aby się do niej dostać, noc chyba będzie urocza:angryy: Powycinałam mu juz część dredów ale na kąpiel nie mam siły, chyba jakiś kocurek się zesikał bo psiak okropnie pachnie kocim moczem, chyba, że ja mam już jakieś omamy:shake:. Kleks dostał kolację ale niestety zwymiotował wszystko, to chyba z emocji.

Posted

WATACHA napisał(a):
To mały zboczuch.

Jaki zboczuch???:crazyeye::eviltong: Normalny psiur :evil_lol:, wyrwał się z klatki, od razu poczuł się lepiej, to i figle mu w łepetynie :lol: