sybil Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Zagłosowałam na 17 :multi:, niech to pomoże Kleksikowi :lol: Quote
sonia71 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 a ja się dopycham łokciami do solidarnosci zamojskich dogmanek -oby był efekt ,bo kto jak nie Kleks zasługuje na naprawę błędu naszego (czytaj : lokalnego człowieka ) Quote
sybil Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 No właśnie, szkoda, że Kleksik zgubił się w niepotrzebnym zamieszaniu :shake::-(; gdyby nie błędne informacje pewnie wychodził by już na prostą. Mam nadzieję, że wszystko da się naprawić. Trzymaj się, chłopie, Malawaszka nie opuściła Cię!:calus: Quote
malawaszka Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 zerduszko napisał(a):Nasza ulubiona trasa - mam nadzieję, że tym razem się uda. A ja znów bez psio-wozu :/ ja liczę na to, że w tym roku już uda mi się kupić więc może zniknie ten problem, ale póki co musimy prosić o pomoc :modla: Quote
malawaszka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Dzięki uprzejmości Fundacji Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie (afn.pl) możemy w tym roku zbierać 1% na bezdomne sznaucery. Zabieramy je ze schronisk, leczymy, sterylizujemy i oddajemy do sprawdzonych domów, koszty są ogromne - możecie nam w tym pomóc! Jak to zrobić? W druku PIT-28, PIT-36, PIT-36L, PIT-37 czy PIT-38 prosimy wpisać: OPP: Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie KRS: 0000264523 informacje dodatkowe: Sznaucery Dopisek "Sznaucery" jest bardzo ważny, gdyż tylko dzięki niemu 1% zostanie przekazany dla naszych brodatych podopiecznych! www.sznaucery.rix.pl Quote
sonia71 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 to jest dobry pomysł na ten 1% -gdyby wszystkie nowonarodzone maluszki były zdrowe - w tym maluszek mojej znajomej to właśnie na psy oddawalabym ten%...ale cóż życie jest okrutne :( Quote
malawaszka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 już niedługo maleńki :kciuki: Quote
zadra Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zdjecia z dzisiejszej wizyty ze schroniska.Kleksik czeka na wtorkowy wyjazd. Quote
malawaszka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 no to wtorkowy czy środowy????? :lol: Quote
sybil Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Nie mogę dużo, ale od marca 10/mies. dorzucę Kleksiowi :glaszcze::calus: Quote
Tola Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 malawaszka napisał(a):no to wtorkowy czy środowy????? :lol: We wtorek wyjezdza ze schronu:cool3:, a w srode w drogę Quote
malawaszka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Tola napisał(a):We wtorek wyjezdza ze schronu:cool3:, a w srode w drogę aaa no chyba że tak :) zatem ja szykuję się na środę :) Quote
sacred PIRANHA Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 a gdzie on jedzie, jaka trasą? moze cos wcisniemy?:-) Quote
malawaszka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 do Krakowa i ja go stamtąd odbieram Quote
sonia71 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 a ja tak się boję że piszecie to wszystko tu na wątku....jakby nigdy nic się nie stało ....macie 100% wiary że będzie ok i Kleksowi się uda? Quote
Tola Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 sonia71 napisał(a):a ja tak się boję że piszecie to wszystko tu na wątku....jakby nigdy nic się nie stało ....macie 100% wiary że będzie ok i Kleksowi się uda? Kleksik jest juz w izolatce i czeka na odbiór - decyzja weta. Quote
WATACHA Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 To już niedługo.A gdzie kleksik będzie?U Uli czy u Ciebie? Quote
sonia71 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 no to kamień z serca że Kleks zaklepany :) w dodatku będzie współdomownikiem Polly :) Quote
malawaszka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Tola napisz coś o nim - jaki jest? jaki do ludzi? do psów? Quote
Tola Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Wydaje sie spokojny, bez problemu dał się głaskac. Z trudem zrobiłam mu to zdjęcie, bo cały czas odwracał głowę od obiektywu. Po drodze mijał wolno biegające suczki i było ok. Nie zwracał tez uwagi na szczekanie psów w boksach. Trzeba jedna brac pod uwagę, ze to wszystko - całe to zamieszanie, wyprowadzanie, wiele osób to dla niego wielki stres. A - cały czas wyciagał ten swój goły nochalek i mnie obwachiwał. Moje suki - jak wróciłam do domu miały co czytac:cool3: Quote
wieso Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='Tola']Kleksik dzisiaj jaka sliczna mordka, jak dobrze ze juz bedzie dobrze :) Quote
Tola Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Wydaje sie spokojny, bez problemu dał się głaskac. Z trudem zrobiłam mu to zdjęcie, bo cały czas odwracał głowę od obiektywu. Po drodze mijał wolno biegające suczki i było ok. Nie zwracał tez uwagi na szczekanie psów w boksach. Trzeba jedna brac pod uwagę, ze to wszystko - całe to zamieszanie, wyprowadzanie, wiele osób to dla niego był wielki stres. A - cały czas wyciągał ten swój goły nochalek i mnie obwachwał. Moje suki - jak wróciłam do domu miały co czytac:cool3: Quote
Recommended Posts