Jump to content
Dogomania

Sznaucer albo pudlo-sznaucer -MA DOM!!!!!!! :))))

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

no i wyszło..... TEN PIES NIE MA DOMU!!!!! teraz Żunia napisała, że to innemu dom znalazła :( a ten cały czas siedzi w schronisku i zobaczcie jak się zmarnował :( jak zobaczyłam wczoraj jego zdjęcia to serce mi się rozpadło :(
http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-i-mi%C5%82o%C5%9Bci?p=16208448&viewfull=1#post16208448

obecnie wygląda tak :( minęły 2 DWA miesiące!!!! on tam umiera :(

nie mam słów :(

wtedy miałam gdzie go zabrać, teraz nie mam :(

Posted

ano właśnie - gdzie?

wtedy miałam gdzie, teraz nie mam i będzie trudniej znaleźć bo ma zmiany na skórze :( ja bym się nie bała go wziąć do domu, ale hotele nie wezmą :( a mój Brokat szybko do adopcji nie pójdzie :(

załamałam się... miałam taki dobry dzień dziś i wieczór dał kopa... :(

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
ehhh:shake:
a może pogadać z wetem schroniskowym...
ta lecznica przy zoo już działa, może go weźmie na leczenie...gdyby był zdrowy łatwiej by było cokolwiek kombinowac z dt...

ja się nie podejmuję... nie potrafię chyba już tym ludziom zaufać, zresztą co ja mogę na odległość? przez tel z Żunią to już 2 mies temu wyszło to co wyszło i mały ledwo chodzi :(

Posted

ja już nic z tego nie rozumiem, mam takiego doła że w tej chwili mam serdecznie dość...
o ile łatwiej by było gdyby wszyscy ze soba wspołpracowali i załatwiali wszystko w przyjemnej atmosferze...nie po to ide focić i wstawiam foty żeby na wątku były ponowne awantury...mam na dziś dość:-(
sprobuje dowiedzieć się jak wyglada sytuacja w realu z tą lecznicą i mozliwościami leczenia takiego przypadku jak czarnuch...jeśli taka opcja jest to trzeba z niej skorzystać bo w obecnym stanie niewielkie szanse żeby jakikolwiek dt go przyjął bo wszyscy zapsieni po uszy:-(
ide spać, wyc mi sie chce już dzis tylko....

Posted

no ale pomyśl... lecznica działa już prawie miesiąc tak? tenże wet podobno codziennie dużo czasu poświęca psom schroniskowym - więc czemu ten pies jest w tak złym stanie?

ja się boję, że po prostu zniknie...

Posted

malawaszka napisał(a):
no ale pomyśl... lecznica działa już prawie miesiąc tak? tenże wet podobno codziennie dużo czasu poświęca psom schroniskowym - więc czemu ten pies jest w tak złym stanie?

nie wiem...i też się boję...