Anka54 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Na początku wiadomo był stres i było to po nim widać Po ok dwu miesiącach przyzwyczaił się ale wizyty u lekarza znosi na zasadzie "ja już sobie pójdę" Na fotkach jest po obcięciu Obcinam nożyczkami na raty w stanie najlepiej sennym (psa nie moim) wcześniej akurat fotek nie było bo zarósł tak szybko ze każdy mówił ze pies jest gruby (a tyle kudełków miał) teraz na tapecie jest zachowanie wagi bo teraz jest 13,5kg wiec troszkę już za dużo zgodnie z zaleceniami malawaszki nie porzuciliśmy jego przyzwyczajenia do zostawania samemu w domu - znosi to bardzo dobrze po prostu czeka na Nas luminalu nie stosujemy poza atakami żeby nie obciążać jego wątroby - na początku był na stałej dawce ale ataki miał tak samo (raz/miesiąc) wiec stwierdziliśmy ze sensu za dużego to nie ma jesteśmy pod ogromnym wrażeniem jego zachowania (żadnych szkód czy sikania w domu - totalnie nic) doszliśmy do wniosku ze sami nie wychowalibyśmy go tak od szczeniaka ogólnie masa radości :) Pozdrawiam Quote
Saththa Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Anka54 napisał(a): ogólnie masa radości :) Pozdrawiam :bigcool::) Quote
Tola Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 :multi: Witamy na dogo:lol: Piesio wyglada cudnie:loveu: Bardzo sie cieszę, ze tak mu się trafiło, że ma taka superową Rodzinkę:loveu: Quote
ULKA12 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 A ja przez chcwilę nie mogłam poznać co to za pies. Bo imię znałam ale wygląd psa mi się nie zgadzał :-) Quote
Energy Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Witam domek Kleksika:loveu:dziękuję za wspaniałe wieści:lol: To zdjęcie chyba najlepiej pokazuje jaki jest szczęśliwy:loveu: http://img20.imageshack.us/img20/5482/img3868iz.jpg Cudo:loveu: Quote
malawaszka Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Energy napisał(a):Witam domek Kleksika:loveu:dziękuję za wspaniałe wieści:lol: To zdjęcie chyba najlepiej pokazuje jaki jest szczęśliwy:loveu: http://img20.imageshack.us/img20/5482/img3868iz.jpg Cudo:loveu: i takie ma cudne usteczka na tym zdjęciu :lol: uwielbiam takie usteczka psie :splat: Quote
Energy Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 malawaszka napisał(a):i takie ma cudne usteczka na tym zdjęciu :lol: uwielbiam takie usteczka psie :splat: Malawaszka:roflt: Ale pudlo-sznupek z niego:evil_lol: Quote
Rumi. Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 super zdjęcia :) ale podzielcie je bo w poście może być tylko 5 zdjęć a jak nie to mogą zbanować Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 greatmadwomen napisał(a):super zdjęcia :) ale podzielcie je bo w poście może być tylko 5 zdjęć a jak nie to mogą zbanować Ooo a ja myslałam, że tylko na linki zmieniaja;/ Quote
Rumi. Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Saththa napisał(a):Ooo a ja myslałam, że tylko na linki zmieniaja;/ nie wiem jak jest dokładnie, ale wiem że ja raz dostałam punkty karne za wstawianie zbyt dużych zdjęć... Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='greatmadwomen']nie wiem jak jest dokładnie, ale wiem że ja raz dostałam punkty karne za wstawianie zbyt dużych zdjęć... Ok doczytałam w regulaminie. 6. ZDJĘCIA a) Maksymalny rozmiar zdjęcia/grafiki to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka. Mimo zainstalowanego skryptu zmniejszającego zdjęcia moderatorzy będą zamieniać na linki te, które przekraczają regulaminowy rozmiar. b) Nie cytuj już zamieszczonej fotki. Jeśli jednak jest to niezbędne, to cytowane zdjęcie zamieniaj na link. c) W jednym poście może znajdować się maksymalnie 5 zdjęć. d) Pomiędzy zdjęciami zrób odstęp, aby fotografie nie zlewały się ze sobą. Fotki, które łamią regulamin będą usuwane lub zamieniane na linki. Jeśli masz problem z określeniem wielkości obrazka – mod pomoże. Quote
jambi Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 boski faktycznie :) http://img20.imageshack.us/img20/5482/img3868iz.jpg a coś nowego? ;) Quote
malawaszka Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Coś nowego - wspaniałego :loveu: iii tfu tfu tfu żeby nie zapeszyć!!!! Dziś rozmawiałam z Panią Kleksikową (dziękuję za telefon :Rose: ) - Panią Anią - powiem Wam wcale nie w tajemnicy, że TEN dom i TA Pani Ania to najwspanialsze co Kleks dostał od życia! Po tym co przeszedł, jest kochany, szczęśliwy i .... ustały ataki padaczki!!! Miewał je około 2 razy miesięcznie, w pewnym momencie miał problem z łapkami - niedowład, wet, badania i wyszło, że to jakiś stary uraz i ucisk na kręgosłupie - Kleksik był masowany, rozgrzewany, zaopiekowany i jak wyszedł z tego to przestały się pojawiać ataki padaczki!!! Oby już nigdy, przenigdy nie wróciły!!!!!!! :kciuki: a niedługo roczek jak Kleksik w nowym domku!!!! Pani Aniu prosimy o fotki z okazji roczku :loveu: Dziękuję Pani za wszystko co Pani dla Kleksa zrobiła, za tą miłość piękną i bezwarunkową!!!! aż się wzruszyłam :splat: idę spać :oops: Quote
Tola Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='malawaszka']Coś nowego - wspaniałego :loveu: iii tfu tfu tfu żeby nie zapeszyć!!!! Dziś rozmawiałam z Panią Kleksikową (dziękuję za telefon :Rose: ) - Panią Anią - powiem Wam wcale nie w tajemnicy, że TEN dom i TA Pani Ania to najwspanialsze co Kleks dostał od życia! Po tym co przeszedł, jest kochany, szczęśliwy i .... ustały ataki padaczki!!! Miewał je około 2 razy miesięcznie, w pewnym momencie miał problem z łapkami - niedowład, wet, badania i wyszło, że to jakiś stary uraz i ucisk na kręgosłupie - Kleksik był masowany, rozgrzewany, zaopiekowany i jak wyszedł z tego to przestały się pojawiać ataki padaczki!!! Oby już nigdy, przenigdy nie wróciły!!!!!!! :kciuki: a niedługo roczek jak Kleksik w nowym domku!!!! Pani Aniu prosimy o fotki z okazji roczku :loveu: Dziękuję Pani za wszystko co Pani dla Kleksa zrobiła, za tą miłość piękną i bezwarunkową!!!! aż się wzruszyłam :splat: idę spać :oops:[/QUOTE] Kleksik cudny:loveu: Dołączam się i ja do podziekowań dla tak wspaniałej Rodzinki Kleksika:loveu: A wszystkim bezdomniakom i psom w potrzebie życzę takiego domu i takiej miłości! Quote
Anka54 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Witam ponownie wszystkich użytkowników forum Naszemu Kleksowi leczymy psychikę, żeby nie bał się wszystkiego. W Sylwestra przeżywałam koszmar, bo nie wiedziałam jak zniesie sztuczne ognie i petardy. Profilaktycznie dostał Luminal, a o 24.00 leżałam z nim na podłodze i wszystko dobrze się skończyło. W grudniu Kleksio przestał chodzić po schodach. Lekarz stwierdził, że może to zwyrodnienie kręgosłupa ale po 3ech dniach (masaże, wygrzewanie, środki przeciwzapalne) przeszło. W połowie marca będzie 3 miesiące jak nasz Kleks nie ma ataków padaczki. :) Pani Vet stwierdziła, że może to od stanu kręgosłupa zależy to wszystko. Ostatnio byliśmy na szczepieniu i Vet stwierdziła ze pies trochę się rozkręcił (troszkę rozpuszczony jest) - psychika wraca do normy. Na stół lekarski ani mu w głowie wejść - badanie przeprowadzamy na podłodze :) 8 marca 2012 - rocznica pobytu Kleksa u nas. Szykuje się czerwona kokarda :) Pozdrawiam Anka Quote
malawaszka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Buziaki dla troszkę rozpuszczonego Kleksa!!! Należy mu się! Czekam na zdjęcia z kokardą ;) Quote
Energy Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='malawaszka']Buziaki dla troszkę rozpuszczonego Kleksa!!! Należy mu się! Czekam na zdjęcia z kokardą ;)[/QUOTE] I ode mnie buziaki:lol:a pewnie, że się rozpuszczenie należy:lol: I ja czekam na zdjęcia Kleksiorka:loveu: Quote
Recommended Posts