Jump to content
Dogomania

Sznaucer albo pudlo-sznaucer -MA DOM!!!!!!! :))))

Recommended Posts

Posted

To co pod kreską jest nieaktualne! Pies miał mieć dom, okazało się że to jednak nie ten... nie mam słów na komentowanie tego...
12.11.2010
http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-i-mi%C5%82o%C5%9Bci?p=15719536&viewfull=1#post15719536
28.01.2011
http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-i-mi%C5%82o%C5%9Bci?p=16208448&viewfull=1#post16208448
http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-i-mi%C5%82o%C5%9Bci?p=16209555&viewfull=1#post16209555

teraz pies wygląda TAK:

_______________________________________________________________________________________
Póki co wiem o nim tyle:
-jest chłopcem, ale wiadomo - pod kudełkami różnie może być
-jest średniej wielkości, ale wiadomo - pojęcie względne
-jest spokojny, ale wiadomo - sznupy się maskują w schronisku
-jest piękny - to bez ale :loveu:

Więcej będę wiedziała jak już porwę go w łapki! W niedzielę jedziemy po chłopaka z missieek - za co BARDZO jej dziękuję :Rose: i od razu BARDZO proszę osoby z Zamościa o pomoc w podwiezieniu chłopaka do Lublina bo tam odbieramy olbrzyma Birmana i nie damy rady jechać jeszcze do Zamościa bo i tak będziemy jechać już ponad 600 km w jeden dzień :mdleje:

Psinka przyjedzie do hoteliku u Ulki12 - do Uli mam blisko, odpicujemy chłopaka, wykastrujemy i domek szybko znajdziemy!

Proszę o deklaracje na hotelik, wpłaty jednorazowe na weta/kastrację, bazarki, dobre słowo, ciepłe myśli, obecność na wątku :) Potrzebne też wsparcie na transport

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ROZLICZENIA

Wpływy:
02.2011
100 zł Aneta D. Ostróda
20 zł WATACHA
10 zł Sybisia
30 zł WATACHA
200 zł Ania z Poznania bazarek fotograficzny
100 zł Energy i Pudlowa Skarbonka
355 zł pozostało po Pipi
03.2011
100 zł Aneta D. Ostróda
101 zł bazarek

Suma: 1016 zł

Wydatki:
300 zł opłata 30 dni DT > wykorzystane 13 dni=130 zł> zwrot 170 zł
100 zł kastracja
Kleks w DS
160 zł sterylizacja Drimy
150 zł utrzymanie Drimy u missieek
150 zł kastracja+leki sznaucerka Pysia w DT u Jaagi

[SIZE=2]SALDO: 326 zł >>> podział:
100 zł Alden (2 wpłaty po 50 zł za styczeń i luty)
50 zł Jędrzejewskie i Pilskie sznupy
100 zł Sonia
76 zł Dżordż i Mrówka

Edited by malawaszka
Posted

[quote name='malawaszka']psiątko :loveu:[/QUOTE]

No ślicznota prawie pudlowa:cool3:no sznupkowo-pudlowa:loveu:
Ze skarbonki pudlowej będzie dla małego obiecane 100 zł;)

Posted

nie jedziemy jutro po psiaczka :( nie mamy auta :( jakiś idiota wjechał godzine temu missieek w samochód i nie mamy czym jechać :cry: mam dość już... czemu ten cholerny los jest taki podły?

Posted

psiak został dziś wykastrowany, jest teraz w szpitaliku w schronisku, bardzo pilnie potrzebny jest jakiś tymczas tam na miejscu albo transport - mam taki mętlik w głowie, że nie wiem już nic, a tak fajni się już poukładało wszystko; Piranha też na głowie stawała, żeby dograć tam na miejscu i posypało isę no :(

Posted

[quote name='Energy']Zobacz szybko Malawaszka...
http://www.dogomania.pl/threads/195848-10-11.11-Zabrze-gt-Lublin-i-15.11-powrót-mogę-wziąc-autostopowicza.

to dopiero na 15 listopada będą wracać :( a ja miałam brać nie tylko tego jednego psiaka, ale też Gejszę i Birmana olbrzyma :( jesli nic nie znajdę do tego czasu to może Formica się zgodzi przywieźć czarnuszka, chociaż na jutro był problem, żeby go ktoś przywiózł do Lublina z Zamościa - nie udało się znaleźć nikogo takiego :shake: