Jump to content
Dogomania

szczeniak na poboczu... a obok pędziły tiry... Leon i Rysio/Reksio mają domy.

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak, przeslę. Ale dopiero w najbliższą niedzielę. Może tak być?

Pzdr.

Jasne, czekam.

Ale cudna mordka :loveu: ajli, jak z jego zdrowiem?

Posted

Fajny, ale na gumtree są stada ogłoszeń, jakiś wysyp powyrzucanych smarkaczy.
WiosnaA wzbogaciła się o małego "Lakusia", też wywalony... tyle jeszcze nie było chyba nigdy na drogach:/
Powyróżniałam gumtree temu młodzianowi i Neli i czekam na foty Ryśkowe:) No i w ten sposób swoje finanse listopadowe zagospodarowałam:D

Posted

[quote name='Dolly2']Biedny maluch. Ajlii, jesteś wielka. Ja też mogę coś dorzucić na bazarek. Może kilka książek? Dorzucać?

Dolly2, dorzuć :lol: A kiedy odbierzesz swoją z bazarku na Kajtuna? Bo ja już za Ciebie założyłam kasę, całość jest wpłacona...

Posted

Leon dziękuje za ogłoszenia :))) I zainteresowanie ciotek :)))

Zebra - maluch był oglądany przez dwóch weterynarzy. Wygląda na zdrowego, tylko był zapchlony i zarobaczywiony (piękne robale w kupach wychodzą...). Jest ładny, okraglutki, chętny do zabawy.
Oczywiście, w razie potrzeby dostanie surowicę.
Jeśli wszystko będzie ok, w przyszłym tygodniu będzie zaszczepiony na wirusówki.

Dziś rano jak Leon i Rysio zobaczyły Julkę... szał radości na powitanie :) Bardzo ją lubią.

Posted

To ja Ci wysyłam na maila to, co dostałam i sama napisz do niej. Może coś gdzieś nie doszło, a może pisała o kilka szczeniaków i tylko zawraca głowę, ale sprawdzić nie zaszkodzi:)

Posted

Był telefon w sprawie adopcji Leonka!!!

Pan bardzo sensowny. Szuka pieska do towarzystwa dla szczeniaczka, którego też ma z ogłoszenia. Podobnego wielkościowo i wiekowo "żeby sie razem bawiły" oraz "pies bo to stworzenie stadne i dwa lepiej się razem wychowują".
Pan dopytywał się o szczepienia przeciw nosówce i innym chorobom (!), o charakter pieska i ogólnie prosił żeby opowiedzieć coś o Leonku. Pytał o umowę adopcyjną - nie zgłaszał sprzeciwu w kwestii podpisania takowej.
Miejscowość niedaleko Warszawy, dom z ogródkiem...
Umówiłam się Panem na kontakt jutro z przedstawicielem prawnym SPS (Leon idzie na umowę adopcyjną SPS-u).

Trzymajcie kciuki żeby to był TEN domek!!!

Posted

ajlii napisał(a):
Był telefon w sprawie adopcji Leonka!!!
Pan bardzo sensowny. Szuka pieska do towarzystwa dla szczeniaczka, którego też ma z ogłoszenia. Podobnego wielkościowo i wiekowo "żeby sie razem bawiły" oraz "pies bo to stworzenie stadne i dwa lepiej się razem wychowują".
Pan dopytywał się o szczepienia przeciw nosówce i innym chorobom (!), o charakter pieska i ogólnie prosił żeby opowiedzieć coś o Leonku. Pytał o umowę adopcyjną - nie zgłaszał sprzeciwu w kwestii podpisania takowej.
Miejscowość niedaleko Warszawy, dom z ogródkiem...
Umówiłam się Panem na kontakt jutro z przedstawicielem prawnym SPS (Leon idzie na umowę adopcyjną SPS-u).
Trzymajcie kciuki żeby to był TEN domek!!!

Rrrrrany, ale Leonek miałby farta:)
3mam!

Pzdr.

Posted

Drugi telefon w sprawie adopcji :))))))
Tym razem Pani spod Warszawy, Leonek ma "buźkę" jak jej nieżyjący piesek....
Znów pytanie o stan zdrowia pieska :)

Jej... ale jazda! Leoś może faktycznie znajdzie i domek Ryśkowi...

Posted

ajlii napisał(a):
Drugi telefon w sprawie adopcji :))))))
Tym razem Pani spod Warszawy, Leonek ma "buźkę" jak jej nieżyjący piesek....
Znów pytanie o stan zdrowia pieska :)

Jej... ale jazda! Leoś może faktycznie znajdzie i domek Ryśkowi...

Wiedziałam, że tak będzie:diabloti:
Może się obejdzie bez ładowania baterii.

Jakby co to jeszcze mamy rudą suczkę:evil_lol: