Sylwia K Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 no to mocno trzymamy kciuki:) Quote
Canaveral-staff Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 odezwał sie domek z Olsztyna o którym pisałam wcześniej zdecydowali jednak że zabiorą sunię i przyjechali dzisiaj po Hecę ,młode małżeństwo z 2 malych dzieci ale mam nadzieję że się dogadają - jakby co od razu mają mnie zawiadomić - więc Heca ma dom :):) Quote
Sylwia K Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 super, zaraz zmieniam tytuł:multi: Quote
Sylwia K Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 nie będę ściągać jej ogłoszeń, jakby ktoś jeszcze zadzwonił to powiedz, ze mała już w ds ale na dom czeka dorosły samiec w typie staffika tutaj jego ogłoszenie: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/8414509_steven_uroczy_pelen_temperamentu.html Quote
Canaveral-staff Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 telefony rozdzwoniły sie dzisiaj po Hecę :):) o Stivenie wiem - też mam go na uwadze Quote
Ola i Hira Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Super! Bardzo się cieszę z powodu znalezienia domku dla sunieczki! :) Na pewno będzie jej tam dobrze! :) Quote
Niebieska713 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 A ja mam nadzieje,ze Heca nie zje dzieci....:evil_lol: Quote
otita Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Radość w sercu i nadzieja! Piękne są takie chwile! Quote
Niebieska713 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ciekawi mnie jak tam Heca w nowym domku...? Moze Ci panstwo podesla jakies zdjecia tej suni....? Quote
Canaveral-staff Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 wszystko w porządku ale zdjęć jeszcze nie mam Quote
Canaveral-staff Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 teraz poszukuję domu dla Fado 5 miesiecznego szczylka mocno w typie pit bulla red nosa jest u mnie na tymczasie może znajdzie sie jakaś odpowiedzialna osoba do adopcji tego mądrego szczeniaka tu jest jego wątek http://www.dogomania.pl/threads/196688-FADO-5-miesięczny-TTB-już-w-DT-...-potrzebne-fundusze-na-jedzonko-dla-szczylka " Fado to szczeniak około 5 miesieczny mocno w typie pit bulla trafił do krotoszyńskiego schroniska , oddany z powodu wyjazdu za granicę właściciela , w tej chwili Fado przebywa w domu tymczasowym w okolicach Nowego Miasta Lubawskiego , to typowy czerwononosy picior z pięknymi jak na red nosa przystało bursztynowymi oczami jest bardzo grzecznym psem ,pięknie chodzi na smyczy ,nie szarpie ,w mieście nie zwraca uwagi na ruch uliczny ,widać że psiak był socjalizowany , potrafi się załatwiać na smyczy -( większość szczeniąt ma z tym problem ) nauczony czystości ,tak wynika ze wstępnych obserwacji maluszka ,ludzi uwielbia do każdego chce podbiec i się przywitać , ładnie jeździ autem ,nie szaleje siedzi w miejscu i obserwuje przez okno a jak się znudzi idzie spać i potrafi tak przespać całą drogę ,czasami gada przez sen i biegnie w nieznane jest karnym psem ,wie co to znaczy podniesiony głos ale nie ucieka jak się krzyczy tylko się uspakaja je suchą karmę i gotowane jedzonko - nie marudzi ,do obcych psów na ulicy podchodzi z respektem i uległością ale po chwili zachęca do zabawy - piesek jest 2 krotnie zaszczepiony gotowy do adopcji osoby zainteresowane adopcją proszę o kontakt pod nr telefonu 726 528 336 lub mail : canaveral-staff@gazeta.pl " i kilka zdjęć Quote
Canaveral-staff Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Fado równiez znalazł już dom ,zamieszkał w Bydgoszczy teraz domu szukam dla przeuroczej suni w typie staffika http://www.dogomania.pl/threads/199048-Urodziła-i-wyleciała-na-bruk-ruda-sunia-w-typie-staffika?p=16003271#post16003271 Quote
Basia Z. Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Bardzo chciałabym zobaczyć zdjęcia Hecy. Jestem niezmiernie ciekawa co z niej wyrasta i jak będzie ostatecznie wyglądała. To prawdziwy unikat i rarytas. Jest tak oryginalna :), że powinna kosztować drożej niż pies z najlepszym rodowodem o ile psy wogóle powinno się sprzedawać za pieniądze... Quote
Canaveral-staff Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 jak tylko odbiore telefon z naprawy od razu zadzwonie do ludzi i poprosze o zdjecia Quote
Basia Z. Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Przypominam o zdjęciach. Czy jest jakaś szansa ? Najlepiej dużo :) liczę, że Hecunia żyje, jest szczęśliwa i bardzo kochana Quote
Canaveral-staff Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 no cóz dostałam jedno zdjęcie mms ale kompletnie zamazane ,więc wiem tylko tyle że mieszka ze swoimi właścicielami ,jest jeszcze tylko jedna mozliwość że poprosze koleżankę która czesto bywa w Olsztynie aby spotkała się z ludzmi i cyknęła kilka fotek Quote
Basia Z. Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Może lepiej nie zabierać koleżance czasu, wszyscy go mamy tak mało. Szkoda, że ludzie sami nie chcą się tutaj logować, pozostawać w kontakcie i chwalić psinką. Ale rozumiem że u Hecy wszystko ok, to najważniejsze Quote
Canaveral-staff Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 co tu wymagać od l7udzi którzy dostają pieksa za darmo jak właściciele hodowli nie mogą sie doprosić o zdjęcia swoich wychowanków Quote
Recommended Posts