Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

odezwał sie domek z Olsztyna o którym pisałam wcześniej zdecydowali jednak że zabiorą sunię i przyjechali dzisiaj po Hecę ,młode małżeństwo z 2 malych dzieci ale mam nadzieję że się dogadają - jakby co od razu mają mnie zawiadomić - więc Heca ma dom :):)

Posted

teraz poszukuję domu dla Fado 5 miesiecznego szczylka mocno w typie pit bulla red nosa

jest u mnie na tymczasie może znajdzie sie jakaś odpowiedzialna osoba do adopcji tego mądrego szczeniaka

tu jest jego wątek

http://www.dogomania.pl/threads/196688-FADO-5-miesięczny-TTB-już-w-DT-...-potrzebne-fundusze-na-jedzonko-dla-szczylka

" Fado to szczeniak około 5 miesieczny mocno w typie pit bulla trafił do krotoszyńskiego schroniska , oddany z powodu wyjazdu za granicę właściciela , w tej chwili Fado przebywa w domu tymczasowym w okolicach Nowego Miasta Lubawskiego , to typowy czerwononosy picior z pięknymi jak na red nosa przystało bursztynowymi oczami
jest bardzo grzecznym psem ,pięknie chodzi na smyczy ,nie szarpie ,w mieście nie zwraca uwagi na ruch uliczny ,widać że psiak był socjalizowany ,
potrafi się załatwiać na smyczy -( większość szczeniąt ma z tym problem )
nauczony czystości ,tak wynika ze wstępnych obserwacji maluszka ,ludzi uwielbia do każdego chce podbiec i się przywitać ,
ładnie jeździ autem ,nie szaleje siedzi w miejscu i obserwuje przez okno a jak się znudzi idzie spać i potrafi tak przespać całą drogę ,czasami gada przez sen i biegnie w nieznane
jest karnym psem ,wie co to znaczy podniesiony głos ale nie ucieka jak się krzyczy tylko się uspakaja
je suchą karmę i gotowane jedzonko - nie marudzi ,do obcych psów na ulicy podchodzi z respektem i uległością ale po chwili zachęca do zabawy -
piesek jest 2 krotnie zaszczepiony gotowy do adopcji
osoby zainteresowane adopcją proszę o kontakt pod nr telefonu 726 528 336
lub mail : canaveral-staff@gazeta.pl "

i kilka zdjęć

• 1 month later...
Posted

Bardzo chciałabym zobaczyć zdjęcia Hecy. Jestem niezmiernie ciekawa co z niej wyrasta i jak będzie ostatecznie wyglądała. To prawdziwy unikat i rarytas. Jest tak oryginalna :), że powinna kosztować drożej niż pies z najlepszym rodowodem o ile psy wogóle powinno się sprzedawać za pieniądze...

• 3 weeks later...
Posted

no cóz dostałam jedno zdjęcie mms ale kompletnie zamazane ,więc wiem tylko tyle że mieszka ze swoimi właścicielami ,jest jeszcze tylko jedna mozliwość że poprosze koleżankę która czesto bywa w Olsztynie aby spotkała się z ludzmi i cyknęła kilka fotek

Posted

Może lepiej nie zabierać koleżance czasu, wszyscy go mamy tak mało. Szkoda, że ludzie sami nie chcą się tutaj logować, pozostawać w kontakcie i chwalić psinką. Ale rozumiem że u Hecy wszystko ok, to najważniejsze