Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heca to maleńka sunia, którą ktoś miesiąc temu wyrzucił :( Na szczęście na swej drodze spotkała ludzi o wielkim sercu i aktualnie czeka bezpieczna w domku tymczasowym na swego nowego pana.

Heca to jeszcze szczeniak -ma ok 5 miesięcy. Jest wielkości pinczera, docelowo jej waga będzie wynosić maksymalnie ok 5-6 kg. Dobrze dogaduje się z innymi zwierzętami. Jak każdy szczeniak jest bardzo żywa i rezolutna:)

Sunia aktualnie przebywa w woj. warmińsko-mazurskim.

Jeśli jesteś zainteresowany adopcja Hecy albo chciałbyś dowiedzieć się o niej czegoś więcej skontaktuj się:

mail : canaveral-staff@gazeta.pl
tel.: 726528336

Posted

miałam juz dziasiaj jeden telefon ale pani zadaleko było jechac 90 km.
jutro zrobię malutkiej Hecy jakąś sesję o ile sie uda ją w obiektyw złapać ,sesja bedzie ze staffikami właśnie miedzy innymi z sunią w wielu Hecy zobaczycie jaka różnica

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
a skąd ja mam wziąc pinczerka ??- Emilka nie ma juz z nami prawie 2 lata

ojej, nie wiedziałam, przepraszam.

A Heca jest na prawdę prawdziwym drobiazgiem:cool3:

Posted

nie mam zielonego pojęcia - przyniosły mi ją dzieciaki ze wsi - wzięły małą do domu ale rodzice nie wyrazili zgody na psa być może bali sie że trzeba by było wydac kupe kasy na leczenie - bo sunia trafiła do mnie w stanie skrajnego wycieńczenia ale spowodowane to było niedożywieniem i zarobaczeniem - poza tym wszystko ok . jest niesamowicie ruchliwa na tyle że staffinka jej rówieśniczka ma już Hecy serdecznie dosyć
niestety kolejny domek dla Niuni nie wypalił - powód 170 km.

bardzo mi przypomina z tą ruchliwością właśnie pinczera miniaturę

Posted

na zdjęciach z astem wygląda na większą już i z mordy to jak staffik.
Zadziwiająca jest ta sunieczka.

Czy ona według ciebie ma cos w sobie z ttb?
Może dałabym jej ogłoszenia na forum amstaff-pittbull

Posted

na zdjęciach z amstaffką faktycznie wydaje się większa bo sa bardzo przybliżone - dzisiaj jak na złość znowu leje więc nie mogę zrobić grupowych zdjęć aby pokazać jak miniaturową jest suczką - ale waga mówi sama za siebie