Jump to content
Dogomania

Młoda suczka ma czas do soboty!! inaczej trafi do schronu!! WRACA DO SCHRONISKA!!!!

Recommended Posts

Posted

izabela1234 napisał(a):
Sorki że dopiero teraz doczytuje co z tą sunią. Czy ktoś ma jej zdjęcia?? czy podchodzi do czlowieka?

Niestety nic nie wiem więcej, Odmiśki nie ma kontaktu z osobą która widziała tą sunie - to znajomy jej koleżanki. Napisała mi tylko, że sunia jest średniej wielkości, zabiedzona, z podkulonym ogonkiem :( Nie wiem jak się zachowuje w stosunku do ludzi :( Prosiła by choć przejść się w te okolice i podrzucić jedzenie. Wątpie, że trafie akurat ta sunie, ale może ona trafi na to co jej się rzuci...

• 4 weeks later...
  • Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela - dzięki za wieści! Dobrze, że bidulka nie marznie, ma szczęście dziewczyna, że tak trafiła teraz niech jej szczęście z domkiem przyjdzie!

Posted

Zgadzam się, pomóc trzeba! Dzisiaj śnieży cały dzień...ale nic chciałam rozwiesić plakaty na panewnikach bo akurat tam jechaliśmy z TŻ, normalnie pół dnia o tym myślałam, i oczywiście dupa wołowa zapomniała plakatów!

Posted

jestem jestem;) sunia ma kupe zdjeci ale jeszcze w jesiennej pogodzie jutro zrobię jej zdjęcia zimowe. Spokojnie suczka nie marznie;) siedzi sobie w ciepełku.

Posted

Niestety nie udało mi się zrobic zdjęc suczce. Nie wiem czy ona nadaje sie juz do adopcji, potrafi ugrysc obca osobe. To musi byc super doswiadczony dom, ktory bedzie z nia pracował

Posted

O kurcze...ale jak to jest z tym gryzieniem, tak mocno czy tylko chce postraszyć? Jest pewnie okropnie zestresowana i się boi i dlatego atakuje :( biedactwo :(

Posted

Brysio napisał(a):
Niestety nie udało mi się zrobic zdjęc suczce. Nie wiem czy ona nadaje sie juz do adopcji, potrafi ugrysc obca osobe. To musi byc super doswiadczony dom, ktory bedzie z nia pracował

Może przez ten pobyt w schronie?