dara9 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 izabela1234 napisał(a):Sorki że dopiero teraz doczytuje co z tą sunią. Czy ktoś ma jej zdjęcia?? czy podchodzi do czlowieka? Niestety nic nie wiem więcej, Odmiśki nie ma kontaktu z osobą która widziała tą sunie - to znajomy jej koleżanki. Napisała mi tylko, że sunia jest średniej wielkości, zabiedzona, z podkulonym ogonkiem :( Nie wiem jak się zachowuje w stosunku do ludzi :( Prosiła by choć przejść się w te okolice i podrzucić jedzenie. Wątpie, że trafie akurat ta sunie, ale może ona trafi na to co jej się rzuci... Quote
dara9 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Też jestem ciekawa...ale już boję się pytać :( pewnie marznie bidulka :( Quote
__Lara Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 No właśnie :( przydałoby się dt...chodźcie zmobilizujemy się i wyciągniemy ją ze schronu. Quote
izabela1234 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Sunia nadla w schronie. Sunia nie marzie dziewczyby bo jest na budynku tam jest cieplutko :) Quote
dara9 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ja podrukuję jeszcze jutro plakaty i rozwiesimy z TŻ, ma padać znowu śnieg podobno ale trudno, podrukuje się później jeszcze raz Quote
dara9 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Izabela - dzięki za wieści! Dobrze, że bidulka nie marznie, ma szczęście dziewczyna, że tak trafiła teraz niech jej szczęście z domkiem przyjdzie! Quote
dara9 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Wydrukowałam ogłoszenia, ale pada dzisiaj i nie rozwieszam, może jutro będzie coś lepiej. Quote
izabela1234 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='dara9']Wydrukowałam ogłoszenia, ale pada dzisiaj i nie rozwieszam, może jutro będzie coś lepiej.[/QUOTE] Dzięki kochna Quote
__Lara Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Podniosę suńkę. Gdzie jest reszta cioteczek? Quote
dara9 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Zgadzam się, pomóc trzeba! Dzisiaj śnieży cały dzień...ale nic chciałam rozwiesić plakaty na panewnikach bo akurat tam jechaliśmy z TŻ, normalnie pół dnia o tym myślałam, i oczywiście dupa wołowa zapomniała plakatów! Quote
__Lara Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Czy ktoś może podejść do suni, wziąć ją z boksu, zrobić jej zdjęcia? Quote
Brysio Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 jestem jestem;) sunia ma kupe zdjeci ale jeszcze w jesiennej pogodzie jutro zrobię jej zdjęcia zimowe. Spokojnie suczka nie marznie;) siedzi sobie w ciepełku. Quote
__Lara Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 No to dobrze :) czekamy więc na zdjęcia i pora ruszyć z ogłoszeniami. Quote
Brysio Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Niestety nie udało mi się zrobic zdjęc suczce. Nie wiem czy ona nadaje sie juz do adopcji, potrafi ugrysc obca osobe. To musi byc super doswiadczony dom, ktory bedzie z nia pracował Quote
dara9 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 O kurcze...ale jak to jest z tym gryzieniem, tak mocno czy tylko chce postraszyć? Jest pewnie okropnie zestresowana i się boi i dlatego atakuje :( biedactwo :( Quote
Brysio Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 myslę, ze to moze byc wywołane strachem, ale nie do wszystkich tak sie zachowuje. Naszą kierowniczkę uwielbia. Quote
ANETTTA Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 pakiet ogłoszeń by sie przydał ...:shake: Quote
__Lara Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Brysio napisał(a):Niestety nie udało mi się zrobic zdjęc suczce. Nie wiem czy ona nadaje sie juz do adopcji, potrafi ugrysc obca osobe. To musi byc super doswiadczony dom, ktory bedzie z nia pracował Może przez ten pobyt w schronie? Quote
dara9 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ale nikt wcześniej nie pisał, że potrafi ugryźć...to może dlatego tamci ludzie u których była nie mogli/nie chceli jej zatrzymać? Quote
Brysio Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 musze zaczac z nia pracowac. A tamci ludzie ... szkoda gadac, babka w szpitalu wyladowała a sasiedzi od razu oddali Quote
__Lara Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 No to rzeczywiście, dobrze byłoby z nią popracować. Quote
Brysio Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 na prosbe ludzi, ktorzy oddali Znajdke skasowałam ich zdjęcia Quote
Recommended Posts