Jump to content
Dogomania

Młoda suczka ma czas do soboty!! inaczej trafi do schronu!! WRACA DO SCHRONISKA!!!!

Recommended Posts

Posted

Ale mi przykro :( Bidne maleństwo...

Ja od poniedziałku będę drukować i plakatować osiedle - tyle mogę obiecać! mam nadzieje, że nasze wspólne działania przyniosą efekt i dadzą małej dobry dom!

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='soboz4']ogłoszenie z telefonami do oderwania, wcześniej nie mogłam, byłam w pracy:

[/QUOTE]
Super! Od poniedziałku będę ten drukować :)

Posted

[FONT=Times New Roman][quote name='Ashaski']A nie ma w pobliżu jakiegoś tymczasu, który mógłby ją wziąć? albo do hoteliku a pieniądze pozbieramy i oddamy za nocleg??

Niestety nie ma :( wszystkie jesteśmy zapsione... Dzięki Wszystkim za wsparcie. Jadę po sunie. Takim małym pocieszeniem jest to że Basia kierowniczka sunie wysterylizuje i zaszczepi a my sie zajmiemy ogłoszeniami suni jadę...
[/FONT]

Posted

[quote name='dara9']Ale mi przykro :( Bidne maleństwo...

Ja od poniedziałku będę drukować i plakatować osiedle - tyle mogę obiecać! mam nadzieje, że nasze wspólne działania przyniosą efekt i dadzą małej dobry dom![/QUOTE]

Kochana zawsze takie działania przynoszą efekt. Jesteście niesamowite. po raz kolejny dziękujemy za wsparcie Katowic :)

Posted

Sprawa byla omawiana wczoraj poznym wieczorem.Jesli schron w Gliwicach należy do jednych z najlepszych w Polsce a sunia może mieć tam sterylkę oraz szczepienia oraz dobrą opiekę także ze strony wolont.-to nie jest to zle wyjscie. Cioteczki dopilnują suni a w tym czasie będzie oglaszana -taka sliczna ,nieduża sunia powinna predko znalezc nowy dom.

Posted

Dla takiej wrażliwej ,delikatnej suni lepszym wyjsciem bylby nieduży hotelik albo domowy dt ,ale skąd taki niedrogi prędko znalezc?
Sunia będzie w schronie żyć w dużym stresie,wiadomo.Nawet dobry schron ,to nie dt czy hotelik.

Posted

Czy ktos może napisac tekst dla dziewczynki? Będę bardzo wdzięczna. Ja nie umiem pisac fajnych tekstów, a wie, ze to duzo daje. Zrobię wtedy nowe ogłoszenia z nowymi zdjęciami.