dara9 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ale mi przykro :( Bidne maleństwo... Ja od poniedziałku będę drukować i plakatować osiedle - tyle mogę obiecać! mam nadzieje, że nasze wspólne działania przyniosą efekt i dadzą małej dobry dom! Quote
dara9 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='soboz4']ogłoszenie z telefonami do oderwania, wcześniej nie mogłam, byłam w pracy: [/QUOTE] Super! Od poniedziałku będę ten drukować :) Quote
Ashaski Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 A nie ma w pobliżu jakiegoś tymczasu, który mógłby ją wziąć? albo do hoteliku a pieniądze pozbieramy i oddamy za nocleg?? Quote
izabela1234 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [FONT=Times New Roman][quote name='Ashaski']A nie ma w pobliżu jakiegoś tymczasu, który mógłby ją wziąć? albo do hoteliku a pieniądze pozbieramy i oddamy za nocleg?? Niestety nie ma :( wszystkie jesteśmy zapsione... Dzięki Wszystkim za wsparcie. Jadę po sunie. Takim małym pocieszeniem jest to że Basia kierowniczka sunie wysterylizuje i zaszczepi a my sie zajmiemy ogłoszeniami suni jadę...[/FONT] Quote
izabela1234 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='dara9']Ale mi przykro :( Bidne maleństwo... Ja od poniedziałku będę drukować i plakatować osiedle - tyle mogę obiecać! mam nadzieje, że nasze wspólne działania przyniosą efekt i dadzą małej dobry dom![/QUOTE] Kochana zawsze takie działania przynoszą efekt. Jesteście niesamowite. po raz kolejny dziękujemy za wsparcie Katowic :) Quote
izabela1234 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='soboz4']ogłoszenie z telefonami do oderwania, wcześniej nie mogłam, byłam w pracy: Soboz4 - dziekujemy. Quote
Olga7 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Sprawa byla omawiana wczoraj poznym wieczorem.Jesli schron w Gliwicach należy do jednych z najlepszych w Polsce a sunia może mieć tam sterylkę oraz szczepienia oraz dobrą opiekę także ze strony wolont.-to nie jest to zle wyjscie. Cioteczki dopilnują suni a w tym czasie będzie oglaszana -taka sliczna ,nieduża sunia powinna predko znalezc nowy dom. Quote
Energy Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 cafe dla sunieczki http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Znajdka,25664 Quote
Brysio Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Mam nowe zdjecia suni, dopiero co wróciłam do domu, jak się ogarne to postaram się wrzucic Quote
Brysio Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Sunia jest bardzo, bardzo, bardzo przestraszona, trzęsie się cała:( Quote
wojtuś Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Tak ładnie wygląda na tych zdjęciach, ale ... Brysio tak jest wystraszona, poradzi sobie u Was w schronie? strasznie mi jej żal Quote
Olga7 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dla takiej wrażliwej ,delikatnej suni lepszym wyjsciem bylby nieduży hotelik albo domowy dt ,ale skąd taki niedrogi prędko znalezc? Sunia będzie w schronie żyć w dużym stresie,wiadomo.Nawet dobry schron ,to nie dt czy hotelik. Quote
dara9 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jeju mi też tak żal tej psinki...widać jaka przestraszona jest na tych zdjęciach :( Quote
Brysio Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 ja myślę, ze ona jest zestresowana samą sytuacją, za pare dni powinna juz się oswoic;) Quote
Brysio Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Czy ktos może napisac tekst dla dziewczynki? Będę bardzo wdzięczna. Ja nie umiem pisac fajnych tekstów, a wie, ze to duzo daje. Zrobię wtedy nowe ogłoszenia z nowymi zdjęciami. Quote
ANETTTA Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 mała psinka nikt jej nie chce !!!!przykre to jest Quote
Brysio Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Pare ogłoszeń ze starym tekstem katowice.szerlok.pl/oferta/malenka-porzucona-suczka-szuka-domu-znajdka-ID3O1q.html www.morusek.pl/ogloszenie/35540/Malenka-porzucona-suczka-szuka-domu-ZNAJDKA/ www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,22333,Lw==.html katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Malenka-porzucona-suczka-szuka-domu-ZNAJDKA-W0QQAdIdZ240758252 kupiepsa.pl/detail.php?siteid=68302 www.adopcje.org www.przygarnijzwierzaka.pl www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/17103/ allegro.pl/malenka-porzucona-suczka-szuka-domu-pies-psy-i1305645423.html Quote
izabela1234 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Brysla pisze do Ninki1 ona ma dar pisania :) Quote
Brysio Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 kurcze ale ja glupia jestem, faktycznie!! przecież ostatnio nawet o tym rozmawiałysmy hehehe ;) Quote
__Lara Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Śliczna dziewczynka, mam nadzieję, że niedługo "zagrzeje" miejsce w schronie. Postaram się napisać jakiś tekst. Quote
Recommended Posts