izabela1234 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='dara9']Ja też się melduję! Śliczny pyszczek ma ta psinka, biedna taka młodziutka i już takie przeżycia. Ale miała dużo szczęścia, że trafiła na dobrą duszę, która ją przygarnęła...tylko co teraz? Dlaczego sąsiedzi nie zostawią jej u siebie do czasu znalezienia domku? może dałoby się z nimi porozmawiać by ją przetrzymali, że my poszukamy domu, zrobimy ogłoszenia, postaramy się by szybko znalazła dom stały, może obiecać, że będziemy dawać pieniążki na karmę (może uzbierałoby się tyle deklaracji?). Ciężko będzie znaleźć DT, a szkoda by młoda sunia musiała trafiać do schroniska :([/QUOTE] [FONT=Tahoma]Byłam tam w środę. Są dwie sąsiadki. Jedna to czuła osoba cały czas płakała druga to arogancka prostaczka. Oczywiście mówiłam Paniom ze znaleźć domek w tak krótkim czasie graniczy prawie z cudem nie dotarło. Prosiłam o przytrzymanie suni na czas szukania arogancka sąsiadka się nie zgodziła powiedziała że sunia może zostać do soboty i ani dnia dłużej. Zapytałam płaczącą Panią czy byłaby w stanie zabrać ją do siebie niestety nie (ma syna alkoholika i ma z nim duże problemy dla suni mogłoby się to źle skończyć). Najbardziej martwi mnie ta arogancka baba moim zdanie byłaby w stanie ją wyrzucić z domu. Dlatego zobowiązałam się że jeśli do soboty nie zdarzy się cud to zabieram sunie z rana do schroniska [/FONT] Quote
dara9 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 szefcio wyszedł na chwilkę może uda mi się wydrukować kilka plakatów i nie zostać przyłapaną przez współpracowników:evil_lol: Quote
dara9 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A uda się Tobie Soboz dorobić takie nr telefonów do urywania? Quote
izabela1234 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='soboz4'] Jeszcze można, ale nie wiem ile to kosztuje, podać jej namiary przez radio, ostatnio słyszałam takie komunikaty, nawet nie wiem czy nie są bezpłatne, ale kompletnie nie wiem gdzie i jak się to załatwia, postaram się powiesić obok siebie plakaty, trochę mało informacji o psie, tylko o jego historii, a adopcja psa to decyzja na najbliższe 15 lat, więc decydując się ludzie chcą wiedzieć o charakterze, zachowaniach, czy potrafi zostawać sama w domu, jak się zachowuje w stosunku do dzieci, jak w stosunku do kotów itp. to potrzebniejsze informacje, na litość owszem można brać, ale jak się psa źle dopasuje do rodziny to potem wszyscy cierpią i ludzie i pies... [FONT=Tahoma]Kochana dziękuje za plakat jesteś niesamowita :) Niestety nie potrafię dostarczyć więcej informacji o suni niż to co podała Bryska. Sunie poznałam dopiero w środę. I niestety tu masz rację że litość to najgorsze rozwiązanie... Z tym radiem musze pomyśleć dobrze by nawiązać kontakt. [/FONT] Quote
Luzia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jestem na zaproszenie Shani . Postaram się rozesłać trochę . Quote
Brysio Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Dzięki kochane cioteczki, że jestescie;) prosimy o ogłoszonka, to teraz zajważniejsze!! zaraz też sama cos porobię;) Quote
Shania Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Chwilke wydawało by się mnie nie było, a tu taki ruch.... Cioteczki i Panowie wujkowie dzięki za obecność Quote
dara9 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A gdzie jest sunia, bo nie wiem czy nie doczytałam czy nie ma informacji...jest w Katowicach? Quote
Brysio Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Znajdka,52858 www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=4704054&cid=170 www.eoferty.com.pl/malenka_porzucona_sunia_szuka_domu_na_cito_gliw_210746.html www.kokosy.pl/zwierzaki/psy/13273.html Quote
Brysio Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=33691 www.rozglos.net/ogloszenie-209345.html www.pineska.pl/?do=view&id=83196&buyOrSell=2 www.rozglos.net/ogloszenie-209345.html katowiceslask.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/501503-malenka_porzucona_sunia_szuka.html Quote
__Lara Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A ma allegro? jak nie to dziś postaram się wystawić. Quote
Brysio Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 www.psy.elk.pl/ogloszenia/9749,Malenka-porzucona-sunia-szuka-domu-na-CITO!!,-Gliwice.htm www.kupieckupi.pl/zwierzeta/psy/oddam www.psiamania.pl/advertisement_preview.aspx?item_id=4769&title=porzucona-sunia-szuka-domu-na-CITO!!,-Gl www.ojej.pl Quote
__Lara Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Z tego co widzę to jest chyba niewielka? Quote
wojtuś Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A odzewu jeszcze nie było żadnego o Sunię? Może wieczorem Quote
Brysio Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 sunia jest malutka. Alegro już ma;) Quote
dara9 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ja rozwieszę dzisiaj kilka plakatów w dwóch dzielnicach Katowic - dużo tego nie będzie bo dzisiaj wszyscy są w biurze i nie mam jak większych ilości podrukować, ale może akurat zauważy ten kto powinien? I proszę, jeśli ktoś ma zdolności, o zmodyfikowanie tego plakatu by można było urywać nr telefonu! Edit: idę jeszcze zerknąć na podforum: adoptuję psa..:roll: Quote
__Lara Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Brysio']sunia jest malutka. Alegro już ma;)[/QUOTE] Wysokością do łydki? I takiego maleństwa, młodego, nikt nie chce :-( Quote
feliksik Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 zapisuję. czyli sunia nie ma nawet DT? Quote
dara9 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Słuchajcie, nie mam czasu czytać tych wątków! Wybaczcie ale tylko wrzucę linki: http://www.dogomania.pl/threads/195648-Warszawa-dom-z-ogródkiem-dla-młodej-suczki http://www.dogomania.pl/threads/195138-Katowice-suka-do-8kg-i-1.5-roku-)-dla-kolezanki - Katowice !!! http://www.dogomania.pl/threads/195138-Katowice-suka-do-8kg-i-1.5-roku-)-dla-kolezanki http://www.dogomania.pl/threads/193611-ODPOWIEDZIALNY-DS-DLA-SUNI-PSA-DO-6-LAT-najchetniej-z-DT Quote
Recommended Posts