Brysio Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Historia naszej suni jest bardzo smutna;( Dziewczynka została wyrzucona z domu. Błąkała się po mieście, aż dotarła do działek, gdzie znalazła schronienie i dobrzy ludzie od czasu do czasu ją dokarmiali. Gdy nadeszły mrozy dobra dusza zabierała ją na noc do domu. Niestety kobieta, która pomagała suczce została zabrana do szpitala na bardzo długi czas, a piesek został pod opieką sąsiadów, którzy chcą ją oddac do schroniska. Suczka ma czas do soboty - tj. 06.11.2010. Jeśli nie znajdzie domku - czeka na nią schroniskowy boks:( Bardzo prosimy o pomoc, będzie to dla niej ogromny cios, po tym co już przeżyła. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sunia jest bardzo kontaktową ale i upartą psinką. Szuka towarzystwa ale jesli ktos jej nie zapasuje potrafi postawic na swoim. Jest bardzo młoda, ma około 2 latek i energiczna. [/FONT] Kontakt w sprawie adopcji: 509 357 294 adopcja.psa@wp.pl PROSIMY O JAK NAJWIĘCEJ OGŁOSZEŃ!!! mOGĄ SIĘ DUBLOWAC, WAŻNE ABY SUNIA ZOSTAŁA ZAUWAŻONA!! Quote
Brysio Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Zrobiłam troszke ogłoszeń, wiem, że to prawie niewykonalne aby znalezc domek do soboty ale chodzi o to, ze nawet jesli stafi do schronu, chcemy aby pozostała tam jak najkrocej dlatego ta prosba o ogłoszenia wyróżnione allegro allegro.pl/malenka-porzucona-suczka-szuka-domu-na-cito-pies-i1305645423.html www.morusek.pl/ogloszenie/35281/Malenka-porzucona-sunia-szuka-domu-na-CITO/ katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Malenka-porzucona-sunia-szuka-domu-na-CITO-W0QQAdIdZ240221002 www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/17019/ www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,22212,Lw==.html# www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/malenka-porzucona-sunia-szuka-domu-na-cito_7743.html kupiepsa.pl/detail.php?siteid=68162 katowice.szerlok.pl/oferta/malenka-porzucona-sunia-szuka-domu-na-cito-ID3Mig.html www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/17019/ petsy.pl/ogloszenia/13/1/34/10323.html www.petworld.pl/ogloszenie/psy/malenka-porzucona-sunia-szuka-domu-na-cito/23219 www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=14492 Quote
izabela1234 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Brysiu jesteś niesamowita najlepsza na świecie dziękuje Błagamy o pomoc w ogłoszeniach !!!! Quote
dara9 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja też się melduję! Śliczny pyszczek ma ta psinka, biedna taka młodziutka i już takie przeżycia. Ale miała dużo szczęścia, że trafiła na dobrą duszę, która ją przygarnęła...tylko co teraz? Dlaczego sąsiedzi nie zostawią jej u siebie do czasu znalezienia domku? może dałoby się z nimi porozmawiać by ją przetrzymali, że my poszukamy domu, zrobimy ogłoszenia, postaramy się by szybko znalazła dom stały, może obiecać, że będziemy dawać pieniążki na karmę (może uzbierałoby się tyle deklaracji?). Ciężko będzie znaleźć DT, a szkoda by młoda sunia musiała trafiać do schroniska :( Quote
Shania Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 dziękuję dara bardzo za obecność..buziaczki wielkie ode mnie:) Quote
Brysio Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Izabela1234 juz tam była, rozmawiała z tymi ludzmi, nie chcą jej zostawic, nie wiem czemu:( Quote
Piromanka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Do soboty to bardzo mało czasu - zaledwie 1,5 dnia.... za mało... Cuda sie zdarzają, ale.... Quote
Shania Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Piromanka']Do soboty to bardzo mało czasu - zaledwie 1,5 dnia.... za mało... Cuda sie zdarzają, ale....[/QUOTE] Piromanka dzięki za odzew:) Quote
Brysio Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 dziękujemy za odwiedziny;) prosimy o ogłoszonka;) Quote
Energy Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Brysio']dziękujemy za odwiedziny;) prosimy o ogłoszonka;) http://www.psy.pl/adopcje/art7544,znajdka.html Tylko tu robię, dlatego tylko jedno:roll: Brysio ściągnęłam tekst z allegro:cool3: Quote
Shania Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 dzięki Energy za obecność:)bardzo dziekujemy:) Quote
Energy Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Shania']dzięki Energy za obecność:)bardzo dziekujemy:)[/QUOTE] No takie miłe zaproszenie, to jestem;)oby się udało... Quote
wojtuś Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Strasznie mało czasu i biedna Sunia. Jestem Shaniu, za tak przemiłe zaproszenie i buziaki - to prędko jestem;);) Coby tutaj wymyśleć, szkoda że to tak na już ale spróbujmy cos znaleść :loveu: Quote
soboz4 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Biedne maleństwo, porobię ogłoszenia i porozwieszam na swoim osiedlu, ale czasu tyle co nic... Quote
soboz4 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jeszcze można, ale nie wiem ile to kosztuje, podać jej namiary przez radio, ostatnio słyszałam takie komunikaty, nawet nie wiem czy nie są bezpłatne, ale kompletnie nie wiem gdzie i jak się to załatwia, postaram się powiesić obok siebie plakaty, trochę mało informacji o psie, tylko o jego historii, a adopcja psa to decyzja na najbliższe 15 lat, więc decydując się ludzie chcą wiedzieć o charakterze, zachowaniach, czy potrafi zostawać sama w domu, jak się zachowuje w stosunku do dzieci, jak w stosunku do kotów itp. to potrzebniejsze informacje, na litość owszem można brać, ale jak się psa źle dopasuje do rodziny to potem wszyscy cierpią i ludzie i pies... Quote
marra Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 witajcie, niewiele pomogę :( wczoraj zabrałam psa z lańcucha do siebie na DT. Trzymam z całego serducha kciuki za Was dziewczyny !!! Quote
Recommended Posts