ilon_n Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Nutusia napisał(a):Cholercia, aż dziwne, bo do mnie sama dzwoniła ze 3 razy... Może na tę drugą wieś pojechała... no ale chyba bez względu na to, gdzie teraz przebywa, telefonia jest powszechna i połączenia może odbierać .. takie uniki to dość niepoważne zachowanie. Jeśli się rozmyśliła, to wypadałoby poinformować, a jeśli nie i problem leży gdzie indziej, to chociaż oddzwonić krótko i wyjaśnić, że chwilowo jest "kryzys" i skontaktuje się w innym terminie .. Osobiście uważam, że domek jest skreślony, nie tylko z tego powodu. Quote
polubek Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ******** wreszcie się ogarnęłam i proszę banerki Quote
ilon_n Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Manta pozdrawia z hoteliku :cool1: Ma się już dość dobrze. Blizna się goi. Nic się nie sączy. Jutro ostatnie zastrzyki. Kupka nieco luźniejsza, ale to z powodu Metacamu, który dostaje. Humor też Jej się poprawił, hasa jak dawniej. Stróżuje. Miewa jednak fochy. Bo to chyba kapryśna kobietka. Była w centrum zainteresowania wszystkich gości na imprezie rodzinnej :p Miejscowe ONki nie cieszyły się takim zainteresowaniem :razz: Quote
Nutusia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Obserwuj pilnie te kupencje. Nasza podopieczna po Metacamie dostała krwotocznego zapalenia przewodu pokarmowego, a następnie się okazało, że zostały uszkodzone nerki. W ubiegły piątek powędrowała za TM :( Ona była już starsza i mocno schorowana, ale Metacam to baaaardzo silny lek o wielu działaniach ubocznych, z serii tych, co na jedno pomagają, na pięć innych szkodzą. Quote
ilon_n Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Nutusia napisał(a):Obserwuj pilnie te kupencje. Nasza podopieczna po Metacamie dostała krwotocznego zapalenia przewodu pokarmowego, a następnie się okazało, że zostały uszkodzone nerki. W ubiegły piątek powędrowała za TM :( Ona była już starsza i mocno schorowana, ale Metacam to baaaardzo silny lek o wielu działaniach ubocznych, z serii tych, co na jedno pomagają, na pięć innych szkodzą. Dokładnie tak jak piszesz. Metacam niszczy wątrobę i ogólnie niekorzystnie wpływa na wiele organów wewnętrznych. Na szczęście dziś był ostatni zastrzyk i takie krótkotrwałe podawanie tego leku u tak silnej, młodej suni nie powinno odbić się na Jej zdrowiu. Jestem w kontakcie z hotelikiem. Wszystko idzie ku lepszemu. A dziś nawet napisał do mnie wet, który wykonał zabieg, zatroskany o Mantę. Quote
dominikabankert Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 co ze szczeniakami coś wiadomo? Quote
Tymonka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Najpierw pytanie czy tylko ja mogę odpowiadać tylko przez odpowiedź z cytatem ?? A teraz Oksa - potwór śnieżny : Uploaded with ImageShack.us Quote
Tymonka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Kto znajdzie resztę Oksy ??:D Uploaded with ImageShack.us Quote
Nutusia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jakieś dziś szaleństwa dogo wyczynia, strony przeskakują, odpowiadać można tylko z cytatem... A Potwór Śnieżny cudny! Ech, domowe psiaki tak się śniegiem cieszą, a ta cała reszta drży z zimna:shake: Quote
Tymonka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Zapraszamy na bazarek dla Kory : Ubrania , biżuteria , buty , zabawki …. http://www.dogomania.pl/threads/197239-Ubrania-buty-bi%C5%BCuteria-zabawki-i-inne-dla-kory-do-10.12 Quote
Marinka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Wrzuciłam na Watek Klubu miłośników czarnych psów na FB: [URL="http://www.facebook.com/editgroup.php?gid=146726378710186#%21/home.php?sk=group_146726378710186"]http://www.facebook.com/editgroup.php?gid=146726378710186#!/home.php?sk=group_146726378710186[/URL] Quote
dominikabankert Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 jeśli chcesz odżywić pieska zimą zajrzyj tutaj i pomoż [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197826-Smalczyk-Gesi-Domowy-na-Magnuma-i-Hesie?p=15883941#post15883941[/URL] Quote
lilk_a Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 śliczny śnieżny potwór :) moja suka też lubi śnieg , ja niestety nie podzielam jej zamiłowania ;) Quote
dominikabankert Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 lilka masz wyżła dobrze widze:)? Quote
Nutusia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 A co z Mantą i drugim szczeniorem?... Quote
dominikabankert Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 dobre pytanie bo wątek milczy Nutusia napisał(a):A co z Mantą i drugim szczeniorem?... Quote
dominikabankert Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 prosze zajrzyjcie tutaj i pomagajcie: http://www.dogomania.pl/threads/198266-Serduszkowy-Bazarek-dla-Belli-suni-kt%C3%B3ra-w-%C5%BCyciu-zbyt-wiele-przesz%C5%82a.-Do-25.12.2010 Quote
MyrkurDagur Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Co się dzieje z pozostałymi szczeniakami...? A Oksa wygląda prześlicznie :) Quote
Tymonka Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Nutusia napisał(a):A co z Mantą i drugim szczeniorem?... Manta nadal w hoteliku , szukamy domku . Oksa ma szansę na domek , szukam kogoś kto zrobi wizytę 15 km od Ostrowca Świętokrzyskiego . Szczeniak który został ma się dobrze , moja mam była u niego , zawiozła witaminki , obejrzała i ustaliła z facetem ,że po nowym roku ją wysterylizuje . Przepraszam ,że ostatnio mnie nie ma , ale mam troszkę własnych problemów i nie mam kiedy zajrzeć na dogo. Quote
lilk_a Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 dominikabankert napisał(a):lilka masz wyżła dobrze widze:)? dobrze widzisz :):) Quote
dominikabankert Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ale ślicznota chyba czarna:)lilk_a napisał(a):dobrze widzisz :):) Quote
lilk_a Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 dominikabankert napisał(a):ale ślicznota chyba czarna:) ma czarną glowę , reszta dereszowata w czarne łaty :) a Twój to wypisz wymaluj z pyska mój stary wyżeł szorstkowłosy :) Quote
dominikabankert Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 moja Roxy (pieszczotliwie Roksanka) tak wyszła na szorstkowosą na zdjęciu.Tak naprawde to to mix bo mama jej jest krótkowłosa a tata szorstek.No i szczeniorki mieszane wyszły.W każdym razie nie wiem czemu ale z Roxy jest mały agresor.A reszta rodzeństwa spokojna.Ona najbardziej z miotu jest szorstka za tatusiem no ale nie tak do końca:evil_lol: Quote
lilk_a Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 taki mały off topik na wychodzi :):) Roxy bródkę ma z szorściaka ale głowa już gładsza , mój też był właśnie taki , ale to było lata temu , to może mniej szorstkie były , choć i wśród teraźniejszych szorstkowłosych są różnice , jedne bardziej rozczochrane , drugie mniej ;) , moja choć ma wszystkie cechy wyżła , nie jest wyżłem rasowym , odebrana jako szczeniak od myśliwego , a myśliwi , jak to myśliwi , niekoniecznie mają psy z rodowodem :) ale jak to agresor ? gryzie , czy tylko niegrzeczna - czytaj - rozpieszczona ? ;) Quote
dominikabankert Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Roxy to ofiara pseudohodowli.Oto wypowiedz hodowcy:Albo ja ,,bierzeta" albo do schroniska ja zawioze bo ostatnia mi została z miotu". Jest i strasznie rozpieszczona , ale może ugryźć.Nie cierpi facetów.Na mojego brata warczy jak go tylko zobaczyła i tak już jej zostało.Może jej ten hodowca przyłożył jak była mała nie wiem.... Quote
Recommended Posts