Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dla Oksy - 7 miesięcy , mix wyżła niemieckiego , podejrzewam ,że facet chciał pseudo rozkręcać .

Ma mnóstwo energii , więc potrzebuje dużo ruchu , mieszkanie w bloku ok , ale z długimi i wyczerpującymi spacerami , jak się nudzi podczas nie obecności właścicieli potrafi niszczyć , u mnie na czas naszej nieobecności przebywa w klatce , to samo na noc , raczej utrzymuje czystość w domu , ale wiadomo to jeszcze dzieciak więc może się zdarzyć . Zresztą pani miała wyżła ( odszedł ze starości , miał 156 lat ) więc temperament zna.

Posted

[quote name='Anja2201']dla Oksy - 7 miesięcy , mix wyżła niemieckiego , podejrzewam ,że facet chciał pseudo rozkręcać .

Ma mnóstwo energii , więc potrzebuje dużo ruchu , mieszkanie w bloku ok , ale z długimi i wyczerpującymi spacerami , jak się nudzi podczas nie obecności właścicieli potrafi niszczyć , u mnie na czas naszej nieobecności przebywa w klatce , to samo na noc , raczej utrzymuje czystość w domu , ale wiadomo to jeszcze dzieciak więc może się zdarzyć . Zresztą pani miała wyżła ( odszedł ze starości , miał 156 lat ) więc temperament zna.

Aniu, masz na myśli byłego właściciela?
Czy potencjalny domek, bo się zgubiłam ..

edit

Aniu wysłałam Tobie kontakt tel do ludzi w sprawie Manty ..
napisz proszę czy coś z tego wynikło ..

Posted

ilon_n napisał(a):
Aniu, masz na myśli byłego właściciela?
Czy potencjalny domek, bo się zgubiłam ..

edit

Aniu wysłałam Tobie kontakt tel do ludzi w sprawie Manty ..
napisz proszę czy coś z tego wynikło ..

Mam na myśli byłego właściciela , a dzwonić będę za jakieś 2 godziny bo nic na karcie nie mam

Posted

Zrobiliśmy kilka dni temu Mancie ogłoszenia gazetowe w toruńskich Nowościach i wczoraj zadzwoniła do mnie miła pani z mężem ..
zakochali się w Mancie .. bardzo zależy im na tej właśnie suni .. w środę najprawdopodobniej zrobię tam wizytę przedadopcyjną i zobaczymy czy zasługują na Mantę :)

wczoraj byłam u niej w hoteliku, dziewczyna jest piękna!! wkleję fotki na dniach :)

Posted

a co tu taka martwota?!?!?
nikt się nie zachwyca?? nikt nie ogląda pięknej Mantuli??

a ona od tygodnia w nowym domu w Toruniu!!!

Zawiozłam ją w zeszłą niedzielę do sprawdzonego wcześniej domu.
Państwo poczciwi, może nie pierwszej młodości, ale najważniejsze, że serce dla zwierząt mają.

Manta ma się u nich bardzo dobrze, wszędzie towarzyszy swojemu panu, który m.in. zabiera ją ze sobą do pracy.
Dziewczyna jeździ autobusem i tramwajem .. wczoraj nawet pociągiem pojechała do krewnych, żeby się pokazać :)
W domu ładnie się zachowuje, lubi oglądać tv i siebie w lustrze ;) wskakuje na kanapę .. chociaż państwo woleliby, żeby korzystała z legowiska.

Jest jeszcze do uregulowania opłata za hotelik za okres od 13 stycznia do 30 stycznia .. no i transport ..

hotelik: 18x15zł = 270zł
łączny transport po kosztach: 140zł

Aniu, założyłam dla Manty w chwili kryzysu 50 zł, ale z tego 30zł odlicz na moje deklaracje za listopad, grudzień i styczeń.
Zatem 20zł doliczymy do rozliczenia za transport, co daje 160zł

a na FB znalazłam drugą taką sunię jak Manta, niewiarygonie podobną .. w opisie było 'mix ONka i Collie' .. i to jest to, co cały czas miałam na myśli patrząc na Mantę :)
piękna krzyżówka

Posted

bardzo sie ciesze na Mante!!!!! ja obiecywałam Anji ze jej przeleje 20zł ale niestety przeliczyłąm sie :( ale obiecuje ze jak tylko dojde do pieniedzy to wpłące na nia pare groszy........A Anja niech reaktywuje ten bazarek co był na Kore to teraz może by był na Mante?????

Posted

Do 10 musimy opłacić hotel Manty , brakuje 200 zł , nie mam pojęcia skąd to wziąć , jeśli założę sama to moje psy nie będą miały co jeść , błagam pomóżcie mi opłacić Mantę !!!!!!!!