Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na wsi u mojej mamy facet trzyma konie , piękne , zadbane , niczego im nie brakuje i w tym pięknym gospodarstwie są 4 szczeniaki ( wyżły) zachudzone i z potworną krzywicą oraz (podobno) ich matka Onka tak wyczerpana , że ledwo chodzi . Jeden z maluchów (ten który wydawał mi się najbardziej bezbronny ) jest u mnie , resztę trzeba odebrać jak najszybciej , facet obiecał ,że odda bez problemu .

Błagam o pomoc i jakieś pomysły .

Zbieramy deklaracje dla dorosłej suni

Szczeniaki mają około 4 miesięcy , to jest sunia która jest u mnie :
__________________________________________________________________________________________________________

12.11
Manta jest w hoteliku pod Toruniem , nadal brakuje pieniążków na jej utrzymanie . Teraz czas szukać DT dla szczeniaków podobno zostały już tylko dwa (tam w tym gospodarstwie )

_________________________________________________________________________________________________________________

Deklaracje stałe :
Lazy – 20 zł
ilon_n - 10 zł (przez 6 miesięcy)
marzenkap - 20 zł
Anja2201 - 10 zł
Marinkaa - 15 zł
Razem : 75 zł

Deklaracje jednorazowe :
zakonna - 30 zł
Szarotka - 10 zł
Beata&Czata - 100 zł
Linssi - 100 zł
Iv_ - 20 zł
Havanka 2x 15 zł
lucySxy - 100 zł
Mama Anji2201- 50 zł
Magenka 1 - 10 zł
sonikowa - 10 zł
Sonek666 ;Maruda666 - 50 zł
Razem : 510 zł

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia ON:

[SIZE="5"]Rozliczenie

Wpływy na Listopad :
Beta I Czat - 100 zł
Linssi - 100 zł
Lazy - 20 zł
Iv_ - 20 zł
AIMEZ_MOI - 15 zł
marzenkap - 30 zł
Havanka - 15 zł
MARINKAA 15 zł
Saphira - 50 zł
bazarek - 23 zł + 12 zł + 5,20 zł +11,70 +12 zł + 8 zł
Szarotka - 10 zł
Dominika B. - 30 zł
LUCYSXY - 100 zł
MMD - 50 zł
magenka1 - 10 zł
Razem :636,20zł

Wpływy na grudzień :
MARUDA666 SONEK666 - 50 zł
Havanka - 15 zł
marzenkap - 20 zł
Bazrek - 40 zł
Lazy - 20 zł

Wydatki :
Opłata za DT od 13.11 do 13.12 - 450 zł
razem : 331 zł

Wpływy na styczeń:
marzenkap - 20 zł
anja2201 - 49 zł
Lazy - 20 zł
Marinka - 30 zł
Wydatki - opłata za hotel od 13.12 do 13.01 - 450 zł
bazarek - 16,50 zł + 57 zł bazarek
Winter7 - 50 zł
Jola_li - 20 zł
Lazy - 20 zł
Marinka - 15 zł
Lazy - 50 zł
bazarek - 66 zł
Razem : 294 , 50 zł

Wydatki - hotel - 270 zł

Razem : 24 zł

Wpływy Marcowe :
Jola_li - 15 zł
marzenkap 20 zł
marinka - 15 zł
Bazarek - 32 zł + 7 zł
Marinka - 15 zł
bazarek -17 zł + 10 zł
Anja2201 - 5 zł
Razem : 160zł - zapłacone Ilon_n za transport Tomaszów Maz- Toruń + transport na sterylizację i do nowego domu .

Posted

Sunia Onka jutro idzie do bardzo awaryjnego DT , ma czas do następnego piątku , później trzeba ją gdzieś umieścić . Błagam pomóżcie bo już nie wiem co robić ...Zostają tam jeszcze szczeniaki .

Posted

Będą dzisiaj , jadę dzisiaj po sunię dorosłą i zabieram ją na DT ( tygodniowe) do mojego weta . Szczeniaki wszystkie identyczne , jak by ktoś moją sunie podmienił na drugą to nie wiem czy bym zauważyła . Ja myślę , że szczylki pójdą jak świerze bułeczki , martwię się o sunię tą dorosłą bo za tydzień muszę ja gdzieś zabrać ( ludzie od DT wyjeżdżają ) i nie mam pojęcia gdzie ją zabrać.

Posted

Szczeniaki śliczne , niestety Nes przyjmuje aktualnie sunię ze szczeniorkami. Zobaczę jeszcze jak to będzie. Jak coś to dam znać, ale wątek oczywiście Nes podeślę. Za kilka dni będzie miała neta.

Posted

sunia ON już w DT , niestety tylko do piątku , mam tydzień ,żeby jej coś znaleźć , sunia jest młodziutka , około roku / dwóch lat , jak przytyje to będzie piękny psiak , szybko znajdzie domek , może ktoś się ulituje ?? Ja do siebie dorosłej suni teraz nie wezmę bo moja tymczaska niepełnosprawna żuca się na wszystkie suki które wchodzą do domu ,a podwórkowa buda zajęta :(

Posted

O matko .......
Proszę kto może pomóc ......
Do mnie jutro dwie sierotki przyjeżdzają 7 i 11-to miesięczne i nie mam jak ......
Ulitujcie się Cioteczki ......

Posted

Ciotki błagam o DT chociaż dla suni ON , jeśli do piątku nic nie znajde to ona wróci do tego piekła . Ona najbardziej potzrebuje pomocy ! Jeśli nie DT to może uzbieramy deklaracje na jakiś hotelik ??