Charly Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 super ważna informacja (jesli to ten pan) tutaj wątek do wet-siostry. strona 25- tam się wszystko zaczyna (tzn. powtórka z roku 2008, dalej są linki do wcześniejszych wydarzen) http://www.dogomania.pl/threads/189485-Psie-piekło-na-Martenowskiej-w-STARACHOWICACH.-Jest-nas-10.POMÓŻ!/page25 potrafi ktoś podlinkowac banerek? pliz:) Quote
conceited Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ufff, juz myslalam, ze wiesz o nim cos okropnego ;) to wiemy o nim tyle samo - mysle, ze facet jest ok. Pies i tak bedzie kastrowany, spokojnie :) Przeciez powiedzialam mu, ze jest kastratem :) No i dzis znow dzwonil z pytaniem czy o nim pamietam bo mialam sie odezwac na nastepny dzien, a juz trzy dni minely. Przy okazji przeprowadzilismy mala dyspute o myslistwie. Pan Krzysztof probowal mnie do tej pasji przekonac, ale oznajmilam mu, ze przyjaciolmi nigdy nie zostaniemy ;) Quote
Charly Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='BeaBono'] dziękuję bardzo:) Quote
elisse Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Gonia buda 90 na 70 cm może okazać się za mała jeśli to faktycznie duży benek ja dla afganki mam legowisko własnie w tych wymiarach i jak sie wyciągnie to czasem jej łapa wystaje ;) jeżeli ten benek ma rodowód to dobrze by było,żeby właścicielka sprawdziła,czy w umowie kupna psa nie ma klauzuli,że w razie jakichś wypadków losowych pies ma wrócić do hodowli lub hodowca ma prawo do pierwokupu wtedy wielu odpowiedzialnych hodowców umieszcza właśnie takie klauzule Quote
conceited Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Mam nadzieje, ze Pani Danusia tu zagladnie i to przeczyta. Ja mam coraz mniej czasu na zalatwianie spraw benka bo ciagle wyciagam nowe psy z przytuliska. Co do wizyty, nie udalo mi sie porozumiec z Korodnia, ale a.piurek pojedzie, miala dzis dzwonic do Pana Krzysztofa. Quote
ANETTTA Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 na Anie zawsze mozna liczyc ...dziekuje ci ANIU Quote
conceited Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Wspaniala Ania byla dzis na wizycie, moze napisze cos wiecej wieczorem, ja padam na twarz po dzisiejszej zbiorce i ide spac. Domek przeszedl test choc nie na szostke, na piec minus ;) Dodam, ze mam kolejny domek, brzmi swietnie, dom jest pod Steszewem, trzeba go sprawdzic - szukam chetnych. Quote
ANETTTA Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 pod Steszewem, gdzie to jest ???/bo benkow mamy duzo wiec jak nie ten to inny trafił na dom mam taka cicha nadzieje Quote
conceited Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Stęszew jest pod Poznaniem, ale to jeszcze kawalek ponoc za Stęszewem. Panstwo maja juz 2 benki, sterylizowane. Czekaja na info kto podjedzie na wizyte, moga codziennie, ale po 18 lub w weekend. Quote
ANETTTA Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 czekamy jeszcze na decyzje i inf oa Ani gdbyscie miały wiecej domów dajcie cynk mamy benków do koloru do wyboru że tak powiem Quote
ANETTTA Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 ................................................................... Quote
Atomowka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Strasznie mętny ten wątek. Czyli tak dom myśliwego sprawdzony a Ania napiszę co i jak wypadło Druga rzecz psa trzeba przez zawiezieniem tam zrobić kastrację ( jej koszty pokryje pani Danuta) i od razu po kastracji pies ew jedzie do myśliwego? Quote
ANETTTA Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 POCZEKAJMY NA ANIE.... bo ten mysliwy to tez nie mysliwy ale to juz inna bajka Quote
conceited Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Atomowka napisał(a):Strasznie mętny ten wątek. Czyli tak dom myśliwego sprawdzony a Ania napiszę co i jak wypadło Druga rzecz psa trzeba przez zawiezieniem tam zrobić kastrację ( jej koszty pokryje pani Danuta) i od razu po kastracji pies ew jedzie do myśliwego? Jednak nie poszlam spac wiec odpisze. Wizyta pod malborkiem przeprowadzona przez Anie. Domek niezly, Panstwo rzeczowi i konkretni, ale bez doswiadczenia. Ania dala im 2 tygodnie na przygotowanie odpowiedniej budy dla benia (ta co jest jest za mala) i kolejne 2 na przygotowanie ogrodzenia. Jest zadowolona z wizyty i mysli, ze Panstwo sa dobrymi kandydatami na fajny dom, ale musza sie odpowiednio przygotowac, co potrwa miesiac. Dlatego chcialabym sprawdzic jeszcze jeden dom, pod Stęszewem, ktory ma juz dwa benki, doswiadczenie i wiedze. Jesli nasz benek trafilby do Steszewa, to i tak bedziemy miec fajny domek dla innego benka pod Malborkiem :) Quote
ANETTTA Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 sprawdzcie ten drugi dom ...bo nie ma pewnosci ze ten pod amlborkiem sie wywiąże a jak pisałam benków mamy pod dostakiem Quote
Akrum Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 A ten domek co w Nowym Stawie był chętny, to już miał wizytę robioną? Bo się pogubiłam już z lekka... :oops: Quote
Alexandra29 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Czy coś się posunęło do przodu? Czy nadal stoimy w miejscu? Kiedy chłopak będzie kastrowany? Quote
conceited Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Akrum napisał(a):A ten domek co w Nowym Stawie był chętny, to już miał wizytę robioną? Bo się pogubiłam już z lekka... :oops: tak, mial robiona :) napisalam wyzej, Panstwo dostali ood Ani warunki i czas na ich spelnienie. Trzeba czekac. Szukam pilnie kogos na przeprowadzenie wizyty za Stęszewem, po Poznaniem, jutro najlepiej po 19:00. Ten domek wydaje sie byc lepszy, ale w razie czego, jesi ten w Nowym Stawie spelni warunki (co do budy i ogrodzenia) to bedziemy miec dwa domy. Co do kastracji - nie wiem. Zapytam jutro Pania Danke. Quote
Akrum Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 conceited napisał(a):tak, mial robiona :) napisalam wyzej, Panstwo dostali ood Ani warunki i czas na ich spelnienie. Trzeba czekac. Szukam pilnie kogos na przeprowadzenie wizyty za Stęszewem, po Poznaniem, jutro najlepiej po 19:00. Ten domek wydaje sie byc lepszy, ale w razie czego, jesi ten w Nowym Stawie spelni warunki (co do budy i ogrodzenia) to bedziemy miec dwa domy. Co do kastracji - nie wiem. Zapytam jutro Pania Danke. a... to mi się pokręciło, bo równo z Nowym Stawem jeszcze jakiś domek się tutaj kręcił, dlatego myślałam, że mowa jest o tamtym drugim. Quote
Akrum Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 a może poprosić Oris do tej wizyty za Stęszewem? Ona chyba będzie miała najbliżej z Dopiewca?? Quote
GoniaP Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Wizyta w Stęszewie się odbyła, i dom jest super. Benio może tam iść. Prośba do Conceited, żeby skoordynowała adopcję :) Quote
conceited Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 suuuuper ! no w koncu ! pozostaje tylko kwestia dogadania sie z rezydentem. Jutro zaczne koordynacje :) Quote
Paulina_mickey Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 oj dziewczyny, ale macie szczęście z tym domem, oby więcej tak szybkich adopcji :kciuki: my mamy kolejne benki i to w pilnej potrzebie, jakaś masakra ostatnio sie dzieje :( Quote
conceited Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Jesli nasz dogada sie z rezydentami, to odstepujemy Wam kontakt z domkiem z Nowego Stawu. Panstwo dostali warunki do spelnienia i jesli je spelnia (co sprawdzi a.piurek), tez beda super domem :) Quote
Recommended Posts