Jump to content
Dogomania

Połamane, wycieńczone psie dziecko - ma ADHD i zostaje u mnie, O!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evel napisał(a):
Na modelkę ją, albo na psią aktorkę! Niech pomaga mamie zarabiać na życie i na tymczasy :P

Mogłaby prawda?:) I to wcale nie jest wykorzystywanie... ani nieetyczne czy nielegalne? Prawda:)?
no ona jeśli chodzi o miny, charyzmę i swoje wygodnictwo jest niepowtarzalna!

Posted

Molly zawsze potrzebuje trochę czasu żeby się przekonać do nowego lokatora. Na początku huka o wszystko, potem jest coraz lepiej. Aż dochodzi się do momentu, jak np. w przypadku szczeniaków, że Molla się uwstecznia :grins:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

A witamy ;)

Siema, Fado, Pusia w domu ;)

Molla ostatnio, po weekendzie w Sandomierzu, strasznie radośnie nas przywitała.. zaglądnęła do pudła (wróciliśmy z pewnego schroniska) i zobaczyła... moment były uszy w tył, nawrót i poszła do siebie. Bo przecież.. wróciliśmy ze szczeniakami.:shake:
ale oczywiście standardowo po kilku dniach, obrażania się, warczenia - Molla cofnęła się w rozwoju ;)

grubas Bolek, całkiem zdrowy dokazuje strasznie, Loluś jak ma lepszy dzień też stara się bawić..

• 1 month later...
Posted

jestemjakajestem napisał(a):
Ale cudne stadko. Zakochałam się :) Dobrze, że tu trafiłam. Ta psinka obok Molly jest baardzo podobna do mojej. To stały domownik czy tymczas do adopcji? Chodzi mi o tą dorosłą malutką.

To Nafi :) ona szuka domu, cierpliwego na samym początku na pewno. Chwilowo, z powodu przeprowadzki, mieszka u koleżanki pod Wieliczką. Ale wciąż szuka domu.

A my z Molly mieszkamy pod Nowym Sączem...........:) wstawię niedługo zdjęcia.

• 2 weeks later...
Posted

Takie tam wygłupy kalekiego psa w słomie.... ;)

[video=youtube;aqigSlrriN8]http://www.youtube.com/watch?v=aqigSlrriN8&feature=autoshare[/video]

prosimy o regulację odbiorników;-)

Posted

[quote name='zerduszko']Ładnie poczynacie :)

Odezwij się do mnie w sprawie bazarku, pisze i piszę ;)[/QUOTE]

Aaaa gdzie piszesz? Mieszkam na zaduuuupiu. GG nie mam, bo net rwie.
Zapomniałam... a wiedziałam, że coś miałam zrobić :hmmmm: napisz na FB pliss albo na maila.

Posted

[quote name='zerduszko']No to nieźle :lol: Mogłam pisać. Na pw nie da rady, na gg też - daj maila dla pewności, że aktualny :)[/QUOTE]
[email]kaarina.g@gmail.com[/email] dzięki ;)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Mollucha pozdrawia :)

do towarzystwa ma obecnie 8 psów.. jest kot, intrygujące szynszyle i kury, które mają psy w nosie i kradną im BARFa spod pyska ;)
Niestety nadal pozostaje pierwszym szczekaczem w okolicy w której się pojawi :splat: no ale to już taki gamoń :)
Bardzo polubiła Przyjaciela, który gabarytami podobny do niej i dość głośno domaga się jego uwagi :) co miejscami doprowadza mnie do gęsiej skórki i to ni te przyjemnej ;)

• 4 weeks later...
Posted

Ja tak się podzielę tylko, że Molly to ostatnio odbiło ;)
ona zawsze była moim mega ideałem psa, bo toto się tuli, jak jechaliśmy windą czy gdzieś staliśmy to zawsze przy nogach i łeb na stopie, ale ostatnio jakoś wybitnie potrzebuje ciepła. Pakuje się na fotel, na którym siedzę, jak jemy śniadanie, to siada i opiera łeb o moją nogę, potrafi siąść obok mnie i np. oprzeć ten swój cudny pychol mi o ramię czy plecy.
Normalnie rozkłada mnie na łopatki :)

Poza tym uwielbia się z Przyjacielem, są podobnych gabarytów i o bardzo zbieżnych charakterach :) fajnie pomaga się mu rozkręcić.
nawet mam kilka zdjęć z ich zabaw chyba..