Jump to content
Dogomania

Połamane, wycieńczone psie dziecko - ma ADHD i zostaje u mnie, O!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='RIVER']W Nowym Roku życzymy Wam zdrowia, radości i spełnienia marzeń. G. i psiaki:loveu:
Dziękujemy! :Rose:
Życzymy Waszemu stadku ;) wszystkiego co najlepsze. I wszystkim Fanom Molly :grins:
oby było lepiej..... uhhh..

Ostatnio baaardzo doceniam obecności Molly w moim życiu. W życiu nie kochałam tak żadnego stworzenia... duużo mi daje jej obecność.
Patrzcie co za cudo!

nooooochal :loveu:

Posted

A tu tż sobie wymyślił ozdobę... pierw Molla brykała jak szalona, a potem.... strasznie jej się spodobało ;) pozowała, tuliła się. Goooopol :splat:

:loveu:

Posted

evel napisał(a):
Molly sprawia wrażenie straszliwie pozytywnie zakręconej psiny :)

Nie znam bardziej popieprzonego psiaka :)
mega pozytyw. Każdy ją kocha. Nagram kiedyś filmiki, to zobaczycie ;)

Posted

Jak znajdę chwilę opowiem Wam mój weekend.... :shake:
nie jeżdżę po Polsce w nocy.... możliwość złapania psiaka, który praktycznie wyskakuje pod samochód, a potem niknie w ciemnym lesie jest praktycznie żadna..

zapraszam na bazarek, bo ostatnio nam się nawet finanse sypią. A pomaganie jest jak nałóg. ;)

http://www.dogomania.pl/threads/220872-%C5%9Amierdz%C4%85cy-bazar-zostanie-bogiem-w-swoim-domu!-Na-potrzeby-mych-BDT-do-ko%C5%84ca-zapas%C3%B3w?p=18367493#post18367493

• 3 weeks later...
Posted

Molla uwielbia wspinaczki, szaleństwa etc...
ostatnio spadłaby ze skałek, bo co z tego, że jest pionowa skarpa na 50m...:roll: ona przecież zejdzie...:mad:

Dziś byliśmy w Kryspinowie :) Molla biegała po zalodzonym jeziorze :mdleje: no ale jak głupol, to głupol.

Padnięte teraz dziewuchy śpią.

Posted

[quote name='savahna']Jak zupełnie inaczej oglada sie foty wiedząc,że Moly to Twój pies!:lol::lol::lol:
Obie słodkie.:loveu:
Ehhh... owszem :)
co ja z Nafi zrobię.... chodzimy od 2tyg do pracy we trójkę. Nafi się otwiera, ale jest bardzo specyficzna. Bardzo skrzywdzona.. Ale mam nadzieję, że ktoś ją pokocha i da jej trochę czasu.

Posted

Piękne fotki a Molly cudowna :loveu:, ja niestety nie mogę sobie pozwolić na swobodne puszczanie Kropeczki od kilku dobrych miesięcy może około 6-ściu mamy mały bunt nie chciała wracać na zawołanie:shake: -podlatywała i uciekała. więc po prostu chodzimy na smyczy:):) :painting:ostatnio była poprawa więc spróbowała ja puścić i na pewno tego ponownie nie zrobie 3 godziny nie wracała tylko po osiedlu latała:angryy: jak ja wołałam to sie pokazywała a potem uciekałanawet szyneczka, biszkopciki i smaczki nie potrafiły jej skusić:) No ale coz chodzimy sobie na smyczy i jest oki nie ma co sie stresowac poprostu stwierdzilismy że ona chyba chciałaby całe osiedle zwiedzic i wracac kiedy bedzie jej się chciało

Posted

Nie to wtedy dla niej raj bo wie ze i tak za chwile sie po nia wrócę a ona moze robic co chce i ile chce:) to chyba juz taki typ pieska jak te nasze co po osiedlu biegaja cały dzien a do domu kiedy chca wracaja niestety Kropa ma pecha i nie bedzie miała takiiego luzu jak nie wraca to tylko smyczka bo strach tak puszczać.

Posted

[quote name='chita']oo Gwiazda na lodzie:evil_lol:
https://lh6.googleusercontent.com/-LAvNCZBVyq8/TyVsMnMCkCI/AAAAAAAAABs/MZY9B4_Rgdg/s640/DSC09009.JPG

ja sie mojej zołzie dziś w krzakach schowałam, mina ze zmarszczonym czółkiem-bezcenna:evilbat:
No my tez dziś uciekliśmy jak się zawąchały za daleko.. ale był sprint :splat:
tyle, że to Nafi się znów przykleiła do nogi, a Molla beztrosko śmigała i pilnowała.. z daleka ;)

mam gdzieś chyba filmik.. jak Molla biega po jeziorze. Może znajdę.

Posted

[quote name='zerduszko']Jak sie pokazuje, znaczy ze ważni jesteście dla niej. Nie było czasem tak, ze jak wróciła, to ją zapieliście na smycz i nie daj panie do domu?[/QUOTE]

JAk wracała to fakt na smycz została zapieta i do domu poszlismy ale bez krzyków bicia tylko spokojnie. teraz po prostu jej nie puszczam bo sie o nia boje :):)

Posted

[quote name='puniaiwika']JAk wracała to fakt na smycz została zapieta i do domu poszlismy ale bez krzyków bicia tylko spokojnie. [/QUOTE]
Nie ma znaczenia, że bez bicia. Teraz już wie, że nie warto wracać, bo pójdzie do domu. Ale da się to odkręcić.

Posted

tyle ze ona tak z 6 miesiecy temu ładnie wracała i nie było z tym problemu a te kilka miesiecy jak jest spuszczona to jej takie wycieczki nieraz trwały po 3-4 godziny wiec dlatego po zapieciu szliśmy do domu i nie ukrywam boje sie teraz spuszczac ze smyczy. Mamy smycz 5 metrową wiec obszar spacerów jest :)

Posted

Jako, żeby potwierdzic że nie jestem normalna,, mam obecnie w domu 4 psy. W tym bokserke z cieczką odebraną z pseudo ostatnio... która chce zjeśc Molly i Nafi :mdleje:

szukamy na wczoraj czegoś innego dla niej.... wieczorem idziemy na spotkanie z rodziną, która może ją weźmie na chwilę..