Jump to content
Dogomania

Połamane, wycieńczone psie dziecko - ma ADHD i zostaje u mnie, O!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czikusiowa napisał(a):
dobre pytanie ;) coś jakby trzy zwinięte w gryzący się kłębek

po kimś Molly musiała się nauczyć bycia wredną :cool3:

Idź stąd :obrazic:
savahna napisał(a):
Pierwsze zdjęcie ...najlepsze!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A na jednym to Molly jakaś taka duuuza się wydaje.
No cudna jest i już!:loveu:

Ano jest :)
ona waży ok. 5kilo. Najwyższa z nich jest :)
myślałam, że będzie dziś odsypiała.. gdzie tam, przynosi mi zabawki, teraz była 2 godziny w psim salonie i tam dokazywała. Oczywiście wróciła z wielką kością i teraz ją męczy.

Wczoraj Molly poznała jeszcze Nicolausa :)

i Barego :)

Pana jeżyka też ganiała ;)

Posted

czikusiowa napisał(a):
oj Soema - przepraszam :oops:

ale ktoś tu musi Molly tyłka bronić :eviltong:

Oj tam... ja się nie gniewam, pogodziłam się z losem :grins:

Posted

Będę chwalić :grins:

Molly umie SIAD :loveu:
wcześniej nie siadała w ogóle... później od razu się wykładała, a teraz oto - tadam:lol:
Od wczoraj zaczęłyśmy się edukować, nie ma to tamto. :diabloti:
ależ jestem dumna, nie obyło się bez tańców, buziaków, jodłowania, bo na początku robiła WSZYSTKO. Ale mam postęp i o! :)

poza tym.. Molly bardzo ukochała sobie sznur do przeciągania moich tymczasowych bokserów ;) nie to, że tak jakby duży jak ona :razz:

te wszystkie rzeczy na podłodze to 'zabawki' Molly :p
co chwilę przynosi mi inny ręcznik tudzież kawałek gryzaka ;)

tu tak nieśmiało..

tu już nie

Posted

savahna napisał(a):
Ech, Molly...:loveu::lol::loveu:
A ona ma chyba obróżkę z tej samej firmy co mój pies szelki...;)

MacLeather :) jak coś uda mi się kasy odłożyć, to kupię jej chyba szelki.

mam prywatę... Szukam deklaracji dania DT w przyszłości szczeniakom.. szukamy ludzi z wolnym miejscem, kojcem... czymkolwiek. Idzie wiosna, zaczynają się szczeniaki :( u nas to dla nich wyrok śmierci. Dziś kolejne zgłoszenie. :shake:

Posted

Przerażajace to wszystko. W Starachowicach sforka szczeniaczków gdzies w słomie, w polu...Tradycyjnie nie ma innego dt jak tylko litościwa Jaga:shake:
Wstaw Soema(jak będziesz miała) zdjęcia to chociaż poogłaszam...:roll: I jakieś minimalne info (płeć ,wiek docelowa wielkość)

Posted

savahna napisał(a):
Przerażajace to wszystko. W Starachowicach sforka szczeniaczków gdzies w słomie, w polu...Tradycyjnie nie ma innego dt jak tylko litościwa Jaga:shake:
Wstaw Soema(jak będziesz miała) zdjęcia to chociaż poogłaszam...:roll: I jakieś minimalne info (płeć ,wiek docelowa wielkość)

Pewnie Marlena im założy wątek, to podeślę. Dziękuję.
Się dopiero zacznie..

Mollcia męczy gryzaka na łóżku, beztroski gamoń :)

Posted

Nikt nas nie odwiedza...........:(
nie będziemy się pokazywać, o.
Jutro na 15 jedziemy na RTG, mają w końcu ściągnąć odczynniki, czy coś tam ;)
może się później uda jeszcze podjechać na Orlich skonsultować..
Się kończą pieniądze... ma ktoś pomysł na jakiś bazarek albo co? Bardzo nie lubię prosić o wsparcie na 'swoje' psy.. ale to na pewno trochę będzie kosztowało.

Posted

A kto inny Was odwiedza codziennie jak nie ja, na przykład.............jak ostatnio się wzruszyłam i napisałam, że to dla mnie najfajniejszy :loveu:wątek na dogo to nawet słówkiem nie odpisałaś :shake: :obrazic:nic ani jednego słóweczka...:talker:

Posted

milka74 napisał(a):
A kto inny Was odwiedza codziennie jak nie ja, na przykład.............jak ostatnio się wzruszyłam i napisałam, że to dla mnie najfajniejszy :loveu:wątek na dogo to nawet słówkiem nie odpisałaś :shake: :obrazic:nic ani jednego słóweczka...:talker:

Bo ja skromna jestem :grins:

boję się tych badań, staw rzekomy jest ewidentny, zobaczymy jak to można skorygować..
Nie pisałam chyba tu, ale Molly uwielbia biegać, tak dla samego biegania :) ogromną ma radochę.
Leci od windy pod drzwi, wołam ją zasuwa do mnie i znów pod drzwi :) widać, że lubi.

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
No nie obrażamy sie , nie obrażamy zaglądamy. Soemo mogę przekazać piękne kolczyki, ciężkie, płaski kamień- malachit srebrne bigle dla Molly :) Ewa

Ooo, dziękuję Ewo :)
jutro będzie wiadomo, czy i ile byłoby ewentualnie potrzebne..

Posted

A tak w ogóle to Molly jest bardzo ekonomiczna, oprócz sterty swoich ręczniczków, które miała od początku i jakoś żal mi je wyrzucic, bo się z nimi strasznie wygłupia. Kupuję jej co chwilę jakieś gryzaki, ciasteczka etc...
Ale psica ta, jest samowystarczalna ;)
ukradła mi ostatnio zakrętkę od mleka... i odprawiała istne szaleństwo, polowanie, ataki etc :eviltong:

nawet, nawet uniosła swe śliczne jakże słodkie fafelki...

szczypała..

podgryzała...

pożerała :mdleje:

kontemplowała...

rżnęła głupa :grins:

Posted

Do ataku!

chwila skupienia....

i delektacja..:)

ooo... uciekło...

się znalazło :lol:

takie coś się jakoś nazywa :grins: w judo czy jakoś gdzieś...

jak patrzę na to zdjęcie... to mnie boli:roll:

hehe

Posted

savahna napisał(a):

Savahna, uważajcie jak w tv reportaz o starachowickich psach obaczyłam a w nim mignęła Pani MK to aż z przerażenia usiadłam . Ta Pani jak najdalej od wszelkich zwierzaków a już kotów i psów w szczególności ! To nie jest osobiste . Ewa