Jump to content
Dogomania

Połamane, wycieńczone psie dziecko - ma ADHD i zostaje u mnie, O!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lobuz rosnie:loveu: i jak lapki zarabiscie sklada:loveu::evil_lol:chyba jej modlitw nie uczysz zeby zatuszowac braki w wychowaniu:eviltong:
i tez nie rozumiem jak smialas ja obudzic:mad::evil_lol:

Posted

Najprawdopodobniej od jutra będziemy we 3... Molly będzie miała koleżankę...
Jakiś sku****** przerzucił nam do przytuliska maleństwo :(
dla niej teraz to wyrok śmierci.. jutro przyjedzie chyba do Krakowa, DT pilnie potrzebny :( męczę znajomych w Sando... ehh..

Posted

Asior napisał(a):
cholera, jak duze to maleństwo????

Nie widziałam, małe coś. Suczka, podobne do basseta czy beagla nie wiem, wcześniej nam przywiązano starego owczarka szkockiego, teraz toto :shake:
Dostała od razu surowice.. Udało mi się na noc jej coś przez tel załatwić, na jutro mam tu transport.. chyba, że znajoma się zadeklaruje albo ktokolwiek inny..

Posted

No to mam chaos i masakrę....

to był jedyny moment kiedy się bawiły.
Lilu niczego się nie boi, rzuca się na Mollkę, niedawno jak Molla gryzła w łóżeczku ucho, to Lilu capnęła posłanie i ciągała ją po całym pokoju:roll:

Mała gryzie Mollke i ciągnie za tą słabszą łapkę, boję się żeby jej krzywdy nie zrobiła. To małe to terrorystka, gryzie, nie ma dla niej rzeczy niemożliwych ani sprzeciwu. Molly musi się rzucić porządnie z zębami żeby tamta odpuściła :shake:

Pomóżcie znaleźć dom dla tego małego cudaka, nie chcę jej oddawać do schronu :(

http://www.dogomania.pl/threads/201947-CUD-na-dogo-LILU-czrn-b%C5%82-jamnik-2miesi%C4%85ce-szuka-DT-DS-pom%C3%B3%C5%BCcie!!?p=16279210#post16279210

Posted

Molly się uwstecznia przy Lilu :splat: sika na podkład zamiast małej.....:mdleje:

ogólnie to jest bardzo z siebie zadowolona;)

dzięki Savanha... ale hmmm.. w tym momencie nie stać mnie nawet na głupi pakiet ogłoszeń :shake: bo miałam spore, niespodziewane wydatki..:oops:

Posted

Soema, jesli Cię urzadza zrobienie przeze mnie ogłoszeń jamnisiorowi na weekend, to moge jej kliknąć, tylko troche fotek i info by sie przydalo, no i kontakt bys mi musiała na pw podesłać.Jutro bede robic Barremu, któreg _dioci zwrócili po pół roku bo się przeprowadzają do bloku i dali Jadze jeden dzień na odebranie, jeszcze się pytali czy mozna go odwiedzać:angryy: :mad::angryy:

Posted

Czytałam o Barrym....... ja się nie wypowiadam :shake: u nas też się tak zdarza.
a to powinny być kary, pies nie dla idiotów:angryy:
będę jeszcze prosiła kogoś o ogłoszenia, bo maluch długo u mnie nie może zostać, obdzwoniłam już dziś chyba wszystkich o DT i wszystko zapsione :(
mała ma wątek
http://www.dogomania.pl/threads/201947-CUD-na-dogo-LILU-czrn-b%C5%82-jamnik-2miesi%C4%85ce-szuka-DT-DS-pom%C3%B3%C5%BCcie!! są zdjęcia ze wściekania się.

Posted

Molly genialnie jechała tramwajem, kładzie się przy nogach i czeka :) potem grzeczna była na wizycie przedadopcyjnej jaką robiłyśmy z Evelką.
Zmokłyśmy strasznie teraz śpi. Zauroczyła państwa w tramwaju... zobaczymy.