chita Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 lobuz rosnie:loveu: i jak lapki zarabiscie sklada:loveu::evil_lol:chyba jej modlitw nie uczysz zeby zatuszowac braki w wychowaniu:eviltong: i tez nie rozumiem jak smialas ja obudzic:mad::evil_lol: Quote
Soema Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Bo taka jedna mi kazała zrobić jej zdjęcia!!:shake: :grins::grins: Quote
czikusiowa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ostatnie zdjęcie najlepsze ;) panna w pościeli szaleje,ale i tak zachowuje postawę jak na damę przystało :) trzymajcie się ciepło i nie chorujcie :) Quote
Soema Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Najprawdopodobniej od jutra będziemy we 3... Molly będzie miała koleżankę... Jakiś sku****** przerzucił nam do przytuliska maleństwo :( dla niej teraz to wyrok śmierci.. jutro przyjedzie chyba do Krakowa, DT pilnie potrzebny :( męczę znajomych w Sando... ehh.. Quote
milka74 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Molly debeściara :loveu::loveu::loveu: a koleżanka, no cóż....w kupie rażniej :loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Soema Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Asior napisał(a):cholera, jak duze to maleństwo???? Nie widziałam, małe coś. Suczka, podobne do basseta czy beagla nie wiem, wcześniej nam przywiązano starego owczarka szkockiego, teraz toto :shake: Dostała od razu surowice.. Udało mi się na noc jej coś przez tel załatwić, na jutro mam tu transport.. chyba, że znajoma się zadeklaruje albo ktokolwiek inny.. Quote
emilia2280 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Scenie lapska tylnie wyciága jak kangurek ;ppp O, macie jeszcze jedno scenie? Skád akurat pojedynczy szczeniak u Was sié znalazl? Musiala byc suka i rodzenstwo tez. Quote
Soema Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Muszę kupić komuś atlas ras ;) bo toto czarne jest, brzuszek ma w łatki. Na jamnika też mi nie wygląda.. kocham opisy przez telefon:roll: Quote
Soema Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 No to mam chaos i masakrę.... to był jedyny moment kiedy się bawiły. Lilu niczego się nie boi, rzuca się na Mollkę, niedawno jak Molla gryzła w łóżeczku ucho, to Lilu capnęła posłanie i ciągała ją po całym pokoju:roll: Mała gryzie Mollke i ciągnie za tą słabszą łapkę, boję się żeby jej krzywdy nie zrobiła. To małe to terrorystka, gryzie, nie ma dla niej rzeczy niemożliwych ani sprzeciwu. Molly musi się rzucić porządnie z zębami żeby tamta odpuściła :shake: Pomóżcie znaleźć dom dla tego małego cudaka, nie chcę jej oddawać do schronu :( http://www.dogomania.pl/threads/201947-CUD-na-dogo-LILU-czrn-b%C5%82-jamnik-2miesi%C4%85ce-szuka-DT-DS-pom%C3%B3%C5%BCcie!!?p=16279210#post16279210 Quote
savahna Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Oj, no to nieciekawie.Znalazłam bazarek ogłoszeniowy, może ją tam ogłosic? Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/2019...5#post16280035Pakiet 52 ogłoszeń kosztuje tylko 8zł! :smile: I jeszcze pozwolę sobie wkleić, zginęly dwie sunie. http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/ZAGINELY-!!!!!!!-luna-i-nelly,32653 Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Molly się uwstecznia przy Lilu :splat: sika na podkład zamiast małej.....:mdleje: ogólnie to jest bardzo z siebie zadowolona;) dzięki Savanha... ale hmmm.. w tym momencie nie stać mnie nawet na głupi pakiet ogłoszeń :shake: bo miałam spore, niespodziewane wydatki..:oops: Quote
savahna Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Soema, jesli Cię urzadza zrobienie przeze mnie ogłoszeń jamnisiorowi na weekend, to moge jej kliknąć, tylko troche fotek i info by sie przydalo, no i kontakt bys mi musiała na pw podesłać.Jutro bede robic Barremu, któreg _dioci zwrócili po pół roku bo się przeprowadzają do bloku i dali Jadze jeden dzień na odebranie, jeszcze się pytali czy mozna go odwiedzać:angryy: :mad::angryy: Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Czytałam o Barrym....... ja się nie wypowiadam :shake: u nas też się tak zdarza. a to powinny być kary, pies nie dla idiotów:angryy: będę jeszcze prosiła kogoś o ogłoszenia, bo maluch długo u mnie nie może zostać, obdzwoniłam już dziś chyba wszystkich o DT i wszystko zapsione :( mała ma wątek http://www.dogomania.pl/threads/201947-CUD-na-dogo-LILU-czrn-b%C5%82-jamnik-2miesi%C4%85ce-szuka-DT-DS-pom%C3%B3%C5%BCcie!! są zdjęcia ze wściekania się. Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Molly zaczęłam przy Lilu sikać gdzie popadnie :shake: szukam dla małej DT na już..... :( mam problemy ze współlokatorami i sąsiadką :( Quote
czikusiowa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 nieciekawa sprawa ... mam nadzieję,że szybko Lilu znajdzie DT i DS ale na zdjęciach słodziaki są ;* no i Molly też do DS :) Quote
Soema Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Połamane psie dziecko pozdrawia :) Quote
savahna Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Molly, nie daj sie!!!:evil_lol: Ale jamnisiorkę też już polubiłam...:p Quote
Isadora7 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 przypinam się do tego wątku..... :):):) Quote
emilia2280 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 polamane psie dziecko? hultaj! i piggy z takim ryjkiem ;ppp Quote
Soema Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Molly genialnie jechała tramwajem, kładzie się przy nogach i czeka :) potem grzeczna była na wizycie przedadopcyjnej jaką robiłyśmy z Evelką. Zmokłyśmy strasznie teraz śpi. Zauroczyła państwa w tramwaju... zobaczymy. Quote
milka74 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Ona jest tak kochana, że zauroczy każdego :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts