zachary Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ale wampiry:crazyeye:...Strach się bać:evil_lol:...Rozpustniki jedne...:loveu: Quote
Soema Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Molly ma pieronka w oczach :) ile psów widzisz?:) Quote
czikusiowa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 dobre pytanie ;) coś jakby trzy zwinięte w gryzący się kłębek po kimś Molly musiała się nauczyć bycia wredną :cool3: Quote
savahna Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Pierwsze zdjęcie ...najlepsze!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A na jednym to Molly jakaś taka duuuza się wydaje. No cudna jest i już!:loveu: Quote
Soema Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 czikusiowa napisał(a):dobre pytanie ;) coś jakby trzy zwinięte w gryzący się kłębek po kimś Molly musiała się nauczyć bycia wredną :cool3: Idź stąd :obrazic: savahna napisał(a):Pierwsze zdjęcie ...najlepsze!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A na jednym to Molly jakaś taka duuuza się wydaje. No cudna jest i już!:loveu: Ano jest :) ona waży ok. 5kilo. Najwyższa z nich jest :) myślałam, że będzie dziś odsypiała.. gdzie tam, przynosi mi zabawki, teraz była 2 godziny w psim salonie i tam dokazywała. Oczywiście wróciła z wielką kością i teraz ją męczy. Wczoraj Molly poznała jeszcze Nicolausa :) i Barego :) Pana jeżyka też ganiała ;) Quote
czikusiowa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 oj Soema - przepraszam :oops: ale ktoś tu musi Molly tyłka bronić :eviltong: Quote
Soema Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 czikusiowa napisał(a):oj Soema - przepraszam :oops: ale ktoś tu musi Molly tyłka bronić :eviltong: Oj tam... ja się nie gniewam, pogodziłam się z losem :grins: Quote
Soema Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Będę chwalić :grins: Molly umie SIAD :loveu: wcześniej nie siadała w ogóle... później od razu się wykładała, a teraz oto - tadam:lol: Od wczoraj zaczęłyśmy się edukować, nie ma to tamto. :diabloti: ależ jestem dumna, nie obyło się bez tańców, buziaków, jodłowania, bo na początku robiła WSZYSTKO. Ale mam postęp i o! :) poza tym.. Molly bardzo ukochała sobie sznur do przeciągania moich tymczasowych bokserów ;) nie to, że tak jakby duży jak ona :razz: te wszystkie rzeczy na podłodze to 'zabawki' Molly :p co chwilę przynosi mi inny ręcznik tudzież kawałek gryzaka ;) tu tak nieśmiało.. tu już nie Quote
savahna Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ech, Molly...:loveu::lol::loveu: A ona ma chyba obróżkę z tej samej firmy co mój pies szelki...;) Quote
Soema Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 savahna napisał(a):Ech, Molly...:loveu::lol::loveu: A ona ma chyba obróżkę z tej samej firmy co mój pies szelki...;) MacLeather :) jak coś uda mi się kasy odłożyć, to kupię jej chyba szelki. mam prywatę... Szukam deklaracji dania DT w przyszłości szczeniakom.. szukamy ludzi z wolnym miejscem, kojcem... czymkolwiek. Idzie wiosna, zaczynają się szczeniaki :( u nas to dla nich wyrok śmierci. Dziś kolejne zgłoszenie. :shake: Quote
savahna Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Przerażajace to wszystko. W Starachowicach sforka szczeniaczków gdzies w słomie, w polu...Tradycyjnie nie ma innego dt jak tylko litościwa Jaga:shake: Wstaw Soema(jak będziesz miała) zdjęcia to chociaż poogłaszam...:roll: I jakieś minimalne info (płeć ,wiek docelowa wielkość) Quote
Soema Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 savahna napisał(a):Przerażajace to wszystko. W Starachowicach sforka szczeniaczków gdzies w słomie, w polu...Tradycyjnie nie ma innego dt jak tylko litościwa Jaga:shake: Wstaw Soema(jak będziesz miała) zdjęcia to chociaż poogłaszam...:roll: I jakieś minimalne info (płeć ,wiek docelowa wielkość) Pewnie Marlena im założy wątek, to podeślę. Dziękuję. Się dopiero zacznie.. Mollcia męczy gryzaka na łóżku, beztroski gamoń :) Quote
Soema Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Nikt nas nie odwiedza...........:( nie będziemy się pokazywać, o. Jutro na 15 jedziemy na RTG, mają w końcu ściągnąć odczynniki, czy coś tam ;) może się później uda jeszcze podjechać na Orlich skonsultować.. Się kończą pieniądze... ma ktoś pomysł na jakiś bazarek albo co? Bardzo nie lubię prosić o wsparcie na 'swoje' psy.. ale to na pewno trochę będzie kosztowało. Quote
Monika_tbg Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ja jestem kilka razy dziennie ale nic nie piszę:oops: Quote
savahna Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No, Soema...:nono: Ja tu zagladam codziennie, wiec bardzo proszę bez takich tam...:cool3: Quote
czikusiowa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 zaglądamy,zaglądamy :) to czekamy na wieści niebawem ;) Quote
milka74 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 A kto inny Was odwiedza codziennie jak nie ja, na przykład.............jak ostatnio się wzruszyłam i napisałam, że to dla mnie najfajniejszy :loveu:wątek na dogo to nawet słówkiem nie odpisałaś :shake: :obrazic:nic ani jednego słóweczka...:talker: Quote
Soema Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 milka74 napisał(a):A kto inny Was odwiedza codziennie jak nie ja, na przykład.............jak ostatnio się wzruszyłam i napisałam, że to dla mnie najfajniejszy :loveu:wątek na dogo to nawet słówkiem nie odpisałaś :shake: :obrazic:nic ani jednego słóweczka...:talker: Bo ja skromna jestem :grins: boję się tych badań, staw rzekomy jest ewidentny, zobaczymy jak to można skorygować.. Nie pisałam chyba tu, ale Molly uwielbia biegać, tak dla samego biegania :) ogromną ma radochę. Leci od windy pod drzwi, wołam ją zasuwa do mnie i znów pod drzwi :) widać, że lubi. Quote
ostatniaszansa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No nie obrażamy sie , nie obrażamy zaglądamy. Soemo mogę przekazać piękne kolczyki, ciężkie, płaski kamień- malachit srebrne bigle dla Molly :) Ewa Quote
Soema Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 ostatniaszansa napisał(a):No nie obrażamy sie , nie obrażamy zaglądamy. Soemo mogę przekazać piękne kolczyki, ciężkie, płaski kamień- malachit srebrne bigle dla Molly :) Ewa Ooo, dziękuję Ewo :) jutro będzie wiadomo, czy i ile byłoby ewentualnie potrzebne.. Quote
Soema Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 A tak w ogóle to Molly jest bardzo ekonomiczna, oprócz sterty swoich ręczniczków, które miała od początku i jakoś żal mi je wyrzucic, bo się z nimi strasznie wygłupia. Kupuję jej co chwilę jakieś gryzaki, ciasteczka etc... Ale psica ta, jest samowystarczalna ;) ukradła mi ostatnio zakrętkę od mleka... i odprawiała istne szaleństwo, polowanie, ataki etc :eviltong: nawet, nawet uniosła swe śliczne jakże słodkie fafelki... szczypała.. podgryzała... pożerała :mdleje: kontemplowała... rżnęła głupa :grins: Quote
Soema Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Do ataku! chwila skupienia.... i delektacja..:) ooo... uciekło... się znalazło :lol: takie coś się jakoś nazywa :grins: w judo czy jakoś gdzieś... jak patrzę na to zdjęcie... to mnie boli:roll: hehe Quote
czikusiowa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 rżnięcie głupa :evil_lol: wyszła cudownie i bardzo przekonywująco :loveu: Quote
ostatniaszansa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 savahna napisał(a):Przerażajace to wszystko. W Starachowicach sforka szczeniaczków gdzies w słomie, w polu...Tradycyjnie nie ma innego dt jak tylko litościwa Jaga:shake: Wstaw Soema(jak będziesz miała) zdjęcia to chociaż poogłaszam...:roll: I jakieś minimalne info (płeć ,wiek docelowa wielkość) Savahna, uważajcie jak w tv reportaz o starachowickich psach obaczyłam a w nim mignęła Pani MK to aż z przerażenia usiadłam . Ta Pani jak najdalej od wszelkich zwierzaków a już kotów i psów w szczególności ! To nie jest osobiste . Ewa Quote
Recommended Posts