savahna Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Soema napisał(a):. Zauroczyła państwa w tramwaju... zobaczymy. Ej, co Ty Soema kombinujesz?!:razz: Chyba nie chcesz wydać gdzieś naszej Molly...?:evil_lol: Quote
Soema Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 savahna napisał(a):Ej, co Ty Soema kombinujesz?!:razz: Chyba nie chcesz wydać gdzieś naszej Molly...?:mad::evil_lol: Zaczynam Cię coraz mniej kochać :shake: zdecydowanie. Oczywiście, że nie chcę i Evelka świadkiem jaką miałam minę:roll::oops: no ale chcieć to nie zawsze móc... :( Quote
savahna Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Soema napisał(a): Evelka świadkiem jaką miałam minę:roll::oops: no ale chcieć to nie zawsze móc... :( :bigcry: :Rose: :calus: :painting: Quote
weszka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Nareszcie dziś poznałam nasze cudo! Sam urok, tuli się i bardzo dzielnie radzi z tą bidną łapką. Quote
weszka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 i jeszcze zapoznanie z moją Vesper :) ale to nie jej liga wagowa ;) Quote
Soema Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Mollcia na Marszu (nie)milczenia robiła furorę :) No cudna jest, co tu dużo mówić. Rozkosz sama... :) Quote
Soema Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 A tym mnie rozłożyła,.. autentycznie :) siedziała, jak mały dzięcioł :):) :loveu: Quote
Soema Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Masujemy się... i ona sama coraz częściej ją używa. Niestety, ze stawem rzekomym jest spory problem.. :shake: Quote
chita Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mollinka:loveu: ona na ta lapke cos dostaje jeszcze? [SIZE="1"]gg is dead:roll: Quote
czikusiowa Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 zdjęcia cudowne :loveu: jak Ty oddasz Molly to ja nie wiem ...? a domek dla Niej musi być najwspanialszy,bo jak nie ... to :mad: Quote
Soema Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Ja też nie wiem..... wiem, że muszę.. na Marszu wiele osób urzekła... nic to, dom będzie pod stałą kontrolą. Aaaaaaaa :( Quote
gerta Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Oj trudno będzie się rozstać... Ale pies po takich przejściach musi trafić cudownie ;) Ja miałam u siebie kiedyś Tonica - łapkę miał skręcaną na śruby, a dziś - ma cudowny dom, jest kochany i nie pamięta wcale, jak go po schodach nosiliśmy. Soema, nawet, jak tu nie zaglądam długo, to trzymam za Was kciuki :) Quote
savahna Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Myślę,że w domkach bedzie można w przypadku Molly wybierać...;) Ja to bym jeszcze chętnym dała do poczytania wątek,zeby wiedzieli jaką niunię i z jaką historią biora...:razz: Quote
Soema Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 savahna napisał(a):Myślę,że w domkach bedzie można w przypadku Molly wybierać...;) Ja to bym jeszcze chętnym dała do poczytania wątek,zeby wiedzieli jaką niunię i z jaką historią biora...:razz: Tak zrobimy.... Quote
Soema Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Moim współlokatorom zapomniało się trzepać worek z odkurzacza przez 3miechy jak mnie tu nie było.. no i poszłyśmy z Mollą do zsypu.. Skończyłam, wychodzę, chcę się z pieronem poganiać.... nie ma :mdleje: wołam, nic... Lecę na 10 piętro nie ma... :roll: 8..... nic... 7.... nie ma. Na 6 Gamoń zwiedzał :mad: jaka z siebie dumna.:razz: Teraz śpi kołami do góry na łóżku. Mniejsza ode mnie, a więcej miejsca na łóżku zajmuje :niewiem: nie wiem o co chosi....:shake: zapraszam na bazarek na SSPZ http://www.dogomania.pl/threads/201936-Nowiutki-stanik-szal-gaciory-ksi%C4%85%C5%BCka-o-koralikach-na-potrzeby-SSPZ-do-20.02-godz22 Quote
savahna Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ja Cię Soema baaardzo proszę, nie strasz ludzi...:mdleje: Już kiedyś z ząbkiem historia była, a teraz TO...Zanim człowiek do końca doczyta to serducho może nie wytrzymać...;) Quote
Soema Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 savahna napisał(a):Ja Cię Soema baaardzo proszę, nie strasz ludzi...:mdleje: Już kiedyś z ząbkiem historia była, a teraz TO...Zanim człowiek do końca doczyta to serducho może nie wytrzymać...;) Ale ja przecie całkiem krótko i grzecznie.. tym razem.. się starałam napisać ;) Quote
czikusiowa Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ale i tak brzmi to strasznie jak człowiek czyta ;p zła Soema,zła:mad: a Molly żądna wiedzy a z łóżkiem u mnie jest tak samo :cool3: istotka sięga do kolan a pół łóżka spokojnie zajmuje :eviltong: Quote
Soema Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 To ja już nic nie napiszę :obrazic: o ! Quote
savahna Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 A my Cię i tak lubimy!:loveu: Ale Molly też lubimy, chyba nawet baaardzo....;) Napiszesz, napiszesz.....:evil_lol: Quote
czikusiowa Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 napiszesz bo Nas lubisz :cool3: i wiesz,że my też się tu o Molly martwimy ... i o łapinkę :roll: wiemy też,że lepszej opieki nie mogła mieć a podroczyć się czasem trzeba, żebyś na laurach Nam tu nie spoczęła :evil_lol: Quote
milka74 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Soema, uwierz mi ,że wątek Molly jest dla mnie takim promyczkiem, iskierką nadziei, zaglądam do Was prawie codziennie, choć nic nie piszę ...to odwiedzam Was w nadziei na dobre wieści, słodkie foty królewny, naprawdę to dla mnie jedyny wątek na dogo gdzie wiem, że mimo burz jest dobrze... Z całego serca Was obie pozdrawiam i wiem, że jeśli już podejmiesz decyzję..............to będzie to najlepszy wybór świata, całuję Was strasznie mocno :loveu: Quote
Isadora7 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ja tez z przyjemnościa czytam wąteczek Quote
Soema Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Nuuuuudy na wątku, nikt się nie kłóci, nie wytyka...:roll: Próbuję się właśnie umówić w Multivecie na RTG, bo w lecznicy na Orlich Gniazd mają sprzęt do zabiegów, ale nie mają rentgena.. Wczoraj byłyśmy z Mollką u Evelki... a Evelka ma stado, oj ma - jeszcze Lilu była ;) dobrze, że tam pokój większy. Ale zmienicie zdanie o Molly :shake: ino zdjęcia wybiorą jakiekolwiek w miarę :hmmmm: Quote
Soema Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Ekhm.... Molly z Iskrą :grins: :grins: ale przyznajcie... zęby to one mają bielutkie :loveu: Quote
Recommended Posts