Jump to content
Dogomania

Połamane, wycieńczone psie dziecko - ma ADHD i zostaje u mnie, O!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

savahna napisał(a):
Ej, co Ty Soema kombinujesz?!:razz:
Chyba nie chcesz wydać gdzieś naszej Molly...?:mad::evil_lol:

Zaczynam Cię coraz mniej kochać :shake:
zdecydowanie. Oczywiście, że nie chcę i Evelka świadkiem jaką miałam minę:roll::oops:
no ale chcieć to nie zawsze móc... :(

Posted

Oj trudno będzie się rozstać... Ale pies po takich przejściach musi trafić cudownie ;) Ja miałam u siebie kiedyś Tonica - łapkę miał skręcaną na śruby, a dziś - ma cudowny dom, jest kochany i nie pamięta wcale, jak go po schodach nosiliśmy.
Soema, nawet, jak tu nie zaglądam długo, to trzymam za Was kciuki :)

Posted

Myślę,że w domkach bedzie można w przypadku Molly wybierać...;) Ja to bym jeszcze chętnym dała do poczytania wątek,zeby wiedzieli jaką niunię i z jaką historią biora...:razz:

Posted

savahna napisał(a):
Myślę,że w domkach bedzie można w przypadku Molly wybierać...;) Ja to bym jeszcze chętnym dała do poczytania wątek,zeby wiedzieli jaką niunię i z jaką historią biora...:razz:

Tak zrobimy....

Posted

Moim współlokatorom zapomniało się trzepać worek z odkurzacza przez 3miechy jak mnie tu nie było.. no i poszłyśmy z Mollą do zsypu.. Skończyłam, wychodzę, chcę się z pieronem poganiać.... nie ma :mdleje: wołam, nic... Lecę na 10 piętro nie ma... :roll:
8..... nic... 7.... nie ma. Na 6 Gamoń zwiedzał :mad: jaka z siebie dumna.:razz:
Teraz śpi kołami do góry na łóżku. Mniejsza ode mnie, a więcej miejsca na łóżku zajmuje :niewiem: nie wiem o co chosi....:shake:

zapraszam na bazarek na SSPZ
http://www.dogomania.pl/threads/201936-Nowiutki-stanik-szal-gaciory-ksi%C4%85%C5%BCka-o-koralikach-na-potrzeby-SSPZ-do-20.02-godz22

Posted

Ja Cię Soema baaardzo proszę, nie strasz ludzi...:mdleje: Już kiedyś z ząbkiem historia była, a teraz TO...Zanim człowiek do końca doczyta to serducho może nie wytrzymać...;)

Posted

savahna napisał(a):
Ja Cię Soema baaardzo proszę, nie strasz ludzi...:mdleje: Już kiedyś z ząbkiem historia była, a teraz TO...Zanim człowiek do końca doczyta to serducho może nie wytrzymać...;)

Ale ja przecie całkiem krótko i grzecznie.. tym razem.. się starałam napisać ;)

Posted

ale i tak brzmi to strasznie jak człowiek czyta ;p
zła Soema,zła:mad:

a Molly żądna wiedzy
a z łóżkiem u mnie jest tak samo :cool3: istotka sięga do kolan a pół łóżka spokojnie zajmuje :eviltong:

Posted

napiszesz bo Nas lubisz :cool3:
i wiesz,że my też się tu o Molly martwimy ... i o łapinkę :roll:

wiemy też,że lepszej opieki nie mogła mieć a podroczyć się czasem trzeba,
żebyś na laurach Nam tu nie spoczęła :evil_lol:

Posted

Soema, uwierz mi ,że wątek Molly jest dla mnie takim promyczkiem, iskierką nadziei, zaglądam do Was prawie codziennie, choć nic nie piszę ...to odwiedzam Was w nadziei na dobre wieści, słodkie foty królewny, naprawdę to dla mnie jedyny wątek na dogo gdzie wiem, że mimo burz jest dobrze...
Z całego serca Was obie pozdrawiam i wiem, że jeśli już podejmiesz decyzję..............to będzie to najlepszy wybór świata, całuję Was strasznie mocno :loveu:

Posted

Nuuuuudy na wątku, nikt się nie kłóci, nie wytyka...:roll:
Próbuję się właśnie umówić w Multivecie na RTG, bo w lecznicy na Orlich Gniazd mają sprzęt do zabiegów, ale nie mają rentgena..

Wczoraj byłyśmy z Mollką u Evelki... a Evelka ma stado, oj ma - jeszcze Lilu była ;)
dobrze, że tam pokój większy.
Ale zmienicie zdanie o Molly :shake: ino zdjęcia wybiorą jakiekolwiek w miarę :hmmmm: