Jump to content
Dogomania

Połamane, wycieńczone psie dziecko - ma ADHD i zostaje u mnie, O!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=&quot]Ż[/FONT][FONT=&quot]ycz[/FONT][FONT=&quot]ę[/FONT][FONT=&quot] Wam w[/FONT][FONT=&quot]ł[/FONT][FONT=&quot]asnego skrawka nieba, zadumy nad p[/FONT][FONT=&quot]ł[/FONT][FONT=&quot]omieniem [/FONT][FONT=&quot]ś[/FONT][FONT=&quot]wiecy, odpoczynku i zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wok[/FONT][FONT=&quot]ół[/FONT][FONT=&quot], chwil roziskrzonych [/FONT][FONT=&quot]ś[/FONT][FONT=&quot]wiat[/FONT][FONT=&quot]ł[/FONT][FONT=&quot]em betlejemskiej gwiazdy, d[/FONT][FONT=&quot]ź[/FONT][FONT=&quot]wi[/FONT][FONT=&quot]ę[/FONT][FONT=&quot]kami kol[/FONT][FONT=&quot]ę[/FONT][FONT=&quot]dy, zapachem jod[/FONT][FONT=&quot]ł[/FONT][FONT=&quot]y i wspomnieniami. [/FONT][FONT=&quot]Ż[/FONT][FONT=&quot]ycz[/FONT][FONT=&quot]ę[/FONT][FONT=&quot] ś[/FONT][FONT=&quot]wi[/FONT][FONT=&quot]ą[/FONT][FONT=&quot]t sp[/FONT][FONT=&quot]ę[/FONT][FONT=&quot]dzonych w gronie najbli[/FONT][FONT=&quot]ż[/FONT][FONT=&quot]szych, w atmosferze pe[/FONT][FONT=&quot]ł[/FONT][FONT=&quot]nej mi[/FONT][FONT=&quot]ł[/FONT][FONT=&quot]o[/FONT][FONT=&quot]ś[/FONT][FONT=&quot]ci i wzajemnej [/FONT][FONT=&quot]ż[/FONT][FONT=&quot]yczliwo[/FONT][FONT=&quot]ś[/FONT][FONT=&quot]ci. Weso[/FONT][FONT=&quot]ł[/FONT][FONT=&quot]ych [/FONT][FONT=&quot]Ś[/FONT][FONT=&quot]wi[/FONT][FONT=&quot]ą[/FONT][FONT=&quot]t![/FONT]
[FONT=&quot]:tree1:[/FONT][FONT=&quot]:x-mas:[/FONT][FONT=&quot]:tree1:[/FONT][FONT=&quot]:x-mas:[/FONT][FONT=&quot]:tree1:[/FONT][FONT=&quot]:x-mas:[/FONT]

Posted

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!
:tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas:

Posted

Wiedźma napisał(a):
Jak malizna?

Malizna urosła :)
szaleje bardzo, uwielbia śmigać po śniegu, gania w salonie za piłką. Staram się ją przyzwyczajać do różnych rzeczy, bo bardzo szczeka.
Atakuje przez szybę moją sukę........ a że Nusia jej nie widzi tylko słyszy, to tylko kreci łebkiem :)

Pieszczoch nieziemski :) Jedziemy się w końcu zaszczepić, pewnie znów strzeli focha w gabinecie :)

Posted

savahna napisał(a):
A zdjęcia maluszka, gdzie...?:crazyeye:
Cos tam sie wyjasnilo z ta łapiną?:cool3:

Aparat umarł :(
łapinka bez gwoździ wróciła do normalnych rozmiarów. Teraz czekamna wolny termin u dr Silmanowicza żeby do niego jechać. Bedziemy jechali z drugim psem, czyli będzie wesoło ;)

Posted

savahna napisał(a):
Tak,tak biedna psina...:evil_lol: A najgorsze jest to,że ciągle sama, opuszczona w wielkim domu:razz::eviltong:
No właśnie,jak...:roll:

Ja ledwie, ale ona niczego sobie :)
nie licząc kilku wpadek załatwia się na dworze ;) pełnia szczęścia, jak można śmigać. I o dziwo na dworze ma mnie głębooookooo :niewiem: i sobie sama śmiga.
W domu krok w krok za mną chodzi, już się Małpiszon nauczył, że jak idę na górę to nie wolno piszczeć tylko pi cichutku.. włazić po schodach:p
uczymy się komendy "do siebie", "zostań" i czasem wychodzi :grins: z naciskiem na czasem ;)
mam trochę problemów z jej powodu, ale z wszystkim damy radę. Niestety, dr Silmanowicz nie przyjmuje teraz, więc konsultować się będziemy za tydzień mam nadzieję już na pewno.
Zdarza się małej podeprzeć łapinką trochę jak siusia :)
tak czy siak, ze swoją zabawką, jedną z wielu, śmiga po pokoju aż miło. Skacze, warczy, szarpie, pełnia szczęścia :)
muszę zakupić nowy aparat, co mnie finansowo zaboli, no ale tamten umarł sobie :roll:
dzięki że o nas pamiętacie i myślicie :)
odwdzięczę się fotami.. jakoś w najbliższym czasie :)