Soema Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [video=youtube;QijhzH3tCZQ]http://www.youtube.com/watch?v=QijhzH3tCZQ[/video] Ehh dwa pozostałe się nei zapisały, tam było lepiej widać :( Quote
puniaiwika Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Jaki z niej slodziak widac ze łapka jej nie przeszkadza za bardzo fajnie biega i jak radośnie:):) Quote
savahna Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Trafiłam na bazarek ze stroikami. Komu, komu.... http://www.dogomania.pl/threads/198657-Stroiki-%C5%9Bwi%C4%85teczne-kartki A Molly pogłaskac tam ode mnie!:loveu: Quote
Soema Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Bardzo proszę o gratulację dla Molly ;) za pierwszą kupkę na dworze:cool1: i proszę nie pamiętać, że zabrudziła sobie całe łapki w ku**** :p ale duma ją mnie i mnie rozpierała :loveu: zapraszam do szarańczy ;) http://www.dogomania.pl/threads/198819-Sandomierska-dru%C5%BCyna-pi%C5%82karska-czyli-pom%C3%B3%C5%BCcie-nam-z-ma%C5%82%C4%85-szara%C5%84cz%C4%85!?p=15983371#post15983371 Quote
milka74 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 WOW:crazyeye: gratulujemy sukcesu:klacz::klacz::klacz: a o pierdołach nie będziemy wcale pamiętać:evil_lol: Quote
Wiedźma Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 :tree1::tree1::tree1: Świąteczne uściski dla całej Twojej rodziny: dwu- i czworonożnej. Wszystkiego najlepszego!:tree1::tree1::tree1: Quote
weszka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Dzielna Molly, wiadomo nie od dziś! Dziewczynki życzę Wam spokojnych, pięknych Świąt! Quote
gameta Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Wesołych Świąt ! Żeby wiara i nadzieja w dobro, nigdy w Nas nie ustała ! Quote
Soema Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Dziękujemy ! Wesołych spokojnych Świąt, oby przyszły rok był dla nas wszystkich lepszy od obecnego! Quote
savahna Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [FONT="]Ż[/FONT][FONT="]ycz[/FONT][FONT="]ę[/FONT][FONT="] Wam w[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="]asnego skrawka nieba, zadumy nad p[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="]omieniem [/FONT][FONT="]ś[/FONT][FONT="]wiecy, odpoczynku i zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wok[/FONT][FONT="]ół[/FONT][FONT="], chwil roziskrzonych [/FONT][FONT="]ś[/FONT][FONT="]wiat[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="]em betlejemskiej gwiazdy, d[/FONT][FONT="]ź[/FONT][FONT="]wi[/FONT][FONT="]ę[/FONT][FONT="]kami kol[/FONT][FONT="]ę[/FONT][FONT="]dy, zapachem jod[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="]y i wspomnieniami. [/FONT][FONT="]Ż[/FONT][FONT="]ycz[/FONT][FONT="]ę[/FONT][FONT="] ś[/FONT][FONT="]wi[/FONT][FONT="]ą[/FONT][FONT="]t sp[/FONT][FONT="]ę[/FONT][FONT="]dzonych w gronie najbli[/FONT][FONT="]ż[/FONT][FONT="]szych, w atmosferze pe[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="]nej mi[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="]o[/FONT][FONT="]ś[/FONT][FONT="]ci i wzajemnej [/FONT][FONT="]ż[/FONT][FONT="]yczliwo[/FONT][FONT="]ś[/FONT][FONT="]ci. Weso[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="]ych [/FONT][FONT="]Ś[/FONT][FONT="]wi[/FONT][FONT="]ą[/FONT][FONT="]t![/FONT] [FONT="]:tree1:[/FONT][FONT="]:x-mas:[/FONT][FONT="]:tree1:[/FONT][FONT="]:x-mas:[/FONT][FONT="]:tree1:[/FONT][FONT="]:x-mas:[/FONT] Quote
Aleksandra:) Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość! :tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas: Quote
Soema Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Wiedźma napisał(a):Jak malizna? Malizna urosła :) szaleje bardzo, uwielbia śmigać po śniegu, gania w salonie za piłką. Staram się ją przyzwyczajać do różnych rzeczy, bo bardzo szczeka. Atakuje przez szybę moją sukę........ a że Nusia jej nie widzi tylko słyszy, to tylko kreci łebkiem :) Pieszczoch nieziemski :) Jedziemy się w końcu zaszczepić, pewnie znów strzeli focha w gabinecie :) Quote
savahna Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 A zdjęcia maluszka, gdzie...?:crazyeye: Cos tam sie wyjasnilo z ta łapiną?:cool3: Quote
Soema Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 savahna napisał(a):A zdjęcia maluszka, gdzie...?:crazyeye: Cos tam sie wyjasnilo z ta łapiną?:cool3: Aparat umarł :( łapinka bez gwoździ wróciła do normalnych rozmiarów. Teraz czekamna wolny termin u dr Silmanowicza żeby do niego jechać. Bedziemy jechali z drugim psem, czyli będzie wesoło ;) Quote
czikusiowa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Molly grzej dupkę i wracaj do pełnej sprawności :) a my czekamy na wieści o łapince ;) Quote
ostatniaszansa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Mocno zaciskamy kciuki za Molly . Przy takiej opiece musi być dobrze. Soemo, wysłałam maila mam nadzieję , że dotarł ? Ewa Quote
savahna Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 To trzymam kciuki. :happy1: Aparat Molly zjadła? :eviltong::loveu::eviltong: Quote
weszka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Wpadam z szybką wizytą i lecę dalej ;) Quote
Wiedźma Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 savahna napisał(a): Aparat Molly zjadła? :eviltong::loveu::eviltong: Pewnie zeżarła wszystko, co pod ręką... Biedna, zagłodzona psina :) Quote
savahna Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Tak,tak biedna psina...:evil_lol: A najgorsze jest to,że ciągle sama, opuszczona w wielkim domu:razz::eviltong: No właśnie,jak...:roll: Quote
Soema Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 savahna napisał(a):Tak,tak biedna psina...:evil_lol: A najgorsze jest to,że ciągle sama, opuszczona w wielkim domu:razz::eviltong: No właśnie,jak...:roll: Ja ledwie, ale ona niczego sobie :) nie licząc kilku wpadek załatwia się na dworze ;) pełnia szczęścia, jak można śmigać. I o dziwo na dworze ma mnie głębooookooo :niewiem: i sobie sama śmiga. W domu krok w krok za mną chodzi, już się Małpiszon nauczył, że jak idę na górę to nie wolno piszczeć tylko pi cichutku.. włazić po schodach:p uczymy się komendy "do siebie", "zostań" i czasem wychodzi :grins: z naciskiem na czasem ;) mam trochę problemów z jej powodu, ale z wszystkim damy radę. Niestety, dr Silmanowicz nie przyjmuje teraz, więc konsultować się będziemy za tydzień mam nadzieję już na pewno. Zdarza się małej podeprzeć łapinką trochę jak siusia :) tak czy siak, ze swoją zabawką, jedną z wielu, śmiga po pokoju aż miło. Skacze, warczy, szarpie, pełnia szczęścia :) muszę zakupić nowy aparat, co mnie finansowo zaboli, no ale tamten umarł sobie :roll: dzięki że o nas pamiętacie i myślicie :) odwdzięczę się fotami.. jakoś w najbliższym czasie :) Quote
weszka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 W tym słodkim ciałku to małe diablątko drzemie jak nic ;) Quote
Recommended Posts