weszka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ślicznie Molly nasłuchuje i ogląda wygłupy swojej opiekunki ;) Cieszę się też, że księżniczce dry bed spasował. No ale na koniec kiepska wiadomość :( oby podejrzenia złego zrastania okazały się niesłuszne. Quote
Soema Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 weszka napisał(a):Ślicznie Molly nasłuchuje i ogląda wygłupy swojej opiekunki ;) Cieszę się też, że księżniczce dry bed spasował. No ale na koniec kiepska wiadomość :( oby podejrzenia złego zrastania okazały się niesłuszne. Też mam taką nadzieję... poza tym... w przytulisku u nas panuje znowu parwo.. Więc, ryzyko że mała załapała jest bardzo duże. Dostała surowicę. Ehh.. Zrzucę zaraz kilka fot Gamonia :) Weszka widzimy się w środę :) Quote
chita Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 kurde no...oby sie dobrze zrastalo... melduje ze kong kupiony i zaplacony, daj znac jak dojdzie;) Quote
weszka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Soema napisał(a): Weszka widzimy się w środę :) Ano się widzimy ;) Moja mama jak jej powiedziałam, że jadę to tylko jęknęła: żeby cię tylko nie przymknęli hihi Quote
Soema Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 chita napisał(a):kurde no...oby sie dobrze zrastalo... melduje ze kong kupiony i zaplacony, daj znac jak dojdzie;) Dzięki Kochana! :Rose: weszka napisał(a):Ano się widzimy ;) Moja mama jak jej powiedziałam, że jadę to tylko jęknęła: żeby cię tylko nie przymknęli hihi Moja skomentowała wymownym milczeniem :niewiem: Quote
Soema Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Dry bed jest fajny :loveu: jest uuuroooczaaa :) Quote
Soema Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Dałam memu Szczęściu misia... do przytulania :hmmmm: Kjujik stracił już nos z tej miłości :diabloti: Quote
Nevada Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 naprawdę jest wyjątkowa, łapie za serce od pierwszego spojrzenia Quote
malawaszka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 słodkości - oby się ładnie zrastało jednak!!! Quote
zerduszko Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ale ona ma urok - czaruje cudnie :) Quote
Nadziejka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 :iloveyou::thumbs::calus:jakaz m,adrosc w tych cudnych oczetach ! pieknosci malunia pieknosci , zdrowenka dla was postokroc:multi::loveu: Quote
weszka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jest absolutnie cudowna :loveu::loveu::loveu: Quote
diana79 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 takie maleństwo kochane :loveu: takie dzielne :loveu: Quote
Soema Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Cudo dzisiaj wstało.... a ja myślałam, że zemdleje :mdleje: podniosła się, oparła na tej łapince co miała panewkę robioną.. ale to był dziwny widok.. Coraz ruchliwsza ona jest. No i takie łobuzerskie iskierki ma w oczkach:evil_lol: Quote
bagulek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 dobre wieści Soema :D czekamy na więcej i kibicujemy maleńkiej z całych sił :) Quote
Soema Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Przyszły podkłady od KATJA :Rose: !! 60 sztuk... DZIĘKUJĘ! A tej małej Dziamocie to ja zaraz pyszczek zaknebluje, gada Toto jak najęte. :) Quote
emilia2280 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Soema napisał(a): A tej małej Dziamocie to ja zaraz pyszczek zaknebluje, gada Toto jak najęte. :) No tak jak Ci powiedzialam- ugotowanego ziemniaczka za skórká albo jabluszko w calosci. Mojemu dziecku tak kneblujé szczekaczké ;ppp To wspanialy znak ze scenie wstalo! MA widac wladze w nózkach i bédzie chodzic jak sie podleczy. Quote
ageralion Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Super =, ze mala czuje sie coraz lepiej :) Zgadzam sie, ze to dobry znak, ze wstala sama :cool3: Buziaczki dla malutkiej :kiss_2: PS mam taki sam brzydki recznik w pomaranczowe paski :eviltong: Quote
Agnezia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ageralion napisał(a):Super =, ze mala czuje sie coraz lepiej :) Zgadzam sie, ze to dobry znak, ze wstala sama :cool3: Buziaczki dla malutkiej :kiss_2: PS mam taki sam brzydki recznik w pomaranczowe paski :eviltong: a dziś rano myślałam, że kiedyś też taki mieliśmy :) Quote
Katja Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 A już się zastanawiałam kiedy dotrą do Ciebie te podkłady :) Trzymam za ślicznotkę kciuki ;) Ps. Nie chciałby ktoś rocznej kotki?;> Quote
Soema Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 emilia2280 napisał(a):No tak jak Ci powiedzialam- ugotowanego ziemniaczka za skórká albo jabluszko w calosci. Mojemu dziecku tak kneblujé szczekaczké ;ppp To wspanialy znak ze scenie wstalo! MA widac wladze w nózkach i bédzie chodzic jak sie podleczy. Też chcę w to wierzyć :) Toto gada bo: - zrobiło siku - chcę się koopkę - zrobiło się koopkę, zakopało, ale i tak śmierdzi :grins: - chcę się pić (michę wyciągam, bo dziecię się często kąpało ;)) ageralion napisał(a):Super =, ze mala czuje sie coraz lepiej :) Zgadzam sie, ze to dobry znak, ze wstala sama :cool3: Buziaczki dla malutkiej :kiss_2: PS mam taki sam brzydki recznik w pomaranczowe paski :eviltong: Agnezia napisał(a):a dziś rano myślałam, że kiedyś też taki mieliśmy :) Ręcznik, jak i inne wyrwałam z przytula.. Albo z holenderskich darów to albo skądś z PL :) Katja napisał(a):A już się zastanawiałam kiedy dotrą do Ciebie te podkłady :) Trzymam za ślicznotkę kciuki ;) Ps. Nie chciałby ktoś rocznej kotki?;> Dzięki jeszcze raz :) ja bym chciała.. ale mam alergię i sucz, co nie bardzo kocha koty :( Quote
Recommended Posts