Soema Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 To super, że się znalazła :) Trochę głupaw ;) To jest zamarznięty Kryspinów ;) Quote
ostatniaszansa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 a to małe białe i rude puchate cuda ? co to? Karina nie odbierasz telefonu :mad: to nie ple, ple , ważne. Ewa Quote
Soema Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='ostatniaszansa']a to małe białe i rude puchate cuda ? co to? Karina nie odbierasz telefonu :mad: to nie ple, ple , ważne. Ewa Dziękuję !!!!!!! :Rose: te szczylki i Fado to z Klembowa http://www.dogomania.pl/threads/222542-Biegunka-robaki...-ko%C5%9Bci-na-wierzchu...-klembowskie-SZKIELETY-prosz%C4%85-o-wsparcie!?p=18773240#post18773240 Molluch mój kochany.. :grins: tymczasyy :) Quote
ostatniaszansa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 one wyglądają jak pluszowe zabawki :) i tak beszczelnie łażą po Molce czy inszej psinie ? Ewa Quote
Soema Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 ostatniaszansa napisał(a):one wyglądają jak pluszowe zabawki :) i tak beszczelnie łażą po Molce czy inszej psinie ? Ewa Łażą po Fado... Molla aż na tyle sobie nie pozwala ;) choc coraz bardziej się tłuką, a potem tulą. Quote
chita Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Mollinka w realu to drobinka, czyli te kluchy to jakies pokurcze?:cool3::loveu: Quote
Soema Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 chita napisał(a):Mollinka w realu to drobinka, czyli te kluchy to jakies pokurcze?:cool3::loveu: Taaaa są wielkości Nafi już........ przybierają pół kilo na tydzień... Mollucha też przytła, waży 7 kilo :grins: Quote
savahna Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Soema , wielka prosba. Wiem ,że Ty pw nie używasz. Mogłabys do nas zajrzeć. Erka szuka bezskutecznie kogoś do wizyty pa w okolicach Krakowa dla 2 szczeniaków. Plissss:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-1-dla-naszych-ps%C3%B3w-aktualizacja-i-info-str.1?p=18850657#top Quote
Soema Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='savahna']Soema , wielka prosba. Wiem ,że Ty pw nie używasz. Mogłabys do nas zajrzeć. Erka szuka bezskutecznie kogoś do wizyty pa w okolicach Krakowa dla 2 szczeniaków. Plissss:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-1-dla-naszych-ps%C3%B3w-aktualizacja-i-info-str.1?p=18850657#top I jak wypadła wizyta? Pamiętacie nas?;) Nafull Quote
Soema Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Byliśmy tydzień temu w Gdowie 20 parę stopni, słońce... psy popadały... znaleźliśmy fajną pustą polanę.. Potem byliśmy nad Rabą... gdyby Molla nie była na smyczy to by poszłaaaaa z nurtem rzeki :splat: bo przecież woda super, a jeszcze bąbelki - szał ;) Quote
RIVER Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Fajna jest, chyba nie żałujesz, że jest z Tobą:evil_lol: Looknij na wątek informacyjny hoteliku u Murki. Mój Ponguś prezentuje tam swój słodki uśmiech z jednym zębem. Łezunia jego kumpelka jest bardzo chora, więc po pobycie w klinice wróciła do mnie. Quote
Soema Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 RIVER napisał(a):Fajna jest, chyba nie żałujesz, że jest z Tobą:evil_lol: Looknij na wątek informacyjny hoteliku u Murki. Mój Ponguś prezentuje tam swój słodki uśmiech z jednym zębem. Łezunia jego kumpelka jest bardzo chora, więc po pobycie w klinice wróciła do mnie. Oo to wieczorem zerknę :) czyli stado nie zmienione... masz wielkie serce Kochana, że ją wzięłaś do siebie. Quote
jostel5 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Przychodzę tu często pogapić się na Niunię i poprawić sobie nastrój,a dzisiaj zostawiam "ślad",że się pogapiłam...!;) Quote
Soema Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 jostel5 napisał(a):Przychodzę tu często pogapić się na Niunię i poprawić sobie nastrój,a dzisiaj zostawiam "ślad",że się pogapiłam...!;) A zapraszamy :) Quote
Soema Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 RIVER napisał(a):Fajna jest, chyba nie żałujesz, że jest z Tobą:evil_lol: Looknij na wątek informacyjny hoteliku u Murki. Mój Ponguś prezentuje tam swój słodki uśmiech z jednym zębem. Łezunia jego kumpelka jest bardzo chora, więc po pobycie w klinice wróciła do mnie. Aaaale Ponguś ma zębów ;) słodziak straszny :) zapraszam :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/225548-%C5%9Amierdziuchy-na-me-d%C5%82ugi!-Do-15-04-lub-do-ko%C5%84ca-zapas%C3%B3w-KT?p=18937832#post18937832 bo mi się dłuuuugi robią ;) Quote
azalia Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Ależ Molla śliczna panna i jak urosła.Śledziłam jej losy od maleństwa na innym forum. Teraz muszę się cofnąć do tyłu i poczytać jej wątek na dogo. Quote
Soema Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 azalia napisał(a):Ależ Molla śliczna panna i jak urosła.Śledziłam jej losy od maleństwa na innym forum. Teraz muszę się cofnąć do tyłu i poczytać jej wątek na dogo. A gdzie śledziłaś losy Molly?? Ja o nie tylko tu pisałam....:hmmmm: chyba ;) a Mollka... cud ;) to jest niesamowity pies, każdy to mówi :) Quote
Soema Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Witamy się w nowym dogo... bez wielu info... eh [video=youtube;ApESJHPAbHM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ApESJHPAbHM[/video] Quote
Soema Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Muszę Wam to pokazac :) Molly lubi zdjęcia, więc jak robiliśmy młodemu foty (mam L4, więc mam szczeniaka :grins: ) to się pakowała wszędzie w kadr. Więc było Molla zapozuj :) Quote
savahna Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Mój ulubiony wąteczek.:loveu: Fajnie,ze znam Molly od początku....:lol: Quote
Soema Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 savahna napisał(a):Mój ulubiony wąteczek.:loveu: Fajnie,ze znam Molly od początku....:lol: Teraz jeszcze czas na poznanie się w realu :) ;) Quote
Recommended Posts