Jump to content
Dogomania

Połamane, wycieńczone psie dziecko - ma ADHD i zostaje u mnie, O!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
one wyglądają jak pluszowe zabawki :) i tak beszczelnie łażą po Molce czy inszej psinie ? Ewa

Łażą po Fado... Molla aż na tyle sobie nie pozwala ;) choc coraz bardziej się tłuką, a potem tulą.

Posted

chita napisał(a):
Mollinka w realu to drobinka, czyli te kluchy to jakies pokurcze?:cool3::loveu:

Taaaa są wielkości Nafi już........ przybierają pół kilo na tydzień... Mollucha też przytła, waży 7 kilo :grins:

• 2 weeks later...
Posted

Byliśmy tydzień temu w Gdowie 20 parę stopni, słońce... psy popadały... znaleźliśmy fajną pustą polanę..
Potem byliśmy nad Rabą... gdyby Molla nie była na smyczy to by poszłaaaaa z nurtem rzeki :splat:
bo przecież woda super, a jeszcze bąbelki - szał ;)

Posted

Fajna jest, chyba nie żałujesz, że jest z Tobą:evil_lol:

Looknij na wątek informacyjny hoteliku u Murki. Mój Ponguś prezentuje tam swój słodki uśmiech z jednym zębem.
Łezunia jego kumpelka jest bardzo chora, więc po pobycie w klinice wróciła do mnie.

Posted

RIVER napisał(a):

Looknij na wątek informacyjny hoteliku u Murki. Mój Ponguś prezentuje tam swój słodki uśmiech z jednym zębem.
Łezunia jego kumpelka jest bardzo chora, więc po pobycie w klinice wróciła do mnie.

Oo to wieczorem zerknę :) czyli stado nie zmienione... masz wielkie serce Kochana, że ją wzięłaś do siebie.

Posted

jostel5 napisał(a):
Przychodzę tu często pogapić się na Niunię i poprawić sobie nastrój,a dzisiaj zostawiam "ślad",że się pogapiłam...!;)

A zapraszamy :)

Posted

RIVER napisał(a):

Aaaale Ponguś ma zębów ;) słodziak straszny :)

zapraszam :)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/225548-%C5%9Amierdziuchy-na-me-d%C5%82ugi!-Do-15-04-lub-do-ko%C5%84ca-zapas%C3%B3w-KT?p=18937832#post18937832 bo mi się dłuuuugi robią ;)

Posted

Ależ Molla śliczna panna i jak urosła.Śledziłam jej losy od maleństwa na innym forum.

Teraz muszę się cofnąć do tyłu i poczytać jej wątek na dogo.

Posted

azalia napisał(a):
Ależ Molla śliczna panna i jak urosła.Śledziłam jej losy od maleństwa na innym forum.

Teraz muszę się cofnąć do tyłu i poczytać jej wątek na dogo.

A gdzie śledziłaś losy Molly?? Ja o nie tylko tu pisałam....:hmmmm: chyba ;)
a Mollka... cud ;) to jest niesamowity pies, każdy to mówi :)

• 2 weeks later...
Posted

Witamy się w nowym dogo... bez wielu info... eh

[video=youtube;ApESJHPAbHM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ApESJHPAbHM[/video]

Posted

Muszę Wam to pokazac :)
Molly lubi zdjęcia, więc jak robiliśmy młodemu foty (mam L4, więc mam szczeniaka :grins: ) to się pakowała wszędzie w kadr.
Więc było Molla zapozuj :)