Evelka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Nikusia jest przepiękna:loveu: Wspaniale, że trafiłyście na siebie:) Quote
Soema Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Taaa 3 psy to jakaś pomyłka:diabloti: wczoraj miałam młyn w pracy, więc wszytskie zostawiłam w domu... miałam włamanie do szafki i zjadła mi małpa a spółę z małymi 3 batony, no i polewa rozmazana.. No i zjadła mi mój nowy cudny stanik..:-( buuu... ehh muszę chyba zejść do jednego psa, bo obecna sytuacja dla wielu jest chora ;) Molluch pozdrawia spod łóżka :) śpi z Nafką. Quote
savahna Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Soema']Taaa 3 psy to jakaś pomyłka:diabloti: ehh muszę chyba zejść do jednego psa, bo obecna sytuacja dla wielu jest chora ;) Molluch pozdrawia spod łóżka :) śpi z Nafką. Ciekawe do którego....?!:evil_lol: Głaski dla ferajny.;) Quote
Soema Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='savahna']Ciekawe do którego....?!:evil_lol: Głaski dla ferajny.;)[/QUOTE] chcesz to na piśmie?:) Quote
savahna Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Podpis pod zdjęcieciem powinien brzmieć: Mollucha Soemy pozdrawia.:p To na pewno ona? Jakas taka spokojna sie wydaje, jak nie Molly....:diabloti: Soema, ja jej czasem jeszcze odświeżam ogłoszenia, które dawno temu robiłam, ale chyba to już nie ma sensu, co?:razz: Quote
Soema Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 savahna napisał(a):Podpis pod zdjęcieciem powinien brzmieć: Mollucha Soemy pozdrawia.:p To na pewno ona? Jakas taka spokojna sie wydaje, jak nie Molly....:diabloti: Soema, ja jej czasem jeszcze odświeżam ogłoszenia, które dawno temu robiłam, ale chyba to już nie ma sensu, co?:razz: Molla akurat sępiła.. znaczy ona zazwyczaj sępi ;) jak czasem jest ze mną w pracy i zna niektórych klientów, to bezczelnie robi popisy. Siada, kładzie się, przewraca.. no bo ciacha kupili dla swoich to by mogli jedno rzucić ;) hmm nie odświeżaj. Bele gdzie nie oddam :grins: właśnie się tłucze z Nafi... jak one się biją..........:shake: ekhm - aktualnie krępują się nawzajem sznurem.. szkoda że nie mam aparatu. Quote
chita Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Soema napisał(a):Bele gdzie nie oddam :grins: to ja moze przetlumacze: Nigdzie nie oddam:diabloti: :grins: Quote
Soema Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 chita napisał(a):to ja moze przetlumacze: Nigdzie nie oddam:diabloti: :grins: Chciałbym być tego taka pewna. Wiesz przecież..... Quote
czikusiowa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 tyllle czasu już minęło i w końcu pada jakaś poważniejsza deklaracja :p wiemy,że chcesz dla Molly jak najlepiej i chcesz zadbać o jej równowagę życiową ale może to właśnie takie szalone życie odpowiada Molce najbardziej ? ;) Quote
Soema Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 czikusiowa napisał(a):tyllle czasu już minęło i w końcu pada jakaś poważniejsza deklaracja :p wiemy,że chcesz dla Molly jak najlepiej i chcesz zadbać o jej równowagę życiową ale może to właśnie takie szalone życie odpowiada Molce najbardziej ? ;) No na pewno jej nie przeszkadza.. 3 listopada minie rok. Przyznaje się bez bicia, że ostatnio Molla jest zaniedbana, jeśli chodzi o poświęcony jej mój czas. Mam problemy z Nafi, której nie planowałam. Myślałam, że kolejny tymczas będzie dopiero wtedy gdy z Molly złapiemy równowagę, tzn. że będzie umiała więcej, niż podstawowe komendy, że będzie bardziej wyciszona i będziemy ze sobą więcej pracowały. Stało się inaczej, bo Nafi się pojawiła w ogóle nieplanowana, a przy niej głośniejszy krzyk, czy gwałtowniejszy ruch to panika.. szukam dla niej miejsca... póki co bezskutecznie i zaczyna mnie to przerażać. Nika chwilowo jest w hotelu u kolegi, z bokserem zabranym z tarnowskiej pseudo, wszyscy ją tam niańczą, rozpieszczają. Dom chyba będzie miała w Puławach. Molly jest bardzo, bardzo mądrym psem. Ma ogromne ADHD, ona siada w biegu ;) ale byłaby idealna do sportów, czy jakiejkolwiek pracy. Dlatego "zwykłe" domy odpadały.. za to znalazły w nich miejsce fajne psiaki. Jeśli bym miała się wyprowadzać, wyjeżdżać czy cokolwiek to pewnie Molly ze mną... i tak wszędzie ze mną jeżdżą. BTW. ostatnio dostałam od pewnej pani opieprz, że głodzę psy :p no bo Niki z łańcucha głodzona i Molly też przecież chuda ;) Quote
Soema Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Wicie co? Wiecie co? A wczoraj to minął rok, o. Quote
jostel5 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-ip6dIb2HxN4/TqGfjwJerRI/AAAAAAAAKAM/Ht5uQBA0qHM/s512/IMG_2949.JPG Oczy ma wciąż przepiękne! :new-bday::tort: w tę pierwszą rocznicę-szczęścia Molly!:) Szczęścia Soemo!:) Chyba jesteście sobie przeznaczone,a przed tym nie ma podobno ucieczki!:)! Quote
RIVER Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Soema napisał(a):Wicie co? Wiecie co? A wczoraj to minął rok, o. Gratki Soema :loveu: Wiem, że marzyłaś o rodowodowym bokserze. Patrzę na Molly i nie wiem, czy dostałaś bokserkę w ciele kundla, czy zrobiłaś z kundla bokserkę :evil_lol: Pozdrowienia do Miśka, który przyjechał do mnie na bardzo awaryjne DT, z wyglądu jest 2% jamnikiem, a z charakteru 102% /jamnik to po rasach agresywnych to następna w kolejności, której nie chciałabym mieć/, siedzi u mnie na tym ABDT już 3-ci rok, szczeka na gości, rzuca się na mojego szwagra, kłóci się z moim TŻ-em, wetów wali kagańcem po nogach, na spacerach muszę mieć oczy dookoła głowy, a pomimo to kocham drania i będzie ze mną "dopóki śmierć nas nie rozłączy". Pocieszyłam Cię?:razz: Quote
savahna Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ojejku....Rok? To znowu o rok młodsi jestesmy....:evil_lol: Soema, czas chyba tytuł watku zmienic.:diabloti: A dla Molluchy, która przez rok nas wzruszała, smuciła, rozsmieszała... Quote
Soema Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Dzię-ku-je-my! :) Grażynko! Dawno Cię nie widziałam. Fajnie, że jesteś :) no ona ma ADHD jak boksio, ale nie jest taka gamoniowata :grins: Pamiętam Twojego awaryjnego Miśka i te opowieści.......:lol: a wiesz, że ja mam jeszcze jedną sunie Nafi i właśnie bokserkę z łańcucha. Cudna. Ale 3 psy to nie dla mnie. Niki ma strasznego pecha, bo ludzi przeraża jej żarłoczność (w końcu pies głodzony..) i znowu mam komplet. Mam nadzieję, że jej się poszczęści w końcu tak naprawdę. Dla Nafi też muszę zacząć czegoś szukać. Z Mollą super duet tworzą.. ale ja wiem, że Molly ma niesamowity potencjał i ja go po części marnuje. A przy takim stadzie nie ma czasu na indywidualną pracę i ćwiczenia. Dziękuję Wam, że mimo roku, ciszy na wątku, moich wzlotów i upadków jesteście ze mną! Z nami! Że zawsze fajnie tu wejść jak mi źle i poprawić sobie humor. :Rose: Dzięki temu Połamańcowi poznałam wielu fantastycznych ludzi, wiele bezinteresownej pomocy i na nową wierzę i mam nadzieję, że może być dobrze :Rose: DZIĘKUJĘ! Molla pewnie też, choć myślę, że jak jestem z Niki w pracy to ona właśnie z Nafi urządza zapasy w moim łóżku....:roll: Quote
savahna Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 A moge sobie spamnąc? mam nadzieję,że zostanie mi wybaczone z okazji tego niecodziennego święta. [FONT=Book Antiqua]PAPIEROWY SKLEPIK RUDZI ZAPRASZA KLIK[/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua]SZTUĆCE GERLACH klik [/FONT][/FONT][FONT="][FONT=Book Antiqua] MISZ MASZ DLA KIELC KILK[/FONT][/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua]M[/FONT][FONT="]IKOŁAJOWO [/FONT][/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua][FONT="]"]SZNAUCEROWE ZAKŁADKI [/FONT] [/FONT] Właściwie to ja Wam tez powinnam dziękować...Ile razy sie tu usmiałam do łez....:evil_lol: No czasem się tez martwiłam...jak Molly mleczak wyleciał.:cool3: Trzymajcie sie dziewczyny.;) Quote
evel Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Cóż, serce nie sługa. Ja mam "dobermana", Ty masz "boksera"... ;) :evil_lol: Quote
Soema Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 evel napisał(a):Cóż, serce nie sługa. Ja mam "dobermana", Ty masz "boksera"... ;) :evil_lol: haha :grins: faktycznie :) ucałuj Zu :) Quote
czikusiowa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 najważniejsze,że jest o niebo lepiej niż rok temu Soema - przeżyłyście z Molly wiele mega trudnych chwil,załamań,łez ale teraz jak popatrzeć w te brojące oczka to się zapomina o tym co było i żyje się tym co jest tak więc oby jak najwięcej dobrych momentów w Waszym życiu i samych właściwych decyzji :loveu: Quote
Marlena:) Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ooooooooooooooooo :mdleje: [SIZE="2"](wiedziałam :evil_lol: ) Quote
bric-a-brac Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Po cichu podczytywałam. Jak zobaczyłam zmianę tematu.... :multi: Ona nie mogła znaleźć lepszego domu! Soema, jesteś aniołem za to co robisz, żałuję, że nie mogę pomagać wszystkim. Molly jest cudna, filmik z biegającą wariatką wokół drzewa mój TŻ był zmuszony oglądać naście razy. Szukałaś jej najlepszego domu. I taki dostała. Quote
jostel5 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Strasznie się cieszę i gratuluję Wam obu!:) Quote
Recommended Posts