savahna Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Dziś i jutro postaram sie ogłosic Molly na ślask tym razem.;) edit: Ogłoszona na 14 najpopularniejszych Quote
Soema Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Dziękuję, dostałam linki :) ja muszę uderzyć do gazet. Quote
Soema Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Łapka Molly gorzej funkcjonuje jak jest zmiana pogody. Częściej ją podkula, ale i tak mimo wszystko używa. Wszyscy, którzy ją poznają się zachwycają Mollką i sami przyznają po wysłuchaniu historii, że super z tego wyszła. Tylko gdzie ten jedyny dom?? Quote
jostel5 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Dom suczynki jeszcze nie wie,że pora już się po nią zgłosić,ale jest na pewno! Najlepszy z możliwych!!! Trzymajcie się,dziewczyny-obie!:) Quote
Soema Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Się nie puszczamy :grins: stałam na straży jej cnoty, się też pilnuję :eviltong: w Perrosie zazwyczaj jest tez 11-letnia buldożka - Gabi. Sunia po wylewie, lekko przygłucha. Ale z Mollką dogadują się super. Gabi chrumka i chrapie nieziemsko. Do tej pory nauczyła się Molly od niej pacać ludzi łapą, żeby ją pogłaskali, ale nie robi tego jeszcze tak nachalnie jak Gabiśka. ;) powiedziałam Michałowi, że jak zacznie Molly chrumkać to przestaniemy tam przychodzić.:diabloti: Tworzą super team, Gabi kradnie smaka, a Moly jej zabiera i zgryza :lol: czasem jak jej coś wypadnie to tamta zjada. Quote
Soema Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Byliśmy też na spotkaniu u quick32. Molly w domu czuła się jak u siebie, Psota nie wiedziała co się dzieje. Bardziej odważna od rudej Pspty była tymczasowiczka malutka Milka :) Molly w siódmym niebie ;)' mówiłam już że czuła się jak u siebie?:evil_lol: Mollcia była największa ;) Quote
Soema Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Molla kocha się przeciągac i szukała Łosia, co by też chciał:eviltong: :diabloti: i się znalazł :diabloti: Quote
Luzia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jak bym jej nie widziała na żywa to bym myślała że ona do kolana sięga :lol: https://lh6.googleusercontent.com/_IWPSfgJ1xzk/TaGXNtRyo3I/AAAAAAAAHRM/H4GZok6LjqA/P1010967.JPG Quote
savahna Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 No, wreszcie nowe fotki, bo troche nudą powiało...;) Quote
Soema Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 savahna napisał(a):No, wreszcie nowe fotki, bo troche nudą powiało...;) Na wątku... bo nie u nas. Molly ma też "swoje miejsce" ;) sama tam wlazła, więc teraz ma tam ręcznik położony i swoją skarbnice ;) Quote
Soema Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 i kochany shih-tzu, przegrzeczny psiak ;) Quote
savahna Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Tia...a ten fryz to taki kamuflaaaaż?:cool3: Quote
Soema Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 savahna napisał(a):Tia...a ten fryz to taki kamuflaaaaż?:cool3: Pani chciała :niewiem: Quote
savahna Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Soema napisał(a):Pani chciała :niewiem: To dlaczego pieskowi zrobiłas?!:shock: Quote
Soema Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 savahna napisał(a):To dlaczego pieskowi zrobiłas?!:shock: Z rozpędu :):) dziś dzwonił ktoś w sprawie Molly.... o 6.50 rano.:p a że prawie cały weekend zwijałam się z bólu i nie czuję się za specjalnie, lekko nie wiedziałam o so chosi ;) państwo z Olkusza... mieli psa.. więc mówię grzecznie, że jednak wolałabym dla Molly dom z drugim psiakiem. Ale oni, że syn nie pracuje i siedzi w domu. ehh.. zadzwonię do nich wieczorem porozmawiać na spokojnie, bo teraz lecę. A Molly się przeziębiła...:( musimy jechać do weta. Quote
czikusiowa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 jak się czuje Molly ? biedny piesek z irokezem :eviltong: a zdjęcia jak zwykle cudowne :loveu: Quote
Soema Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Dziś zjadła trochę sierści i ją mdłości dopadły... teraz śpi padnięta. Apetyt ma, humor też. Energia ją rozpiera w przeciwieństwie do mnie. Musimy się gdzieś wybrać w odwiedziny, bo ją nosi ;) Quote
Soema Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Molly ma anginę...:mdleje: wizyta, dwa zastrzyki - 50zł, kocham Kraków :) Quote
evel Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Soema napisał(a):Molly ma anginę...:mdleje: wizyta, dwa zastrzyki - 50zł, kocham Kraków :) Zapraszamy do Lublina! Ja z małą ostatnio miałam szereg badań za free, za trzecią wizytą zapłaciłam 20zł tylko dlatego, że się upomniałam :evil_lol: Quote
Soema Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 evel napisał(a):Zapraszamy do Lublina! Ja z małą ostatnio miałam szereg badań za free, za trzecią wizytą zapłaciłam 20zł tylko dlatego, że się upomniałam :evil_lol: Idź stąd......:obrazic: :eviltong::eviltong: Quote
czikusiowa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Soema napisał(a):Molly ma anginę...:mdleje: wizyta, dwa zastrzyki - 50zł, kocham Kraków :) no to się porobiło ... Molly najwyraźniej nie chce Cię opuszczać - najpierw cieczka,teraz choroba :cool3: trzymajcie się , Mollince zdrowia,a Tobie Soema cierpliwości do chorej :p Quote
Soema Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 czikusiowa napisał(a):no to się porobiło ... Molly najwyraźniej nie chce Cię opuszczać - najpierw cieczka,teraz choroba :cool3: trzymajcie się , Mollince zdrowia,a Tobie Soema cierpliwości do chorej :p Choroba jest przez cieczkę... ;) ach te baby. Póki co, to żaden normalny dom się nie znalazł. Były tylko dwa telefony.... Chyba zmienimy trochę treść ogłoszeń. A ja mam maaasę cierpliwości :) o dziwo :):) Quote
weszka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Cierpliwość przy psiurach to podstawowa cecha zapewniająca harmonijne współistnienie ;) Pozdrowionka! Quote
Recommended Posts