Jump to content
Dogomania

Połamane, wycieńczone psie dziecko - ma ADHD i zostaje u mnie, O!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łapka Molly gorzej funkcjonuje jak jest zmiana pogody. Częściej ją podkula, ale i tak mimo wszystko używa. Wszyscy, którzy ją poznają się zachwycają Mollką i sami przyznają po wysłuchaniu historii, że super z tego wyszła.
Tylko gdzie ten jedyny dom??

Posted

Się nie puszczamy :grins:
stałam na straży jej cnoty, się też pilnuję :eviltong:

w Perrosie zazwyczaj jest tez 11-letnia buldożka - Gabi. Sunia po wylewie, lekko przygłucha. Ale z Mollką dogadują się super. Gabi chrumka i chrapie nieziemsko. Do tej pory nauczyła się Molly od niej pacać ludzi łapą, żeby ją pogłaskali, ale nie robi tego jeszcze tak nachalnie jak Gabiśka. ;)
powiedziałam Michałowi, że jak zacznie Molly chrumkać to przestaniemy tam przychodzić.:diabloti:
Tworzą super team, Gabi kradnie smaka, a Moly jej zabiera i zgryza :lol: czasem jak jej coś wypadnie to tamta zjada.

Posted

Byliśmy też na spotkaniu u quick32. Molly w domu czuła się jak u siebie, Psota nie wiedziała co się dzieje.
Bardziej odważna od rudej Pspty była tymczasowiczka malutka Milka :)

Molly w siódmym niebie ;)'

mówiłam już że czuła się jak u siebie?:evil_lol:

Mollcia była największa ;)

Posted

savahna napisał(a):
No, wreszcie nowe fotki, bo troche nudą powiało...;)

Na wątku... bo nie u nas.

Molly ma też "swoje miejsce" ;) sama tam wlazła, więc teraz ma tam ręcznik położony i swoją skarbnice ;)

Posted

savahna napisał(a):
To dlaczego pieskowi zrobiłas?!:shock:

Z rozpędu :):)

dziś dzwonił ktoś w sprawie Molly.... o 6.50 rano.:p
a że prawie cały weekend zwijałam się z bólu i nie czuję się za specjalnie, lekko nie wiedziałam o so chosi ;)
państwo z Olkusza... mieli psa.. więc mówię grzecznie, że jednak wolałabym dla Molly dom z drugim psiakiem. Ale oni, że syn nie pracuje i siedzi w domu.
ehh.. zadzwonię do nich wieczorem porozmawiać na spokojnie, bo teraz lecę.

A Molly się przeziębiła...:( musimy jechać do weta.

Posted

Dziś zjadła trochę sierści i ją mdłości dopadły... teraz śpi padnięta. Apetyt ma, humor też. Energia ją rozpiera w przeciwieństwie do mnie.
Musimy się gdzieś wybrać w odwiedziny, bo ją nosi ;)

Posted

Soema napisał(a):
Molly ma anginę...:mdleje:
wizyta, dwa zastrzyki - 50zł, kocham Kraków :)

Zapraszamy do Lublina! Ja z małą ostatnio miałam szereg badań za free, za trzecią wizytą zapłaciłam 20zł tylko dlatego, że się upomniałam :evil_lol:

Posted

evel napisał(a):
Zapraszamy do Lublina! Ja z małą ostatnio miałam szereg badań za free, za trzecią wizytą zapłaciłam 20zł tylko dlatego, że się upomniałam :evil_lol:

Idź stąd......:obrazic:

:eviltong::eviltong:

Posted

Soema napisał(a):
Molly ma anginę...:mdleje:
wizyta, dwa zastrzyki - 50zł, kocham Kraków :)

no to się porobiło ... Molly najwyraźniej nie chce Cię opuszczać - najpierw cieczka,teraz choroba :cool3:

trzymajcie się , Mollince zdrowia,a Tobie Soema cierpliwości do chorej :p

Posted

czikusiowa napisał(a):
no to się porobiło ... Molly najwyraźniej nie chce Cię opuszczać - najpierw cieczka,teraz choroba :cool3:

trzymajcie się , Mollince zdrowia,a Tobie Soema cierpliwości do chorej :p

Choroba jest przez cieczkę... ;) ach te baby. Póki co, to żaden normalny dom się nie znalazł. Były tylko dwa telefony....
Chyba zmienimy trochę treść ogłoszeń.
A ja mam maaasę cierpliwości :) o dziwo :):)